Лидл ::30::

• 86 988
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Простете ми за глупавия въпрос,но не знам как да постъпя.Купих днес една кутия картофено пюре Harvest Basket,но не ми е ясно тази вода,която трябва да използвам дали е само за едно пакетче/от 110 гр/ или за трите общо/вътре са 3х110г/.Не си спомням как е с другите марки,а и не го  правя често
За едно пачетче се слага 500 мл вода - пюрето е хубаво от тези на прах само него купувам. newsm68

# 136
И аз си взех термометъра и дано да мери като хората, защото още не съм го пробвала.

# 137
Зеления чай май вече го няма  Sad
Взех си детокс, колкото да не съм без хич

# 138
Днес търсих един почистващ препарат W5, от типа на Ciff, но не намерих. Да не са го махнали от асортимента? newsm78 Ето този:

# 139
Само да споделя: Днес си взех зехтин от лидл 750мл за 6.99лв, годен до 2014г-беше гранясал и горчив Sick Бяха любезни и ми върнаха парите, така и не се престраших да взема този от гръцката седмица.

# 140
И аз си взех прасковения сутиен и не ми хареса. Напоследък промоциите са много скапани, нищо не ми харесва.
И аз ги гледах дълго и се чудех дали да взема, но като не се пробват се отказах. Иначе като модел ми харесаха, важното е да са удобен - споделете, ако някой е доволен.
Вземи си го, щом ти харесва, у вас мериш, ако не те кефи - връщаш.
На сайта им пише, че може да връщаш в срок от 1 месец с касовата бележка и освен това са много любезни.
Аз съм купувала стягащо боди, много ми хареса и като пуснаха пак, само че с дебели презрамки си купих, но нямаше нищо общо с предното и веднага го върнах, питаха ме само дали искам замяна или пари в брой.
Веднъж пък ми се случи да си купя гащи, обаче в кутията вместо S имаше L. Смениха ми ги.

# 141
  • МАРС
Електроуредите и те ли могат да се върнат с касовата бележка само в рамките на месец?
Накарах приятелка да ми купи машината за понички и ще се върна чак след три месеца, сега се притеснявам, че ако й има нещо няма да мога да я върна.

# 142
  • София
Вече си набелязах нещо от испанската седмица smile3508-зехтин,розе,свежо сирене и хамон-мнение за него,май е постоянен артикул?

# 143
Охо, пак ще има миничопър - знам, че е харесван продукт, но понеже никога досега не съм използвала - някой правил ли е песто с него или някакви такива кремове за мазане със сирене и т.н. ... подмамете ме с някоя рецепта  Rolling Eyes (може и на ЛС, просто ми трябва малка зарибявка, че подрправки и ядки само наситнени не ми върши работа)

# 144
Купихме от мъжките спортни тениски и половинката много я хареса, има почти същата на адидас за 50лв. е като качество може да не са еднакви, но за парите си на нас ни хареса.

Иначе направихме и обичаен пазар с плодове, млека и т.н., а утре трябва да върна една рокличка която получих за подарък, че ми е малка  Embarassed

# 145
  • 1st floor
Имам чопър, но от другия модел. Много ми е полезен, ползвам си го всеки ден. Колежката ми извади душицата, като го пуснат да й взема. Обаче този е друг модел и имаше разлика в мощността, та не знам... newsm78

# 146
  • Mediterraneo
Маратонките, които са от днес на акция, заслужават ли си? Искам да взема за мъжа ми да ходи на работа с тях, но ако са за 5 обувания и 20 лв не ми се дават  Crossing Arms Отзиви?

# 147
Електроуредите и те ли могат да се върнат с касовата бележка само в рамките на месец?
Накарах приятелка да ми купи машината за понички и ще се върна чак след три месеца, сега се притеснявам, че ако й има нещо няма да мога да я върна.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-0F684A58-1962AD41/lidl_bg/hs.xsl/6481.htm
Eто тук пише кое в какъв срок.
Ако е в рамките на месец, отиваш на касата (без значение от кой лидъл си го купила, може да го върнеш във всеки).
Ако е електроуред по закон си имаш 2 години търговска гаранция. Така, че ако прояви дефект в рамките на 2 г. може да направиш рекламация на посочения в сайта телефон  Peace

# 148
Записвам се със спортна пола/панталонки (много секси стои), спортна тениска и очила за каране.
Мъжките гащи (много хубава дума Simple Smile)) ) също изглеждаха много добре, имаше и колоездачески на съвсем прилична цена.

# 149
  • София
Дали някъде има още от очилата (по-скоро в Овча Купел). че едните които взех са с драскотинки по едното стъкло... идеята ми е да върна единия модел и тези да сменя (сивите).
Понеже, едва ли ще са останали от този модел или изобщо, вместо да се разкарвам рано (преди работа) - да ги поръчам през 0700 - по-удачен вариант ли е? Някой да е ходил вечерта? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт