Частни детски градини - София (7)

• 64 020
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Много благодаря, Lady! А имаш ли представа през лятото работят ли? Видях, че има лятно училище за по-големите, но във филиала на "Краище".
Всичко звучи много добре и се надявам да останете с такива добри впечатления и занапред!

# 616
  • В Голямото село
Не се бях сетила - моля модераторите да добавят на първа страница и нашата любима детска ясла - Детска ясла "ПЧЕЛИЧКА" в Лагера, работят от 08:00 до 19:00, такса 430 лева, тел. 0884 63 63 68.

# 617
Здравейте, не знам дали темата е само за детските градини или и за ясли, но реших все пак да споделя за една частна детска ясла в кв.Бели брези:http://www.yasla-pinokio.com
Таксата и работното време са както са описани в сайта: 450лв. От 8 до 19ч.  Дъщеря ми ходи там вече почти година, естествено има си и плюсове и минуси. Ако някой го интересува по-подробно, може да ми пише на лични.

# 618
  • София
Как ще почиват вашите детски градини по коледните и новогодишните празници? Ще слеят ли всички дни след 23-ти или ще работат в официалните работни дни?

# 619
  • Beyond the Frontiers
От утре дъщеря ми тръгва на ЧГ Звездичка - работят на всички официални работни дни.

# 620
До сега винаги са работили на всички официални работни дни, но обикновено сливат групите, тъй като остават по-малко деца и могат повече учители да почиват.

# 621
И в нашата ДГ ще работят през всички обявени работни дни, включително работните съботи, но пратиха мейл със запитване какви са ни плановете за посещение. Явно искат да планират отпуските на учителите.

# 622
  • София
Ние нямаме още ясна представа, но гледам, че  на менюто от 21,12,2013 пише Коледна ваканция.
Иначе принципно работят на всички отработвани дни.

# 623
  • София
разгледах повечето сайтове на дг от първата страница, но нещо не можах да намеря каквото ми трябва.
има ли такава, в която ще вземат едногодишно дете  Rolling Eyes

# 624
разгледах повечето сайтове на дг от първата страница, но нещо не можах да намеря каквото ми трябва.
има ли такава, в която ще вземат едногодишно дете  Rolling Eyes

Има, при това не една и две! В кой район търсиш?

# 625
  • София
изток, изгрев, дианабад, мусагеница, дървеница и наоколо

# 626
  • София
В Изгрев и Изток частни детски градини няма, в Мусагеница в една нова сграда - Азбуки заедно се помещават Фънки Мънки и Little steps. И двете приемат деца от 2 годишна възраст. В Дървеница не се сещам да има частна детска градина, но може и да пропускам нещо

# 627
  • София
В Изгрев е градината на Дъновистите. Но май не приемат толкова малки деца.

# 628
Здравейте,
Понеже в Изгрев и Изток няма частни детски градини, бихте ли ми препоръчали такива в близост, които предлагат транспорт?
Благодаря!

# 629
  • София
Почти всички градини имат транспорт. От списъка на първа страница си набележете някои.
При по-конкретни въпроси ще получите и по-адекватни отговори.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт