Отговори
# 495
  • В света на мечтите... ❤
Ние никога не сме сами!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Това май го пиша за трети път тази седмица. rotfImbo
Нищо Профи,нали знаеш повторението е майка на знанието  Joy

# 496
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Релаксче, по-кротко и ти с музиката, че съм ти страшен фен, а като се развихриш не мога да ти насмогна! Wink hahaha
И тоя изобщо не прилича на Мико! Crossing Arms

# 497
кой бе тоя дет приличал на Мико  newsm78

# 498
  • В света на мечтите... ❤
Да оплакнем оченце с едно убаво гърченце  Crazy

Скрит текст:

Пък и хубуу пее момчето

кой бе тоя дет приличал на Мико  newsm78
Ето този Верче  Peace

# 499
ооо не,повече ми прилича на един испанец ама му забравих името  Naughty

# 500
  • в подножието на планината
Дааа, лудите никога не са сами... Joy Joy Joy

Не знам дали Хазал наистина се е върнала от Америка и дали със сигурност ще участва в сериал, но феновете не спят веднага са кръстили новия й сериал A.Ş.K като АФК има и фейс... ooooh!
Ама и този дето ще играе с нея е... Rolling Eyes

Скрит текст:

# 501
Звезде е какво му е на момчето  newsm78

# 502
  • Банкя
Този сси е малко грозник, но така да е .
Според вас Санем умира ли като я удря Айсун .
Като започне новия сеиал с Ча , ще има ли възможнжст да го качвате.Каква ви е идеята.За нас не говорещите турски

# 503
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сега аз директно на последната страница скачам оти ми е кеф и да питам за какво сте се хванали с тия преводи,като един ден вече чакам аааа ма ха,Влъх ей ма тук съм у Китено,и на плажа днеска пак турска реч  Joy Joy Баба като взе да вика едно детенце ,викам хайде и тука пак ме намериха подобия на Фериха Joy Joy Joy Киризя с бинокъла за Ча ,ма то всичкото грозно и той се слива с тълпата вече  Mr. Green

# 504

Скрит текст:
Убаво е детето Crossing Arms

Един поздрав за теб Laughing

Скрит текст:

# 505
  • У Диспансера ...♥♥♥
А Ренка с тая флашка работата е чок зор,аз както съм свикнала 20 неща да правя сега направо ми се спира творческия процес,ааааа нито мога да дам назад да ви видя,абсолютно нищо,искам так,так ей така да ми се отварят страниците,пфууууу той като вас с преводите тоя нет моя в момента  Mr. Green

# 506
Сега аз директно на последната страница скачам оти ми е кеф и да питам за какво сте се хванали с тия преводи,като един ден вече чакам аааа ма ха,Влъх ей ма тук съм у Китено,и на плажа днеска пак турска реч  Joy Joy Баба като взе да вика едно детенце ,викам хайде и тука пак ме намериха подобия на Фериха Joy Joy Joy Киризя с бинокъла за Ча ,ма то всичкото грозно и той се слива с тълпата вече  Mr. Green
аз пък какво да кажа като имам едни колеги турчета,по цял ден братче само на турски си шляпат...ми да си кажа като не го говорят Бу или Ча не е толко секси  Mr. Green даже ме изнервя понякога хаахха
Влъх е ти от море отиде на...море  Joy е браво  Mr. Green ти не гледай само за Ча,ако видиш някоя панда свиркай да идвам  Joy

# 507
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йени хабер вар му за ония двамата  newsm78 Казвайте ако има нещо,че да съм в час с новините Mr. Green
Хади отивам да хапвам,и по-късно чабук идвам при вас пак,ама то никакви ви няма бе,нерде изчезнахте всичките  #Crazy

# 508

Скрит текст:
Убаво е детето Crossing Arms

Един поздрав за теб Laughing

Скрит текст:
еее значи не съм само аз на това мнение  Mr. Green е не е красавец неземен ама пък и не е грозно момчето,има си чар  Naughty видяхме какво става с красавците та по добре да се залага на не чак толко красивите  Mr. Green

# 509
  • У Диспансера ...♥♥♥
аз пък какво да кажа като имам едни колеги турчета,по цял ден братче само на турски си шляпат...ми да си кажа като не го говорят Бу или Ча не е толко секси  Mr. Green даже ме изнервя понякога хаахха
Влъх е ти от море отиде на...море  Joy е браво  Mr. Green ти не гледай само за Ча,ако видиш някоя панда свиркай да идвам  Joy
Ох йок панди,манди само грозно ти казвам с едни бирени кореми пфуууу и око да няма да оплакнеш значи  ooooh! И още има луди на плажа,ненормална работа,ами синковеца каза море ,ама тука е много по-чисто,още малко надолу и сме у Туркието,току виж сложа водолазкия костюм и съм зацамбуркала натам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт