Лидл ::30::

• 86 999
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Бананите в Лидл не са лоши.
Купих розовия лакочитител на Сиен. На касата ми казха, ако не съм доволна, да пазя бележката, ще го сменят със синия или с друга стока.
В Лидл ли има комплект за маникюр и педикюр? Аз днес набързо влезнах и не съм разглеждала промоциите.

# 556
  • Варна
На касата ми казха, ако не съм доволна, да пазя бележката, ще го сменят със синия или с друга стока.

Ей така ти го казаха, като съвет или ти попита?  newsm78

# 557
  • София
Банани и аз взех, не са лоши. Имаше намалени с по 30% кори за баница (срока на годност 20.08.) и от тези пудинги, дето са по 4 броя, взех ванилия, ще ги изядем докато им изтече срока.

# 558
  • София
На касата ми казха, ако не съм доволна, да пазя бележката, ще го сменят със синия или с друга стока.

Ей така ти го казаха, като съвет или ти попита?  newsm78

Аз исках да ме посъветват кой от двата лакочистителя да купя - синия или розовия. Препоръчаха ми розовия. И понеже се оплаках от лакочистителя на Ебелин, че замазва и не чисти хубаво, тогава ми казаха, да не се притеснявам и ако не ми харесва да го върна. Simple Smile

# 559
Аз пък да кажа за новите сладоледи Gelatelli - еми не ми харесаха, въобще даже. Качеството им е като на другите, само ароматите по-различни и определено много изкуствени, нямащи много общо с това, което пише на етикета.

# 560
Добре, че писахте за бананите.Аз днес взех от Триумф, жълти бяха, нямаха зелени дръжки, но бяха като гумени на вкус./бих ги оприличила на краставица/

# 561
  • МАРС
Днес влизам в Лидл с идеята да пробвам един десерт, който не съм правила и изисква 4 банана, как се зарадвах на цената им, сега като писахте гризнах от единия, наистина много вкусни.
Ето рецептата за любопитните(не съм я правила, но ме блазни, че няма ползване на печка).

http://www.az-gotvia.bg/recepta/bananova-torta-s-biskviti

# 562
  • София
sysko kid, браво! Аз съм на диета! Sad

# 563
  • МАРС
Ъ, сори.   Tired

# 564
# 565
  • София
zvanche, благодаря за новата брошура!   bouquet
Скарата за риба за сега представлява интерес за мен и разбира се......бирата! Simple Smile Сладоледите май са на по-ниска цена?!

# 566
Аз си харесах бременните дънки. По принцип не купувам дрехи за възрастни от Лидл, не ми харесват метериите. Някой има ли опит с дънковите дрехи?

# 567
Снощи взех тоалетната чиния. На първо четене съм доволна - много масивна и тежка, с метални панти, дано се окаже качествена.

# 568
  • София
Мнения за ютията?

# 569
Да, бананите наистина са по-хубави от тези, които взех вчера.Взех си хартиена брошура, нищо не ми хвана окото.

Общи условия

Активация на акаунт