ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 100 938
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Народните танци,са прекрасен начин за раздвижване особено през зимните месеци Поздрави на всички,занимаващи се с това  Hug Hug
Искам да поканя всички бъдещи мами през 2013-2014 в темичката ни http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=742505.465;topicseen

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 21:18 от kiksi007

# 436
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте мами.Видях във facebook,че има кампания на Бочко за новите им пелени.
" В посочените магазини можеш да вземеш безплатна мостра пелена Бочко Смехоранко. Акцията тече до изчерпване на количествата, затова побързай."
за В.Търново е посочен - Трите прасенца, ул. Славянска 2А

# 437
за безплатната мостра на пелени Бочко за Търново, вчера видяхме че има плакат и на магазин Кроки зад Супермаркет Стиви на Триъгълника.

# 438
А дадоха ли ви на вас от тях и по колко дават по няколко памперса ли?

# 439
не сме искали, но мисля че е по 1, поне така тълкувам от плаката Simple Smile

# 440
Е то за един памперс не си струва да се ходи  Simple Smile

# 441
е толкова за мостра, за проба:) повече с парички  Laughing

# 442
  • При децата ми
Здравейте момичета!
От кога ви търся! Simple Smile
Влизам с питане: Препоръчайте ми очен лекар? Трябва да заведа сина ми на преглед.

# 443
  • UK , Somerset/BG Veliko Tarnovo
Аз вече 3 години водя моята щерка при д-р Костуркова и съм доволна.Ние носим очила постоянно.

# 444
  • ГОре на черешата...
Здравейте момичета!
От кога ви търся! Simple Smile
Влизам с питане: Препоръчайте ми очен лекар? Трябва да заведа сина ми на преглед.

Здравей! Ако смяташ, че проблемът е по-сериозен, мога да те посъветвам да не търсиш специалист в региона. Варна или София Peace! Имам вече 5-годишен опит и не ми се мисли какво би станало ако бях слушала тукашните лекари и не се бях изстреляла към Варна ooooh!...

# 445
Костуркова. Peace

# 446
Здравейте, момичета!
Искам да споделя с вас какво се случи с моя племенник в детска ясла "Мечо Пух", защото там сигурно ходят и вашите дечица и дечицата на ваши познати и никой не заслужава това отношение, и за съжаление едва ли това е изолиран случай.
Детето е на ясла вече трета седмица, две от които беше само до обед. Емоционален е и плаче, не през цялото време, но плаче. Отива майка му да го вземе вчера и детето излиза от групата с кървавочервени уши. Пита какво е това, казват и че е спал на дървената част на леглото.
Да, ама не - водят детето на съдебен лекар и той установява, че ушите са дърпани и усуквани, дори на едното кожата е смъкната, освен това откриват цицина на главата, причинена от удар.
В яслата отричат, директорката мълчи и всячески се опитват да убедят майката да не подава жалба в общината.

Това ли се случва с децата ни в яслите и градините?

# 447
леле ужас,мисля че на по-предните страници,някой пак беше писал за споменатата ясла със случай на насилие...Дано нещата ви се разрешат в най-скоро време и ако има виновни нека си платят.

# 448
Мале, ужас, то не стига, че трудно се влиза в тея ясли, ами и насилие.
Кикси, споменато беше за Слънце, аз там мисля да записвам нашата, живот и здраве първо да се роди де, ама уж там я нямало вече жената, която проявявала насилие.

# 449
Заради тея тъпи лелки, дето няма кво друго да работят и отиват в детски градини и ясли и ММ има последици за цял живот от една такава кранта.... извинявам се за грубия език, ама като се знаят че нестават за нищо, поне да не си го изкарват на децата, на най-невинните същества.... те не са им виновни за нищо #2gunfire #Sniper fight и аз съм завършила педагогика за детска градина и училище, ама като знам че не съм за там няма да отида да си го изкарвам на децата....

Общи условия

Активация на акаунт