Отговори
# 180
Изпуснах разговора явно,кой на кого ще е партньор  newsm78 Laughing
на Хазал ,ама не можах ги видя  newsm78

# 181
Доста се шуми,че ще участва,но тя още мълчи.Но пък,ако е истина,че се прибира може и да се окаже вярно.Кой знае...

Отдавна спрягат оня момък,който повече не го харесват,може и да е той пък.  newsm78

# 182
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кой ще и е партнъор,че нищо не можах да видя  newsm78
Не е голяма загуба,че не си видяла,по-назад в темата на Гъбка поста  Mr. Green

# 183
О,че аз Сечкин мноу го аресвам  Peace с Дамлата са супер сладки

# 184
  • У Диспансера ...♥♥♥
Доста се шуми,че ще участва,но тя още мълчи.Но пък,ако е истина,че се прибира може и да се окаже вярно.Кой знае...

Отдавна спрягат оня момък,който повече не го харесват,може и да е той пък.  newsm78
Те с Чаатай двамата ако обелят някоя дума може да се гътнат,той за новия сериал също мълчи като риба,почват да ме нервят вече с тяхното мълчание,феновете не спряха да ги подкрепят те вече големите звезди,като пукали мълчат  ooooh!

# 185
# 186
# 187
  • У Диспансера ...♥♥♥
При мен си е добре  Peace
Е видях ги вече,цък ни единия ми харесва,ни другия ,само на Бу я давам,с него по-ми е на сърце  Mr. Green
Джейн Hug Райче Hug радвам се,че ви харесва  newsm03 newsm03

Разбрах та  smile3521, ти вече и на Чаги не я даваш, че си го пазиш за теб си, ама на Бу ... можи  Laughing
Я да видим кво ша кажат Бурак-джиийките Joy Joy

А и на Чаги я давам,белкем добие предишната си красота,ама тъй като е ясно той къде ще играе и с кой  ooooh! а за нея още нищо не се знае,та си казвам без да ме пита никой,кой така ще и пасне най-добре Mr. Green

# 188
О,че аз Сечкин мноу го аресвам  Peace с Дамлата са супер сладки

1!

Обаче ми се струва,че засега тя повече печели с мълчанието си и нейните фенове са се увеличили за разлика от неговите.Но времето ще покаже...  Simple Smile

# 189
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ич не ми е на сърце тоя,ама и за пръв път го виждам де  Mr. Green
Той пък щот се утрепа да говори,спечели ги щот се махна от филма,а ПЕ му изигра много лоша шега на него,ако не беше участвал и  неговите фенове щяха да са много,а и с тази си външност в момента още повече ще намалеят ми се струва  ooooh!

# 190
Участва в Една любовна история  Peace абе има си чар момчето харесвами  Peace

# 191
Някои знае ли какво стана с трети сезон на сериала.
Продължава ли да се излъчва или не.
Доколкото разбрах, два пъти е спиран, и не го снимат вече.
Мерси много.

# 192
  • Още у мъглата ...
Кой ще и е партнъор,че нищо не можах да видя  newsm78

Релаксче  Hug, моят / е не моят, а тоз, който са предложили/ кандидат партньор вече се види, ама не че ще й е партньор, а пожелателен само  Joy Joy Joy
Ей гу кулажчиту  Laughing

Иначе Хазалка си има само един истински партньор  Mr. Green

# 193
Този момък не е лош и ще става за партньор на Хазал....Но Хазал и с Бу ще и е добре....

# 194
  • Варненска клюкарка

ето ги беееееееееееееее най-накрая,този манекен замести Ча в Пловдив Blush

Ей, Жани  вярно бе doh сега като го видях този и се сетих, Ча нямаше да награждава, а трябваше да участва, защото предната година беше спечелил първото място на Бест модел Турция, а през 2011 в Пловдив се проведе не просто регионален  като в Турция кръг, а баш венеца на конкурса-  Best Model Of The World....
Този бозавия сигурно е някой от подгласниците на Ча, помня, че писаха, че бил новия Къванч и бла бла,(то големи хвалби бяха) а пък къде я видяха тази хубост и сексапил, та чак и първото място взе newsm78

пп Новините за завръщането на Хазалчето са екстра, май  наистина ще снима- шЪ ни отварят работа тез двамата... сега като почнат да се надцакват с новини и снимки, разногледи ще ни направят да се чудим, кой да гледаме по-напред Crazy
 И друго ми мина през ума- нали писаха, че ролята и (евентуалната) е на тенис учител и се сетих, че най добрите школи по тенис са в Лос Анджелис, Сан Франсиско и най-вече Маями....дали пък не е била на уроци Mr. Green От друга страна най-престижните школи по актьорско майсторство са на източния бряг- Ню Йорк newsm78
По формата и ще си проличи   Wink

пп2 за мълчанието по проектите едва ли сами решават- всяка дума ще трябва да съгласуват с продуцентите....

Общи условия

Активация на акаунт