Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ и актьорите след края на филма - 98

• 76 629
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
# 601

Един от най-красивите моменти от филма...

# 602
Сами бей ще участва в сериал през новия сезон.  Wink Някакво полицейско дизи по Атв. Wink

http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=217766

http://www.atv.com.tr/webtv/diger/ozelvideo/kacak-dizisi-fotogra … a9e1-8a2bf019b6dc

# 603
# 604
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Хел гледа ли го пепердуите...?

Ех дано да го преведат на бг...

# 605

Терзи!  Heart Eyes Hug Изглежда, отнесъл е глобички нашият човек. Ама защо ли изглежда толкова доволен!?  newsm78 Все едно голям подвиг е сътворил  Crossing Arms

Не кой да е, а Ръсел Кроу се изказва за Пеперудите, че е много добър филм и Йълмаз, Къванч и Мерт са се справили страхотно.

Приятен уикенд, дами!  Hug

Лудостче!  Hug
Скрит текст:
Как е брат ти?

# 606
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Скрит текст:
Брат ми е много зле. Вече нямаме реакции докторката днес ни пусна при него с майка ми да му поговорим дадоха ни да го погалим да сме до него. Казах му каквото исках каквото ми беше на душа. Много боли тази болка е неописуема. Сестрата ме обличаше да съм стерилна и ми вика това братчето ли ти е и аз казвам батко ми е... и тя се разплака с мен... Изглеждаше спокоен моля се на господ да не е разбрал какво му се е случило да е спокоен... подготвят ни за най-лошото или по точно чакаме го най-лошото. Това е не спя, не ям особено много гледам да го правя с майка ми за да видя,че тя се храни... това е нещо което малко хора могат да разберат тази болка, тази безтегловност. Ако можеше бих седяла до него не бих мръднала бих му разказала какво се случи докато той 15 дни спи... Батко ми, човека с които трябваше да споделям старините си да ми е упора...болката ми е неописуема.

# 607
Скрит текст:
Брат ми е много зле. Вече нямаме реакции докторката днес ни пусна при него с майка ми да му поговорим дадоха ни да го погалим да сме до него. Казах му каквото исках каквото ми беше на душа. Много боли тази болка е неописуема. Сестрата ме обличаше да съм стерилна и ми вика това братчето ли ти е и аз казвам батко ми е... и тя се разплака с мен... Изглеждаше спокоен моля се на господ да не е разбрал какво му се е случило да е спокоен... подготвят ни за най-лошото или по точно чакаме го най-лошото. Това е не спя, не ям особено много гледам да го правя с майка ми за да видя,че тя се храни... това е нещо което малко хора могат да разберат тази болка, тази безтегловност. Ако можеше бих седяла до него не бих мръднала бих му разказала какво се случи докато той 15 дни спи... Батко ми, човека с които трябваше да споделям старините си да ми е упора...болката ми е неописуема.

Hug Hug Hug
Скрит текст:
Мила, може пък да стане чудо, ти се моли и бъди смела. Докато има живец в него, все има надежда. Често си мисля за теб и ще се моля с вас  hug

# 608
Лудостче голяма и неописуема ви е мъката Дано имате сили Стискам палци брат ти да се събуди

# 609
# 610
мила с теб сме,стискаме палци да стане чудо

# 611
Добро утро! Hug
Лудостче  Heart Eyes
Скрит текст:
Много мисля за теб и ми е ужасно мъчно ... но не губи вяра, стават и чудеса, нали? Стискам палци и се моля от все сърце! Praynig Praynig Praynig И не забравяй, с теб сме всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 612

Hug Hug Hug Лудостче,
Скрит текст:
докато диша има надежда! Много е тежко, аз знам. Дръж се, доколкото можеш и за майка ти и за себе си. Колкото ви пускат при него стойте, той ви усеща със сигурност! Изпращам ви всичката си подкрепа и молби за подобрение!   Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 613
Здравейте, милички  Hug

Лудостче  Hug Hug Hug

Скрит текст:
ех, голямо тегло вашето  Cry Стискам силно палци за вас и се опитвам да мисля позитивно. имам колега, който се е събудил след месец будна кома, така че вярвай, чудото може да се случи и на вас. С теб съм, знаеш го  Heart Eyes Hug

Пеперудите ги гледах, уникален филм, страхотен, а представям си на кино какво е... Абсолютно съм съгласна с Ръсел Кроу, всички се справиха идеално с ролите, но за мен най-добър си е Киво  Flutter
Не се ли намери някой да го преведе? Аз, ако го има с прилично качество, ще намеря кой, само субтитрите не знам как ще трябва да се вградят  newsm78.... Толкова много искам да го гледам с наш превод. Ама да не участвам, че то така се губи магията...  Whistling

Терзи,, мерси за инфото и снимките  Hug

Еми  Hug

Скрит текст:
нещо не мога да те намеря във фейсбука, пиши ми ЛС да се разберем  Hug

Роминче, може Киво да се усмихва на камерата просто, не знаем кой го снима  newsm78 Пък и глобата май не е кой знае какво за него, та не си дава зор. Което не е хубаво, разбира се...

# 614

Общи условия

Активация на акаунт