Лидл ::30::

• 87 027
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Отчет от вчера:

Тирамису рулото на Ноблисима - също не ме впечатли особено, защо си мислех, че е с по-голям грамаж или има 2 разфасовки - това, което взехме беше много малко, сигурно в мен е проблема, че не ми е харесало - пухкаво и приятно, като парфе, но вкусът си го представях по-интензивен  Rolling Eyes
Страчателата на Ноблисима - допадна ми ...
Крем за мазане на Пилос от промоцията - да попитам, имаше едно пак такова като крем сирене в продълговати кутиики, същото с нова опаковка ли е или са 2 различни продукта, защото на вкус натуралното ми се стори 1 към 1 с другото  newsm78 - но като цяло това много ми хареса, взехме от повечето видове, това с хрян явно е с вкус на горчица, т.е. ще ми допадне ....
Немските наденички за грил - обожаваме ги вкъщи  Heart Eyes
Корите за баница Дулано и те май са с нова опаковка  newsm78
И ние взехме патладжани на -50% - то почти нямаше вече, много ми харесаха, някак сладки и вкусни, същото важи и за тиквичките ...

# 76
Според мен са различни, и двата вида са на Пилос, но тези в продълговатите кутиики май бяха само натурално и с билки.

Интересна промоция днес пъпеши на 79 ст/кг и зелени чушки на 95 ст, пъпешите не бяха лоши на мирис поне, но много щях да се натоваря и не взех.

# 77
Вчера видях че са пуснали са като нов продукт пушен свински бут за 15.49 лв. килограма и взех едно парче. Е, има си там разни добавки, малтодекстрини и не знам какво, но е невероятен на вкус, крехък, без жили и сланини. Даже мисля, че наистина е пушен, а не само овкусен с аромат на пушек. Става ми един от фаворитите.

А пък брашното от 99 стотинки ми го таксуваха за 85 стотинки, въпреки че на табелата си стоеше цена 99 стотинки. newsm78 Чак вкъщи забелязах и нямаше как да им обърна внимание. Между другото, все още стават превъзходни хлябове с него, т.е. държат качеството все още.

# 78
# 79
Взех уреда за киселото мляко сега го пробвам

Мини чопъра обаче за сега е супер

# 80
  • Варна, Пловдив
Здравейте, някой днес купил ли си е това http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_25650.htm
Аз имам такава формичка отпреди,  но днес не можах да отида до Лидъл. Въпросът ми е дали ги има във варненския магазина на бул. Владислав, защото мисля утре да прескоча?

# 81
Здравейте, някой днес купил ли си е това http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_25650.htm
Аз имам такава формичка отпреди,  но днес не можах да отида до Лидъл. Въпросът ми е дали ги има във варненския магазина на бул. Владислав, защото мисля утре да прескоча?
Ти силиконови ли имаш или от предишните металните?
Аз искам такива за скарата, искаме да си правим яйца на плоча и стават супер, но се разливат много, притеснявам се само дали силикона е подходящ за тази цел.
По-добре май да си изчакам да пуснат пак метални.

# 82
А някой дали си е взел вече от дамски спортните клинове?

# 83

Те не са ли от четвъртък  newsm78

# 84

Те не са ли от четвъртък  newsm78
Ох..че съм заспала...  doh Спести ми едно ходене до там...  ooooh!

# 85
  • София
Момичета, виждам, че слънцезащитният крем Cien е на първа страница и е харесван продукт. Актуална ли е информацията или е копи-пействана от тема в тема?  newsm78

# 86
Днес тръгнах с голямата кошница и не купих нищо от това, което бях планувала. Повечето неща не отговориха на очакванията ми. Забравих само таймера, даже не видах дали има. Иначе взех кайма "Стара планина" xxl намалена на 2,29 лв., кренвирши Twinner и новите салати на Vitakrone.

# 87
  • Варна, Пловдив
Ти силиконови ли имаш или от предишните металните?
Аз искам такива за скарата, искаме да си правим яйца на плоча и стават супер, но се разливат много, притеснявам се само дали силикона е подходящ за тази цел.
По-добре май да си изчакам да пуснат пак метални.

Имам от силиконовите - сърце, много съм доволна, не залепва въобще. Използвала съм за яйца и палачинки в тефлонов тиган.

# 88
Слънцезащитните имат ли олио в серията или е само мляко, трябва ми такова

# 89
  • Пловдив
Слънцезащитните имат ли олио в серията или е само мляко, трябва ми такова
Да,имат, с 20 фактор защита, 8лв и нещо по спомен  Peace Не съм го ползвала,но му се каня  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт