Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ и актьорите след края на филма - 98

• 76 629
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Здрасти, Роминка!  Hug И аз си задавам този въпрос. По поведението му се ивжда, че не му е просто приятелка Фло. Не че е длъжен да се обяснява на когото и да било, но странно защо не е казал, че Фло му  е гадже.

# 586
Не мога да изровя сега въпросното видео, но това е арабският преразказ Simple Smile и английският:
Скрит текст:
ثار الممثل التركي كيفانش تاتليتوغ الشهير بمهند خلال إجازته الأخيرة التي أمضاها مع والديه وأشقائه وعارضة الأزياء الفرنسية المثيرة يوجين في مرمريس، الكثير من التساؤلات حول علاقته بالعارضة. فقد شوهدت يوجين برفقته طوال الوقت على دراجته النارية الهارلي دافيدسون، ما دفع بالصحافة إلى التكهّن أنها الحبيبة الجديدة لمهند، فكتبت إحدى الصحف: هذه الحسناء الفرنسية هل هي أحدث عضو انضم لعائلة تاتليتوغ ؟ ونفى كيفانش أن تكون العارضة هي حبيبته، وأكّد أنّها صديقة فقط، جاءت لقضاء إجازة سريعة في تركيا، وستعود قريباً إلى عائلتها في فرنسا. وقد أغضب مهند جيرانه هو يعتني بصديقته الفرنسية الجديدة، فاشتكى بعضهم أنّ النجم بات في الفترة الأخيرة بارداً معهم، وأنه أصبح يمرّ بجانبهم دون أن يحييهم حتى بكلمة مرحبا.

This talk about kivanc appear with flo in marmsries most time and that make reporter guess she is new girlfriend but that make kivanc angry from reporter beacouse flow him every wher and he denied this flo is not girlfriend he say she is just friend have holiday in turky few days after that retern to france also talk with his Neighbors angry about how he deal with them

# 587
Само той си знае  Mr. Green Като скорпион омъжена за скорпион си мисля, че е предпазлив. Но аз на арабите много не вярвам  Peace

Сега се готвя да си сваля Отмъщението с Берен, че оттук имам трудности с някои сайтове. После ще гледам и Времето минава, или както се превежда на бг.

# 588
Така е - негова си работа, ама нали и ние трябва да си чешем езиците  Joy Като изгледаш няколко серии на Отмъщението, ако искаш пиши тук в спойлер малко отзиви, че откога му се чудя на този сериал, ама не знам дали си струва.

# 589
Интересно ми е да видя Берен в различно амплоа и как се справя. Разбира се, ще споделя. То сигурно има тема, но нямам време да влизам и да чета. Както и Фара З Абдула. Нямам никакви впечатления от нея.

# 590
Сигурно Берен се справя прекрасно в Отмъщението, но по-скоро не знам самият сериал дали ще ме грабне. Иначе в темата на сериала ако питам,там ще кажат, че е супер сигурно Simple Smile и затова питам тук за по-безпристрастно мнение.

Лека нощ!  Hug

Joy Joy

# 591
Лека и на теб, Кампанулка!  Hug

# 592
# 593
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 03:23 от RominaB

# 594
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гюнайдъъъъъън! Hug Hug Hug

Рекох да ви поздравя докат си сърбам кафенцето. Laughing Laughing Laughing

Фен, Heart Eyes не усети ли  мило съказЪма в гласа ми? Whistling
Нали се сещаш ако бех видела Киво кво щеше да стане? Crazy Crazy Crazy
Вчера минава една супер луксозна яхта покрай нас и аз викам : "Ей тва ако е Кивко...рипам да я гоня..." Ама така и не разбрах кой е на нея... Joy hahaha Joy

Трайков вика: "Тая па за един Къванч...яхти ще гони...брей бееееее...." Joy Joy Joy

# 595

Трайков вика: "Тая па за един Къванч...яхти ще гони...брей бееееее...." Joy Joy Joy[/b]

Милоооо  Heart Eyes Hug, ти на Трайков му предай, че заради Къванч това е най-малкото, което можеш да направиш  Joy Joy Joy Дет' се вика - гола в банята влизам заради него  Joy Joy Joy

Роминка, и аз се интересувам от Отмъщението с Берен, ама чакам малко да понавърти серии, че не ми се чака по една седмица  Crazy Да споделиш впечатления, и аз ще чакам  Hug

Вчера влязох малко в темата за Енгин, да го видя накъде е, че той също ми е любимец  Wink И видях, че ще снима филм с Фара Зейнеп Абдулах  Heart Eyes Питах в темата, пълнометражен ще е... Че се позачудих нашата Шура да не й дойдат в повечко сериалите...

Между другото, от толкоз информация, аз пак съм недоразбрала - потвърдено ли е Курт и Шура?  newsm78
Терзи  Heart Eyes, помагай, джанъм  Hug

# 596
Добро утро! Hug
Зиз  Heart Eyes аз за какво мислиш, че ти казах, че си кръпка? Естествено, че ти усетих бъзикнята, затова и аз се избъзиках с теб hahaha Ама все пак се надявам все да го изловиш някой ден наш момък, пък Трайков нека се шегува ...

# 597
Добро утро !   bouquetХубав петък ви пожелавам !  Hug

Зизу, Hug Трайков, ако знае, какво точно мога да направя заради Киво, няма да ти дава да си играеш повече с мен, дет се вика !  Laughing

Хел,   Heart Eyes Hug Heart Eyes явно не си прочела назад в темата за ЗП - потвърдено е за “Курт и Шура“ - стартираме януари !  Party Party Party
Да му завиди човек на това моме - за няколко месеца само, ще има късмета да снима с двама от най- добрите актьори на турското кино !  Peace

# 598
Да му завиди човек на това моме - за няколко месеца само, ще има късмета да снима с двама от най- добрите актьори на турското кино !  Peace

Мхм... Завид, завид  hahaha Joy

# 599

Общи условия

Активация на акаунт