, мерси за рекламата, не се сетих да напиша в youtube commercial 
Още снощи съм я изтипосала в ЗП ! 

благодаря за инфото ! 
Но го зададох по-повод този пост... 
Ами всъщност, аз вече съм отговорила на въпроса ти - два пъти !
Веднъж тук и веднъж в отговор на поста на Зизу
!

разочаровала се е...какво толкова? Само да си припомним кой кого изостави всъщност. Защото и Гюней видя перспективата другаде. Изостави я и не погледна назад.
ами аз не мога да кажа “какво толкова“, когато се касае за такива отношения и връзки ! 
е какво като ти е различно мнението ... не разваляш комфорта на никой тук
На мен друго ми е интересно ... толкова ти е противна Джемре, че се бори до последно за любовта си, че мачкала наред всички, че разрушила нечии животи / на кого - на Зейнеп ли, на Гюней ли?/ и т.н. Защо тогава обичаш Бихтер ? Че тя беше в пъти по-гадна и безочлива, разруши живота , ама наистина го разгроми на толкова много хора...беше и гадна лицемерка и меркантилна и каква ли не още...интересно ми е, защо пък нея не я плюеш по този начин? Или щото Берен е в тази роля? С какво нейната любов е по-велика от тази на Джемре
Значи тя можеше в очите да лъже мъжа си, не годеника, а собствения си мъж и да го лъже най-безсрамно, че го обича, а това, че Джемре се е отдръпнала от Гюней след като се разочарова от него, че не е този, за който си го е мислела означава, че е гаден човек? И после, истината е, че не тя го заряза, а той нея... ама това се забравя. Пък и тя никога не го е лъгала след това, че го обича. Каза му в очите и защо не го обича. Казваш, че Джемре късала парчета от сърцето на Кузей ...а Бихтер не късаше ли това на Бехлюл? Колко пъти я молеше да се спре ... и накрая той избра семейството си пред нея, а Кузей избра любовта. Е, кой е страхливия в случая? Четох, че сте коментирали колко е страхлив Кузей, та затова питам... 
права си - зад него, не до него
ами нали му беше личният бодигард, та затова
за Бихтер пиша в една друга тема !
Ама, защото те обичам, ще ти отговоря !
Тя ме накара да я харесам, да я заобичам и да страдам с нея . 

Да, може би в онази тема трябваше да ти задам тези въпроси ... Не съм съгласна, че любовта на Бихтер е била по-истинска от тази на Джемре, ама никак. И не тя, Бехлюл съзнаваше , че причиняват болка, на нея не и дремеше за никой в онази къща.
Аз пък никога не съм мразила Джемре
хич не ме дразни мнението ти...напротив.

ами не съм казвала такова нещо. 

толкова ми липсва вече, че ... взех да си гледам отново Перлата, защото ми липсва такава чиста, голяма любов. И в Менекше и Халил е такава, ама ми е тежък, гледам си само клипчета. А нашия мога да го гледам 10 пъти, няма да ми омръзне ... а и ми липсват красивите сини очи ... нищо друго не ми се гледа.

изобщо, дано другата дама да е добра. 
Препоръчани теми