Лидл ::30::

• 86 997
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Някой пробва ли вече уреда за кисело мляко?

# 121
  • София
Таймера читав ли е? Трябва ми за шир потреба.
Ще може ли да се купи в четвъртък?  Peace

# 122
На предната страница се обсъжда тримера

# 123
Някой пробва ли вече уреда за кисело мляко?
Да за 4-5 часа ми направи мляко. То поддържа 40-45 градуса температура. Няма таймер, може да вадиш да видиш кога ще е готово и пак да го слагаш :Simple Smile

# 124
Видях, че обсъждате ОМО-то. Малко спам, но в момента е на промоция в Кауфланд - 2кг за почти 5лв и е доста по на сметка. Аз сега пуснах чак пералня с него и ще чакам да видя дали ще изпере нааканото от бялото ми шалте.

# 125
Видях, че обсъждате ОМО-то. Малко спам, но в момента е на промоция в Кауфланд - 2кг за почти 5лв и е доста по на сметка. Аз сега пуснах чак пералня с него и ще чакам да видя дали ще изпере нааканото от бялото ми шалте.
Някои от нас имат по 3-4, та дори и 5-6 пакета от тази и предни промоции Wink
Егати, развалиха ми удоволствието да си нося от Гърция и Турция прахове.

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 16:00 от evhen

# 126
  • София
Само да вметна, момичета, че е важно не колко кг е кутията, а за колко пранета е. Дори е редно в брошурите да изписват каква е цената за едно пране, както е в Германия, но да не издребнявам. Wink

# 127
Абсолютно. Не съм убедена, но имам някакъв спомен от етикетите, че лидълците го правят това с цената на пране.

# 128
И аз си взех прасковения сутиен и не ми хареса. Напоследък промоциите са много скапани, нищо не ми харесва.
И аз ги гледах дълго и се чудех дали да взема, но като не се пробват се отказах. Иначе като модел ми харесаха, важното е да са удобен - споделете, ако някой е доволен.

# 129
Да споделя за крема за мазане с хрян - много ми хареса, всеки, който обича горчица би го харесал - като кремообразна горчица с крем сирене  Heart Eyes

# 130
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да споделя за крема за мазане с хрян - много ми хареса, всеки, който обича горчица би го харесал - като кремообразна горчица с крем сирене  Heart Eyes

+1 от бащицата  Laughing измаза го докато чакаше вечерята  Laughing

# 131
Видях,че има нови два артикула:

Фастъчен крем ( чудя се дали е сладък или не), до течният шоколад
Сладко от рози , при сладката е

# 132
Сладкото от рози не е лошо, малко ми е прекалено желесто. Не знам каква е оригиналната рецепта, но няма да повторя. Става, като за един път.
Да дават розите за чай или директно да ги ям.  Laughing

# 133
Простете ми за глупавия въпрос,но не знам как да постъпя.Купих днес една кутия картофено пюре Harvest Basket,но не ми е ясно тази вода,която трябва да използвам дали е само за едно пакетче/от 110 гр/ или за трите общо/вътре са 3х110г/.Не си спомням как е с другите марки,а и не го  правя често

# 134
Колко вода е дадена в указанието? Би трябвало да е за едното пакетче. Просто си стопли 200мл вода и наливай, докато ти хареса на гъстота. Това е най-лесният начин.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт