Breaking Bad - All Bad things must come to an end.

• 18 926
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
  • Ænima/Albuquerque
О, бебето импровизиралоhahaha

The scene originally called for Walt to bring the baby up to eye level and have a change of heart as he looked into her eyes. But on set, the baby's mother was standing behind Cranston as they shot, and the infant locked eyes with her.
"She started saying the word 'mama' over and over," Johnson says. "Bryan used it and played it perfectly. Obviously the baby was brilliant, but the credit goes to Bryan for using that and playing off of it so well. That's the sort of thing you can never plan, and you have to go with it when it happens."

# 541
О, бебето импровизиралоhahaha

The scene originally called for Walt to bring the baby up to eye level and have a change of heart as he looked into her eyes. But on set, the baby's mother was standing behind Cranston as they shot, and the infant locked eyes with her.
"She started saying the word 'mama' over and over," Johnson says. "Bryan used it and played it perfectly. Obviously the baby was brilliant, but the credit goes to Bryan for using that and playing off of it so well. That's the sort of thing you can never plan, and you have to go with it when it happens."

Да, и щот бебето е било брилиантно, реши да го зареже в неква пожарна кола.
Ми да го беше качил на едно такси да го закара в тях Laughing

Ей, нямам нищо лично сериалчето, и аз много го харесвах, явно очаквах прекалено много от последните епизоди.

# 542
  • Ænima/Albuquerque

Тук се говори за Браян Кранстън и бебето, което играе Холи.

# 543

Тук се говори за Браян Кранстън и бебето, което играе Холи.

Това ясно, ама аз още не разбирам защо го заряза в пожарната кола.

# 544
Защото разбра, че загуби семейството си. Защото грабна бебето в яда си, да накаже Скайлър - ти ми взе Джуниър, аз пък ще ти взема бебето! Но като и сменяше памперса и тя търсеше майка си, тогава се осъзна. Обади се по телефона, цялата you stupid bitch реч беше за пред полицаите, пое изцяло вината за всичко и остави бебето на възможно най-сигурното място, от където ще го върнат невредимо на мaйка му.

Не знам кой сериал гледаш, но в този нещата никога не са такива, каквито изглеждат на повърхността.

# 545
На мен пък не ми е чак толкова важно да се изненадвам точно с този сериал. В края на краищата, вариантите за развитие на събитията никак не са безкрайни. По-важно ми е как точно развиват от точка А до точка Б нещата, най-вече дали го правят правдоподобно. Го.

Ах, блестящите импровизации, които създават съкровища.  Heart Eyes

# 546
Импровизациите и детайлите.

Малките детайли, които правят сериала толкова уникален, неща които не виждаш на пръв поглед, но са вплетени в сюжета и са поставени там преднамерено.
Забелязахте ли, например, коя половина от лицето на Джеси беше разбита? Забелязахте ли репликата put me in coma, please във флашбека? Реално малко по-късно Джеси наистина е в безсъзнание, забил глава в таблото, с противогаз, докато Уолт кара бясно през пустинята и си сгазва панталоните.
И още, и още, някой ден ще ги събера и ще ви ги плясна тук.

Respect the chemistry!

# 547
След последният епизод, който успях да изгледам едва снощи признавам "Breaking Bad" за най-добрия сериал евър. Евала на Винс и сценаристите, на целия екип и на актьорите! Колкото и награди да вземат все ще са малко.
Снощи за пореден път се чудех на кой по-напред да съчувствам. Даже и за Мари ми се сви сърцето в момента, в който разбра за Ханк, а нея съм я нарочила за най-голямата досадница в сериала. Пък за Ханк колко страдах не ща да приказвам.
Уолт още не мога да го намразя на 100%, оставила съм си два процента търпимост за последните две серии. Но не спирам да му се ядосвам. Защо реши, че е толкова голямата работа и може сам да върти такъв бизнес, като можеше да си остане втори след Густаво и да си живеят всички дружно и щастливо. Ама не! Зор да е the Big Bad и така изтърва от контрол ситуацията, че сега затъва все по-мощно. От пуста алчност и егоизъм загуби всичко.

Така като чета коментарите ви, се оказва, че Крис вече е написала всичко, което исках да кажа. Мога да се подпиша под всяка една буква.  Grinning

Вие хубаво се израдвахте, че няма как да попаднете "в обувките на Скайлър" (по най-тъпия превод на заглавието на сериала  Laughing), обаче аз внезапно се притесних с моя мъж химик.  Laughing

# 548
  • Ænima/Albuquerque
Буахахах  hahaha

# 549
Вижте какъв прощален постер са пуснали от АМС.

А  тук Винс говори за спинофа - http://series-tv.premiere.fr/News-video/Breaking-Bad-Vince-Gilli … -spin-off-3830106
Не отбирам ич от френски и директно цъкнах на клипчето  Mr. Green

И промото на следващия епизод.

# 550
  • Бургас / София
Той взе бебето и говореше по този начин за да го намразят още повече, понеже самият той се намрази това беше в погледа му и сълзите...За Уолт изходите са два, но за Джеси какъв е изхода, не знам това е въпросителната която ме мъчи. Супер епизод, да последните бяха малко ясни какво ще става, но начина по които играят, диалозите и малките детайли прави сериала любим  Heart Eyes

# 551
Вижте какъв прощален постер са пуснали от АМС.

Настръхнах.

# 552
  • Ænima/Albuquerque
Оххх... отсега ми е мъчно.  Tired

# 553
Много добър, браво.

ПП И детайлите, разбира се!

# 554
  • Ænima/Albuquerque
Видяхте ли рейтинга на последния епизод?

Аз се влюбих в тази снимка.

Общи условия

Активация на акаунт