Лидл ::30::

• 87 001
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
това е моят фаворит в бранша

Скрит текст:
http://www.kozmetika.bg/show/Piz-Buin/60947_Слънцезащитно-Олио-за-потъмняване-SPF-15/
но не го намирам в нашето село

мъжа и децата са бели и руси и тях ги обзаведох с друго, но това ще си го взема за мен тази вечер ако е останало. Все не стигам до рафтовете да ги разгледам.

# 91
Момичета, виждам, че слънцезащитният крем Cien е на първа страница и е харесван продукт. Актуална ли е информацията или е копи-пействана от тема в тема?  newsm78

Ама как е копи-пейст - след всяка тема щателно се разглеждат страниците една по една и се прави списък с най-харесваните продукти  ooooh! ирония - купувай, спокойно, актуална е информацията ...

# 92
Днес си взехме от стойката за обувки. Супер е и по нищо не отстъпва на тези от по 60-80 лева по другите магазини. Само едно нещо не съобразихме. А именно, че е подходяща само за обувки с поне малък ток. Чехли, джапанки и прочее летни чепици просто не се закрепват и се изхлузват Simple Smile. Приемам идеи всякакви за закрепване Simple Smile

# 93
Виждали ли сте такова ОМО в Лидл? Специално ме интересува някой от бургаските. Струвало 24 лева за 70 пранета.
Ето това:

# 94
Здравейте,
Искам да попитам някой от Вас купувал ли си е термометър за ухо-(този който е в брошурата от четвъртък)и какви са отзивите за него.
Благодаря.

# 95
Термометъра Аз купих и е голям боклук показва каквото си иска

# 96
  • София
Взех ютия, напълних я почти до макс, пуснах я, светеше/работеше 1мин и спря?!
Нито загря водата достатъчно нито успя да се включи, въртях и термостата...  Rolling Eyes

# 97
Днес се запасих с всички видове сос барбекю Simple Smile Откога ги чакам да пуснат и така се зарадвах , като го видях Simple Smile Отскоро съм му фен

# 98
Здравейте, бях чела някъде тук из темите на Лидл, че при покупка на сутиен да си искаме от касиерките допълнителните силиконови презрамки, които ни се полгат. Нооо толкова ми е акъла-днес съвсем изключох в бързината и суматохата на каса.  Crazy
Купих си ето този:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_25598.htm
но забравих да искам от касиерката, а вътре в кутията няма нищо, освен сутиена. Дали въпросните силиконови вървят с всеки техен модел и според вас да се върна ли (ще ми дадат ли?) за презрамки?

Благодаря  Hug

# 99
Взех ютия, напълних я почти до макс, пуснах я, светеше/работеше 1мин и спря?!
Нито загря водата достатъчно нито успя да се включи, въртях и термостата...  Rolling Eyes

Върни я с касовате бележка,докато е в гаранция. Трябва да ти загрее водата - това се установява като натиснеш копчето за пара. Иначе за изгасването е ок- бързо загрява самата ютия.

# 100
  • София
Здравейте, бях чела някъде тук из темите на Лидл, че при покупка на сутиен да си искаме от касиерките допълнителните силиконови презрамки, които ни се полгат.

Това беше за един конкретен модел, към който имаше допълнителни презрамки. На този от линка никъде не пише да има. Нали все пак има едни, прикрепени към сутиена? Ако няма изобщо се разправяй. Wink

# 101
ок, мерси  Hug

# 102
Днес си взехме от стойката за обувки. Супер е и по нищо не отстъпва на тези от по 60-80 лева по другите магазини. Само едно нещо не съобразихме. А именно, че е подходяща само за обувки с поне малък ток. Чехли, джапанки и прочее летни чепици просто не се закрепват и се изхлузват Simple Smile. Приемам идеи всякакви за закрепване Simple Smile

И ние я купихме Simple Smile Завъртете я обратно, към стената и така не падат, освен това става по-удобна, могат да се поставят обувки и най-отдолу, на пода Laughing

# 103
Виждали ли сте такова ОМО в Лидл? Специално ме интересува някой от бургаските. Струвало 24 лева за 70 пранета.
Ето това:

Има го в Меден рудник,днес го гледах и доста му се чудих,но не разбрах дали е за бяло,цветно или универсален.Произведен е в Германия.Питах едната касиерка,тя даже не знаеше,че имат такъв  прах.Чакам отзиви,надява се на качество,преди години беше много добър.
Записвам се най-накрая в темата,като доволен клиент от  Лидъл.

# 104
Омо в момента има на промоция в Кауфланд, но опаковката е различна, видях вчера в брошурата, 2кг за 4.79 лв.Аз лично в нашия Лидл такъв прах не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт