Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ и актьорите след края на филма - 98

• 76 629
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Госпожата, благодаря за анкетата.
Който и филм да бяха сложили, за мен по-добър от К/Г няма.
Затова с чиста съвест си гласувах за нето. Hug

# 46
Госпожата  Heart Eyes благодаря за анкетата.  bouquet И аз като Алиска си гласувах с чиста съвест за нашия филм.
Алиска  Hug ама аз не исках по-хард сцени, а малко повече целувки, нищо друго ...

# 47
Госпожата  Heart Eyes благодаря за анкетата.  bouquet И аз като Алиска си гласувах с чиста съвест за нашия филм.
Алиска  Hug ама аз не исках по-хард сцени, а малко повече целувки, нищо друго ...

Повече целувки и милувки  Heart Eyes Heart Eyes, е фенче, признавам, и на мен това ми липсваше, можеха и повече да ни отпуснат, ама кой знае защо така решиха ....

# 48
Дидок  Heart Eyes слизай от балконя мило!  bouquet

# 49
  • Варна
Добър ден моми4ета Heart Eyes Hug Heart Eyes
Ромина, благодаря за новата тема  bouquet
Сряда Heart Eyes оби4ам този ден, най вълнуващия последните 2 години Heart Eyes
Толкова ме е яд, 4е няма да мога да дойда на срещата Sad да си изкарате хубаво и снимки да направите  bouquetЛипсвате ми вси4ки  bouquet
Нашето мом4е, гледам хи4 не си губи времето Heart Eyes
Днес гледам във фейса снимки,френската  девойката и на мотора се вози ве4е!
Фен4е Heart Eyes Hug Heart Eyes ако знаеш колко трудно пиша и поствам, голямо мъ4ение ми е, да не говорим, 4е трябва да изтърпя много неща тук.Нямам търпение да се прибера в бг.Само оба4е  txtloves ме спасява!

# 50
За нищо !   bouquet
В тази конфигурация, аз също гласувах за Кузей/Гюней .
Ако беше друго и в класацията участваше някой от другите му филми - нямаше да гласувам за него . Peace

# 51
Дидоче  Hug Hug Hug и ти ни липсваш Simple Smile Мислех си за тебе като бях във Варна, да можеше да се видим там  Hug

Госпожа  Heart Eyes, мерси за линка, и аз кат Heart Eyesо другите - който и филм да беше, щях да си гласувам пак за Кузей-Гюней... Така ме е развълнувал нашия филм, че нищо друго не важи пред него  Wink

Фенче  Heart Eyes , страхотни моменти от Перла, ама като му чия гласа и  Sick #Crazy Все едно не ми е той. Аз супер много му се кефя на гласа и тембъра, особено от началните серии, дето го играе бабаит  newsm53 smile3521. Установих, че точно в тая си визия най-много ме кефи - не го харесвам с бретон на една страна. Ей така ме побърква направо  Crazy

Crazy Heart Eyes

# 52
Супер тъпа новина, попаднах на нея случайно  ooooh! Crossing Arms

http://www.novini.bg/news/24830-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%85%D0%B0-% … D1%82%D1%83-.html

Да не говорим, че нашия филм се казвал "Гузей - Кюней"  hahaha hahaha hahaha

Баси тъпите журналя  #Crazy ooooh! ooooh! ooooh!

# 53
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Байдъуей...някъде беше излязло инфо от Едже за сцените К/Дж. Бяха я питали в някакво интервю защо няма горещи сцени в К/Г?
Тя тогава каза, че за Кузей, Джемре е като огън...да се протегне към нея е равносилно да изгори.
Това като метафора де...
Ако можете си го обяснете...Джемре е като огън...пипваш...изгаряш!!! И както каза Алиска Heart Eyes това е породено от това, че е бившата годеница на Гюней, уважението, любовта...
Оффффф, не мога да го обясня... ooooh! ooooh!

ДидоК, Heart Eyes липсваш! txtloves newsm76 txtloves

# 54

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Байдъуей...някъде беше излязло инфо от Едже за сцените К/Дж. Бяха я питали в някакво интервю защо няма горещи сцени в К/Г?
Тя тогава каза, че за Кузей, Джемре е като огън...да се протегне към нея е равносилно да изгори.
Това като метафора де...
Ако можете си го обяснете...Джемре е като огън...пипваш...изгаряш!!! И както каза Алиска Heart Eyes това е породено от това, че е бившата годеница на Гюней, уважението, любовта...
Оффффф, не мога да го обясня... ooooh! ooooh!

ДидоК, Heart Eyes липсваш! txtloves newsm76 txtloves

Според мен са искали да покажат страхопочитанието на Кузей пред най-голямата любов... Как те е страх да протегнеш ръка, да я пипнеш, за да не изгориш... Wink А и според мен са наблегнали на чистотата на чувствата, ама не пречеше да има малко повечко целувки.

Светле, абе аз разбрах какво пише, но тая реклама не съм я гледала, че аз нали от няма и година съм фен на Киво  Blush
Който има желание, да ми я покаже, аз сега ще поровя в нета да я намеря, ако мога Wink

# 55
Точно така е, както го казвате. Нали затова като се доближеше до нея и ... се отдръпваше като треснат от ток или пък отиваше до хлебарницата  Joy Joy Joy а Дафнето се кефеше, че било от отвращение  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo та той едва се сдържаше горкия...Но после, когато вече бяха сгодени трябваше да има малко по- така моменти между тях.
Хелънче  Heart Eyes ето, мило
http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=320616

# 56
а Дафнето се кефеше, че било от отвращение  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Не, бе мило, то това е било отсвирването, ма ние не сме разбрали  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 57
Ето още

">#t=36s[/video]

# 58
Али когато видя Кузей...  Cry

Еййй, Фенче, мерси, мило  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 59
Малко спам, ама не се сдържах  hahaha hahaha hahaha rotfImao rotfImao rotfImao
Скрит текст:

Снимката е взета от темата за ВВ, от пост на Трендафилка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт