Частни детски градини - София (7)

• 64 788
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Базата им е доста мизерна и също нямат двор. Но от родители, чиито деца са били там съм чувала наистина много добри неща за отношението и обучението.

# 361
  • Berlin
Това с двора усещам, че ще е проблем ... ама няма пълно щастие.

# 362
Те не са ли в Читалището в Бояна и отпред има зелена площ? Не е собствен двор, но има къде да излизат децата в смисъл?

# 363
Здравейте! Някой има ли представа какво се случва с ЧДГ Патетата, защото имаше репортаж по БНТ в понеделник, че собственикът на сградата неочаквано е я продал и градината е затворена Rolling Eyes

# 364
Моля, споделете защо ви притеснява, че ги извеждат в парка.
На моя близка детето ходи в The Castle, тя е много доволна и отчита извеждането в парка като голям плюс - кой можело да предложи подобен двор в детска градина.  Интересно ми е да чуя и обратните аргументи.

В парка е пълно с кучета и то не само домашни. Ние си носим вече 3 пъти бълхи вкъщи това лято. В The Castle не мисля, че има яслени групи.
За мен лично цената от 700-800 лева не е оправдана за градина без двор.
Въобще градините в района според мен надхвърлят средното ниво като цени.
А иначе освен Доверие, The Castle се сещам още за Джани Родари (до ПЖИ), Питър Пан (филиал), Мечо Пух, Снупи (в Слатина), по далечни Палечка до радиото (но се води детски център), Кристофър Робин. Беше ни пусната и реклама за немска детска градина в Редута - Рея, но нищо не знам за нея.

# 365
  • София
Те не са ли в Читалището в Бояна и отпред има зелена площ? Не е собствен двор, но има къде да излизат децата в смисъл?

Да, в читалището са. И да, извеждат децата навън ежедневно. Просто, също както в Дъ Кастъл, излизат в общински парк

# 366
А иначе освен Доверие, The Castle се сещам още за Джани Родари (до ПЖИ), Питър Пан (филиал), Мечо Пух, Снупи (в Слатина), по далечни Палечка до радиото (но се води детски център), Кристофър Робин. Беше ни пусната и реклама за немска детска градина в Редута - Рея, но нищо не знам за нея.

Много благодаря за предложенията. За Снупи и Джани Родари съм чувала не много добри отзиви, но не от хора, чиито деца ходят там, а от майки, които са обмисляли да запишат децата си и са ги посещавали. И за двете отзивите са, че претенциите са по-големи от реално предлаганото. За Мечо Пух тук четох не много добри неща. А за Питър Пан някой може ли да разкаже?

# 367
  • София
Благодаря за споделените мнения за извеждането в парка Peace  Моето се покрива с това, което сте написали, но ми беше интересно да разбера дали проблемът е, че съм твърде претенциозна и покрай това изпускам положителната страна на нещата.

Аз съвсем наскоро бях писала, сега ще се повторя, че моето дете ходи в яслата на Доверие и засега съм доволна Peace

П.П.  Сега случайно попаднах на тази статия за Патетата.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 09:36 от Sleeping Beauty

# 368
Здравейте, моето дете тръгва в ЧЦДГ " Пламъче " от другия месец в яслената група. Някой да сподели впечатления.  Wink

# 369
Здравейте! Моля някой да сподели актуални мнения за детските градини "Мария Магдалена" и "101 защо".  Прочетох и старата тема, но имаше само 2-3 поста от началото на годината. Ходих до "Мария Магдалена" и помещенията ми се сториха много малки и тъмни, но като локация ми е много удобна. Ако някои може да сподели мнение за тази градина, като отношение на преподажателите, харесва ли се от децата...и т.н.т ще съм много благодарна.  За"101 защо" чух хубави отзиви, но не съм ходила да я видя все още. Simple Smile

# 370
  • София

П.П.  Сега случайно попаднах на тази статия за Патетата. [/color]

Да, за съжаление в същата ситуация в района са и Фънки Мънки - градина с поне 60 деца. Те обаче ще се местят в новата сграда на "Азбуки" в Мусагеница. На тях поне са им дали един месец предизвестие.

# 371
  • София
.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 16:01 от Петяя

# 372
Здравейте! Моля някой да сподели актуални мнения за детските градини "Мария Магдалена" и "101 защо".  Прочетох и старата тема, но имаше само 2-3 поста от началото на годината. Ходих до "Мария Магдалена" и помещенията ми се сториха много малки и тъмни, но като локация ми е много удобна. Ако някои може да сподели мнение за тази градина, като отношение на преподажателите, харесва ли се от децата...и т.н.т ще съм много благодарна.  За"101 защо" чух хубави отзиви, но не съм ходила да я видя все  quote]   
Здравейте . Сина ми до преди месец беше в Мария Магдалена. В градината има три учителки - две възрастни (които работят и на друго място ) и една по-млада , около 45 г. По-младата е много добра ,децата я обичат . От другите две не съм възхитена. Децата ядат на едно място . Само в две от помещенията има легла . Цяло лято нямаше мед.сестра. Директорката ,щом разбра ,че напускаме се промени . Дотолкова , че върна тортата ,която бях купила за децата в последния ни ден там . Мотива бил ,че била развалена  newsm78  толкова плака сина ми в този ден .                                                             
Ако нещо друго Ви интересува ,питайте.

# 373
milenag , бях прочела, че събират децата от по-големите групи с по- малките и ги оставяли сами. Така ли е? Уроците по танци къде се провеждат? Не видях по- големи помещения. А ми казаха, че ако имат болни деца не ги връщат, а стоят със здравите. Благодаря предварително.

# 374
milenag , бях прочела, че събират децата от по-големите групи с по- малките и ги оставяли сами. Така ли е? Уроците по танци къде се провеждат? Не видях по- големи помещения. А ми казаха, че ако имат болни деца не ги връщат, а стоят със здравите. Благодаря предварително.

Когато нямат занятия всички деца са заедно, а да са ги оставяли сами не зная. Една седмица лятото ги гледаше лелката и директорката.
Уроците по танци се провеждат в някоя от стаите .
И да - приемат болни . Сина ми беше казал един ден, че на едно от децата майката предупредила да не ходи босо ,защото е настинало.

Общи условия

Активация на акаунт