Отговори
# 600
# 601
Как са се притеснили, че има много за четене, то една част е специален вид анализ, няма много за четене  Joy Joy

Ренка, ми аз преди няколко теми бях предложила да вземем да направим и озвучаване на епизодите, та така може БГ аудио, GR аудио, RU аудио, ENG аудио ... да спретнем, то не сме малко луди  Joy Joy Joy
Малко с мъжките роли не знам как ще се справим newsm78, ама ако трябва роднини ще ползваме  Joy Joy Joy
Та да са доволни всички вокруг да около  Mr. Green

Joy Joy JoyАз като гледах един сериал на руски до където е преведен и там от 10 еп само мъж говори Laughing

хахахаха, добре,съгласен съм да помагам. На ВРЕМЕТО ЛЕТИ 3 сезон го има с руско аудио и само мъж превежда всички роли... интересно.
Айде почваме Laughingсъстава е готов Laughing

Рали специален анализ демек бъзикни и то последните 3-4 стр Laughing

# 602
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ренка, не знам чак до 14 ч. дали ще ни стигне. Аз ще си гледам серии и ще съм кротка, ама утре сутринта като почнат да се излюпват една по една всички диспансеризирани кокошки, докато си поднесат селямите, кайветата и сичките кавалтъ дето са успели да спретнат, страниците ще отлетят като ято подплашени гълъби.

Манка, мерси за Лунната соната!

# 603
Ренка, не знам чак до 14 ч. дали ще ни стигне. Аз ще си гледам серии и ще съм кротка, ама утре сутринта като почнат да се излюпват една по една всички диспансеризирани кокошки, докато си поднесат селямите, кайветата и сичките кавалтъ дето са успели да спретнат, страниците ще отлетят като ято подплашени гълъби.

Е озаман налагам сутрешно ставане след 12ч Laughingи без това се водя шеФ ша ма слушате Mr. Green

# 604
убих гоооооооооооооо  newsm44

# 605
  • Sofia
Айде сега по една прегръдка за всички,че преди малко така бързах да поздравя преди да е минал деня,че не знаех кой е тук:Ренка Hug,Габи Hug,Профи Hug,Рали Hug,Звезде Hug,Снежи Hug,Релаксче Hug,Петровче Hug,Дани Hug,Слънчице Hug,Марто Hug и ако съм изпуснала някой Hug Hug Hug

Бъни,Манка,лека Hug

Попрочетох ви,добре че три станици сте се чесали Mr. Green

Ама да попитам и аз за епизодите,че нещо не разбрах newsm78Минавате секви граници на мотане,като сте се захванали,нема ви чакаме вечно,до утре да са готови Mr. Green
Казвайте до къде сте стигнали и ако не ми отговорите,ш питам и на лични  Joy  Joy  Joy

Скрит текст:
Тия италианци как измъкнаха гейма...

Леле,Релаксче,кого утрeпа  newsm78  hahaha,че докато публикувам видях последния пост

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 00:42 от avi10

# 606
 Рени  Hug

Ави  Hug Hug

# 607
Ави,един комар врабче ме пъдеше от вкъщи,но го убих след мъчително преследване  Mr. Green

# 608
  • Sofia
Нещо шантаво сътворих...Хазатай във Вечността.Тьойбе,тьойбе...луда работа... smile3555 [/b]

Скрит текст:
[

Леле,Снежи,няма такъв разкош Heart Eyes

Ави,един комар врабче ме пъдеше от вкъщи,но го убих след мъчително преследване  Mr. Green
Joy  Joy  Joy

# 609
  • Sofia
Е озаман налагам сутрешно ставане след 12ч Laughingи без това се водя шеФ ша ма слушате Mr. Green

Е тва е сериозна приказка,кво е това ставане у ранни зори Mr. Green  hahaha

# 610
Ави,един комар врабче ме пъдеше от вкъщи,но го убих след мъчително преследване  Mr. Green
Joy JoyА аз се боря с втората муха Mr. Greenтая вижда вестника от всякъде Shockedполудех #Crazy

Руснаците ги утрепаха Shocked

# 611
Joy JoyА аз се боря с втората муха Mr. Greenтая вижда вестника от всякъде Shockedполудех #Crazy

Булка,тая муха ще е с висше образование да знаеш  Mr. Green

# 612
  • Още у мъглата ...
Как са се притеснили, че има много за четене, то една част е специален вид анализ, няма много за четене  Joy Joy

Ренка, ми аз преди няколко теми бях предложила да вземем да направим и озвучаване на епизодите, та така може БГ аудио, GR аудио, RU аудио, ENG аудио ... да спретнем, то не сме малко луди  Joy Joy Joy
Малко с мъжките роли не знам как ще се справим newsm78, ама ако трябва роднини ще ползваме  Joy Joy Joy
Та да са доволни всички вокруг да около  Mr. Green

Joy Joy JoyАз като гледах един сериал на руски до където е преведен и там от 10 еп само мъж говори Laughing

хахахаха, добре,съгласен съм да помагам. На ВРЕМЕТО ЛЕТИ 3 сезон го има с руско аудио и само мъж превежда всички роли... интересно.
Айде почваме Laughingсъстава е готов Laughing

Рали специален анализ демек бъзикни и то последните 3-4 стр Laughing

Той Марти малко ще се озори с многото мъже, ама ний може да помогнем с измутирал глас на късен пуберитет, че гледам доста ни друса  Mr. Green  Joy Joy

Ави  Hug

# 613
  • Още у мъглата ...

Булка,тая муха ще е с висше образование да знаеш  Mr. Green

Ренка, пращам ти помощник за мухата  Laughing

Ехей, туй е Емко, да не помислят, че поста не е по темата  Mr. Green

# 614
ей тъй играя от кеф ся http://vbox7.com/play:95e031b7f0

Общи условия

Активация на акаунт