Януарче, я кажи, мъж или мома ще си

• 25 355
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Аз също ходя на кола. Предишния път за последно отидох седмица преди да родя.

# 376
  • София
Ех хормони, хормони... На голямо заяждане сте го ударили! Аз пък съм доста спокойна за това, което съм по принцип. Само майка ми + баба ми в тандем могат да ме изкарат от кожата, както цял живот са правили. Та и вчера се изпокарахме и плаках. Не ме щадят никак. После ми разправят, че съм егоистка, ама как да не съм, като бебето ми е най-важно. Все ме заплашват как ММ щял да ме ядосва и едва ли не ще идвам с подвита глава да плача на рамото на майка ми, а то какво става - точно обратното. Той е много свестен и сме 5г заедно, много лесно се общува с него, а не като с някои дтуги хора, на които много ме е яд сега. Изобщо е много кофти да не се разбираш с роднините. Като разказвате за гледането на бебето и за помощ, аз си избрах квартира близо до нашите та да може майка ми да ми помага, но вече сериозно се замислям дали да не се помъча сама. Откакто съм бременна постоянно ми къса нервите и ме разплаква. После се притеснява, че ме тръскал автобуса. А не се притеснява, че след вчерашния скандал едвам се успокоих и бебето цяла нощ мърдаше и днес цял ден, което значи, че е било неспокойно (аз го усещам от около 2-3 седмици).
За депресиите аз мога много да ви кажа, защото изкарах една депресия, когато бях на 22 години. Хората често бъркат лошото настроение за 2-3 дни породено от някаква кофти случка с депресия. Нямат нищо общо. Депресиите продължават в най-добрите случаи няколко месеца, а може и години. Понеже знам какво е, чистосърдечно си пожелавам това никога да не се повтаря. Моята отшумя за около 2 г. напълно, но пътвите 4-5 месеца беше кошмарно.
За срещата в Борисовата и аз съм за, но принципно док искаше да ме види в събота и зависи по кое време ще бъде, не знам дали ще успея. Не ми е казал час още.
Гледам, че сте обсъдили и килогтрамите. Аз съм 1-2 отгоре (варират). Мен много ме е страх от напълняване, защото доста трудно отслабвам, а от половин година се мъчех да сваля 8 кг, в крайна сметка само 4 свалих и то с невероятни усилия. Имам тиреоидит на Хашимото и от тази болест доста се напълнява, макар аз да съм сравнително слаба за това заболяване.
Ех много късно станало пак. Ще лягам. До утре! Лека нощ!

# 377
здравейте отново.
Бях 1 ,месец  в Бг ,организирах сватба и така нямах време за нищо,а още пове4е за писане Laughing
В следващите дни ще опитам да из4ета двете теми който сте изписали
В Бг  бях на преглед и май ще си имаме мом4е ,но не било сигурно
През месеца имах малки проблеми и се наложи да пия антибиотик,дано  да не се повтаря пове4е,в понеделник съм на преглед ,да видим ,какво ще ми кажат   smile3534
лека нощ

# 378
Идвам за добро утро да почерпя за Рожден ден, ставам на 27  Mr. Green

# 379
Честит рожден ден Прахче    bigdance2  ura newsm18  Party Time Tada newsm59  Gift  party023 newsm38  party041  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2   Много здраве,щастие, късмет и едно пухкаво бебче    newsm18 Tada  bigdance2 dazzler1 dance  ura newsm59 nbirthday  Gift  party023  cook newsm38 Gift

# 380
babyface76  Hug Hug Hug

Звезден прах, честит рожден ден   bouquet Бъди здрава и много щастлива!

ПП. 27 е най- най- най- страхотната възраст.

# 381
Честит Рожден Ден и от мен, Звезден Прах! Много здраве и късмет и едно здраво и послушно бебче януари месец! Hug

# 382
ЧРД! Здраве, късмет и хубаво бебче януари! Весел празник!

# 383
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН, ЗВЕЗДЕН ПРАХ! ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ ЗА ТЕБ И БЕБЕТО И МНОГО РАДОСТИ!   newsm51 newsm51 newsm51  bigdance2

# 384
Добро утро!

Прахче, честит рожден ден! newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38 newsm18 Tada
Желая ти много, много щастие, само прекрасни емоции и най-сладкия бебок през януари!

babyface76 Блазе ти че вече усещаш бебока и аз си мечтая вече да ме посритват в корема, ама на... само се ослушвам и единственото което долавям е къркоренето на червата. Crossing Arms Относно ядовете с майка ти те съветвам много, много да не се връзваш, не и обръщай внимание, а пък и по възможност избягвай да се чуваш и виждаш с нея по-често, щом ти носи негативни емоции. Надявам се с времето нещата да се изгладят и да започнете да се разбирате.

vili_98 Поздравления за сватбата, моята предстои през септември, но още нищо не съм подхванала. То няма да е точно сватба, а сключване на граждански брак и почерпка на родителите.

Относно обезкосмителните процедури, откакто съм бременна съм на бръснач и от време на време(колкото се може по-рядко, заради химическите съставки) на крем депилатоар. Преди това действах с епилатор почти навсякъде без триъгълника, но сега не смея и да си помисля - боли ужасно и не издържам на болката. За кола маска и епилатор през бремеността съм чувала, че водели до контракции, но пък съм чела как много мацки са си ходели на кола маска до последно преди термин.
Може ли малко повече инфо за този тример за тяло, откъде ги купувате и като цена колко е. Мъжо има тример за тяло, но пък предполагам, че тези за жени са малко по- различни.
Коконче, Панди, не се поддавайте на бременни хормони. Форума е за всички и за всичко. Мисля че не трябва да има ограничения откъм теми, анкети, въпроси и т.н.

na_ni Успех днес на фотосесията и да се похвалиш какъв цвят гащи ще купуваш! Mr. Green

Хора, събота е утре, имаме ли вече яснота за срещата! Party

# 385
Прахче, ЧРД  Hug Здрава, усмихната, щастлива, а януари - бързо и безболезнено раждане с прекрасен пухкав финал Simple Smile
Вили - честито и на теб - дълги години да се обичате, уважавате и глезите Hug
Нани - успех!
Бейбифейс - игнорирай дразнителите. Аз се опитвам да вляза в положение на моята майка и понякога преглъщам някои от нещат, които ме дразнят, ноо ако прекали директно ѝ казвам, че не ми е приятно да  ми ги говори такива и така...При нас положението се утежнява и от факта, че сме много далеч една от друга, Аля е първа, много дълго чакана и любима внучка и майка по всякакъв начин се опитва да вземе участие в нашия живот, не иска да се чувства изолирана и ...е, понякога ми идва в повече.
Що се отнася до това
аз си избрах квартира близо до нашите та да може майка ми да ми помага, но вече сериозно се замислям дали да не се помъча сама.

Милиони жени по света гледат децата си сами и да ти кажа честно, не се умира от тази работа  Wink Нашите родители понеже са далеч, се виждаме за по-дълго време - няколко дни при едната баба и няколко при другата...И познай, на третия ден ми се иска да стегна багажа и да се прибера в къщи, на спокойствие...
За срещата повечето от нас са гласували за събота от 17, аз предлагам да изчакаме до следобед все пак, за да решим окончателно, но едва ли ще има промяна.

# 386
tinky_82, аз с години ходя на козметик и не мисля да спирам освен ако не се почувствам много зле от топлата коло маска. Сега се сещам да се запитам дали тя не е противопоказна? newsm78 ooooh!

По принцип много козметички не я правят по време на бременност, защото може да предизвика контракции.

Звезден прах, щастлив рожден ден! Всичко до края да премине безпроблемно и да сте скоро много щастливи родители   bouquet

Аз съм твърдо против бабешка "помощ", става дума за нашето семейство, иначе всеки сам си решава. Според мен смисълът на бабите е да се радват на децата, а иначе "който си има деца, да си ги гледа" Wink

# 387
Звезден^Прах Честит рожден ден и аз преди 8 години на този ден изживях най-прекрасното чувство на света - да стана майка. Днес моята малка принцеса навършва цели 8 години, всяка година съм адски щастлива, нооо не мога да скрия и тъгата си от това, че детето пораства. Става от година на година все по голяма, разумна, самостоятелна ииии иска да прави всичко сама, а ролята на мама все повече започва да избледнява, ноо това си има и хубавите страни.

Аз да ви споделя, са ме треснали някакви хормони...чак ме е срам, обаче от седмица насам неее мога да оставя милото на мира....само секс ми е в главата  Embarassed Embarassed Embarassed - сутрин, вечер, чеее и по два път.... хваща ме срам иии почвам и да се притеснявам, но се чувствам прекрасно за сега. Не бяхме правили почти 3 месеца иии изведнъж се престрашихме иии сега, като невидели  Embarassed Embarassed Embarassed. Той към момента е много доволен и щастлива, амаа не знам до кога ще е така, дали няма да го презоря нещо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Това беше за разведряване на настроенито, чее хич не ми е хубаво де ви чета, като спорите една с друга, макар, че всички тук са интелигентни, големи и разумни хора и имат право да изказват мнение, ноо пък сме и бременни и хормоните понякога ни влияят зле  Hug Hug Hug.

Пожелавам ви прекрасен слънчев ден ии много хубаво настроение  Hug

# 388
Звезден прах Честит Рожден Ден! Желая ти здраве,щастие и едно сладко,пухкаво и здраво бебче на термин   bouquet

Големи теми сте подхванали  Simple Smile
По въпроса с отглеждането на дете-ще ми е за първи път и ще се справяме сами без помощ,надявам се да се оправим   Simple Smile

За обезкосмяването-аз съм с бръснач,резултата не е много задоволителен,но предпочитан за мен по-безболезнен  Laughing

Утре съм на преглед,стискайте палци бебо да се покаже и да разбера какви гащи ще обувам  Heart Eyes
Ще пробвам това с колата и шоколада,дано да не вземе да откачи и да не се спре тогава пък   Joy

# 389

Утре съм на преглед,стискайте палци бебо да се покаже и да разбера какви гащи ще обувам  Heart Eyes
Ще пробвам това с колата и шоколада,дано да не вземе да откачи и да не се спре тогава пък   Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

Изпих една кола и едно парче шоколад... беше будЕН но не беше откачил още ама и аз я изпих 20 мин преди прегледа.. може да не е имало време да стигне до него таааа ето новините и от мен  stork-boy stork-boy stork-boy

Звезден прах, Честит Рожден Ден и от мен !

Общи условия

Активация на акаунт