Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 202
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Къде последно поръчахте вкусна торта newsm78
В Дейзи !

# 301
  • Пловдив
благодаря точно от този магазин купих тюла и моята щерка бе най щастлива на рождения си ден .А за поправка на колелета мисля че има до "Райски кът" в Смирненски,това е новият жилищен комплекс до ясла Дара.

# 302
Откъде мога да си купя латекс на Полисан ? Имат магазин в Кърджали ,за Пловдив не видях .....

Попитай в Рила,мисля преди имаха или с поръчка ставаше.

# 303
Къде последно поръчахте вкусна торта newsm78
В Дейзи !

Благодаря. Още днес ще ги посетя. Хубав ден на всички  bouquet

# 304
  • Пловдив
Здравейте!
Развали ми се цедката на кафе машината. Кафето не може да излиза, капе едвам, едвам. Но по големия проблем е, че самата цедка така се е залепила за ръчката, че не може да се изваде и да се сложи нова цедка. Днес мъжа ми я носил в сервиза. От там са казали, че така става, не може да се извади, да купим ново/това с дръжката, не знам как точно се води/ което е към 50 лв и отделно цедка.
Сещате ли се за магазин с части за кафе машини. Машината ми е Briel. Да потърсим и на друго място, не ми се дават толкова пари. То ако ще плащам над 60 лв. по добре да дам още някой лев и да купим нова.
Спомням си, преди в темата се обсъждаше някакъв много зареден магазин в Тракия, май беше за резервни части, но нямам спомен къде се намира и дали там ще има.  Rolling Eyes

# 305
Къде мога да купя плажни принадлежности, в частност дъска за плуване

# 306
 ninand,http://www.robusta.bg/service/index.html,пробвай с този сервиз....и ако сте били вече в Жан Сервиз/предполагам,че те са ти казали цената от 50лв/,те съветвам да не се занимаваш с тях,защото не са най-коректните........да не кажа,че са си направо "кожодери"/....А,иначе Briel са чудесни машини,правят невероятно кафе...,но сервиза им в Бг е просто отврат....Аз,също имах големи проблеми с една такава машина и накрая просто си купих нова,защото и при нас ремонта струваше много/ако ти върши работа-имам останала ръкохватка за дози кафе,чисто нова е,ако ти върши работа,веднага ти я подарявам/.

# 307
Може ли да ми препоръчате хубаво заведение в центъра на града, подходящо за кръщене. По възможност с приятна градина и да не е кръчма. Благодаря.

# 308
Здравейте!
...
Спомням си, преди в темата се обсъждаше някакъв много зареден магазин в Тракия, май беше за резервни части, но нямам спомен къде се намира и дали там ще има.  Rolling Eyes
Сервиза се намира близо до пицария Верди,или първото колело след Кауфланд
има банка,но коя е не се сещам в този райн има и фризьорски салон,а там са всъщност високите военни блокове

# 309
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате хубаво заведение в центъра на града, подходящо за кръщене. По възможност с приятна градина и да не е кръчма. Благодаря.

Приятелка празнува наскоро кръщене на детето й в ресторант мемори на Четвъртък пазара ! Останали са много доволни !

# 310
  • Пловдив

Джъмбо !

# 311

Препоръчвам кухнята на Райя и ресторант Райя - в единия бях на кръщене, а в другия на годеж и просто съм възхитена от обслужването и качеството на храната.

# 312

Препоръчвам кухнята на Райя и ресторант Райя - в единия бях на кръщене, а в другия на годеж и просто съм възхитена от обслужването и качеството на храната.

Ние също правихме кръщене там преди няколко месеца. Обслужването и кухнята са перфектни и препоръчвам горещо. Но няма градина. Само няколко маси отвън.

# 313
  • Майничка

В Бейбиленд на "Петко Д.Петков", с/у "Верди". Точно вчера ги гледах.

# 314
  • Пловдив
Момичета,къде мога да проверя за курсове/школа по шах за детето newsm78 В Тракия ще ми е най-добре...

И още...има ли по пазарите вече боровинки и на какви цени са?

Благодаря! Peace

Общи условия

Активация на акаунт