Евтините неща, от които сме доволни - 19

• 73 500
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
  • вече Пловдив
Някой да има впечатление от новите шампоани 2 в 1 на Бочко? Обичам да използвам бебешки шампоани и мисля да си взема един от тези. [/b][/color]

Дъщеря ми е фенка на този с ягодата и с банана, само че го ползваме като душгел. За косата й ползваме друг шампоан на Шаума, който е с балсам. 

# 406
Доста хора не са доволни от помпата на лидълския лакочистител. Май ще се откажа от покупка. Sad
Аз вече 3-ти купувам и всичко си му е наред. Чела съм хвалби за този в Лили, който е с помпичка, погледни и той как е като цена.

# 407
  • волно калдъръмче
Може аз да не съм случила на лакочистител с хубава помпичка. Ако nikolinanik прежали 3 лв. /около 3 лв. май беше/, да купи и да пише един отзив.

# 408
В списъка с шампоаните не видях Loreal Elseve  Nutri Gloss Light citrus + pearl, розовия със зелената капачка, който е идеален за коса, склонна към бързо омазняване,  Hug

# 409
  • Перник
Доста хора не са доволни от помпата на лидълския лакочистител. Май ще се откажа от покупка. Sad
Аз вече 3-ти купувам и всичко си му е наред. Чела съм хвалби за този в Лили, който е с помпичка, погледни и той как е като цена.

Аз пък си сипвах Форте в шишето, като свърши оригиналната течност - сигурно половин година ползвах помпата безотказно.

# 410
Този демакиант получих като подарък към едни други покупки http://www.ivis.bg/bourjois-express-eye-make-up-remover-%D0%B1%D … %D0%B8-p7659.html Много ми хареса, почисти лицето ми много добре, не оставя мазен филм накрая. Simple Smile

# 411
Аз ползвам за моята дъщеричка тези плодови шампоани на Бочко, за тяло и коса, косичката й става много мекичка.

# 412
  • София
Можете ли да ми препоръчате детски шампоан "без сълзи", ама наистина без  Confused ? Купувам вече трети шампоан, но дъщеря ми всеки път плаче като й попадне малко в очите, пробвам и аз и...люти си, не се лигави.

И да похваля този крем: http://bilkalifestyle.com/?page_id=391, много хубаво хидратира, попива веднага и ухае страхотно свежо.

# 413
Можете ли да ми препоръчате детски шампоан "без сълзи", ама наистина без  Confused Купувам вече трети шампоан, но дъщеря ми всеки път плаче като й попадне малко в очите, пробвам и аз и...люти си, не се лигави.

На Бочко са много хубави, а също ми допада и един от ДМ Baby Love - 500мл за около 6лв! Peace

# 414
Можете ли да ми препоръчате детски шампоан "без сълзи", ама наистина без  Confused ? Купувам вече трети шампоан, но дъщеря ми всеки път плаче като й попадне малко в очите, пробвам и аз и...люти си, не се лигави.

И да похваля този крем: http://bilkalifestyle.com/?page_id=391, много хубаво хидратира, попива веднага и ухае страхотно свежо.
И аз не съм пробвала детски шампоан, който наистина да не люти. В моето детство не лютеше КРя-Кря-то. Но вече си люти.

# 415
На Здраве бебешкия - преди два дни изтръпнах като си мацна една шепа пяна на очите... е нямаше драма...
А аз със него си свалям грима от очите - никакво дразнене.

# 416
Постоянно докато я къпя си търка очите с пяната от Бочко, сълзи и зачервяване не съм видяла.

# 417
  • Sofia
И Бочко и BabyLove са наистина без сълзи. Джонсън яко си люти  Rolling Eyes

И да не е спам - похвалвам Рurederm collagen eye zone mask. На първо четене много ми хареса  Peace Около 3-4 лв. от ДМ.

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 15:38 от cutesmallcat

# 418
Продуктите на Джонсънс за деца не ги препоръчвам  Peace

Иначе да споделя за едно чудесно евтинко откритие :

# 419
Себа мед Peace

Общи условия

Активация на акаунт