Лидл ::30::

• 86 986
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
В магазина в "Младост" имаше половин палет очила, включително и от сивите.

# 151
Някой купувал ли е бял ром от Лидл? Намерих в нета снимка на този - дали го има из нашите магазини и хубави ли е  newsm78 - не, че разбирам от ром, искам да пробвам разни летни коктейлчета и затова ми трябва (а и предполагам в някой сладкиш ще намери приложение) ...

Става. Peace  Миналата седмица с едни приятели на Рибарица опукахме една бутилка за Мохито и сме добре всички - живи и здрави.   Mr. Green  Щото Бакардито и Хавана клуб малко дебело идват при по-големи количества, но не е като да не сме ги опитвали - има разлика, ама не е кой знае каква   Laughing  Уискито им също не е лошо за цената си.

# 152
  • София
Аз го ползвам само за сладкиши.

# 153
Благодаря за коментарите за ликьора, той няма да е повече от 10лв, със сигурност ще го пробваме Simple Smile   bouquet

# 154
Благодаря за коментарите за ликьора, той няма да е повече от 10лв, със сигурност ще го пробваме Simple Smile   bouquet

Мислех, че питаш за ром? newsm78  
Щото не е ликьор това - аз такова не пия, не пробвам и не знам става ли.   Mr. Green

# 155
Благодаря за коментарите за ликьора, той няма да е повече от 10лв, със сигурност ще го пробваме Simple Smile   bouquet

Мислех, че питаш за ром? newsm78  
Щото не е ликьор това - аз такова не пия, не пробвам и не знам става ли.   Mr. Green

Оффф, да  ooooh! Объркала съм думите Simple Smile

... и новата брошура

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 09:00 от Moringa

# 156
Moringa, благодаря за брошурата  Hug

Вчера взехме от късите мъжки спортни шорти - много са хубави, леки и много бързо съхнат.

# 157
Moringa, благодаря за брошурата  Hug

Вчера взехме от късите мъжки спортни шорти - много са хубави, леки и много бързо съхнат.

И ние взехме, не са лоши наистина  Peace
Някой има ли същото усещане като мен, че кис.мляко в големите кофички нещо не е както преди .... по-воднисто ми се струва  Rolling Eyes

# 158
Здравейте,
Някой има ли представа колко струва захарта в Лидл?

# 159
  • София
Момичета, прегледах първата страница, но не видях самобръсначката, която се харесваше тук. Ще ми кажете ли каква беше, ако може и нагледно?  Praynig

# 160
Здравейте,
Някой има ли представа колко струва захарта в Лидл?

1.89, но в Кауфланд е 1.69лв.

# 161
За плодовото ли питате, ние купуваме редовно от него за закуска и десерт на детето, аз не намирам разлика

# 162
За плодовото ли питате, ние купуваме редовно от него за закуска и десерт на детето, аз не намирам разлика

Не, за голямото натурално кис.мляко Пилос - 3,6% 900г

# 163
Аз по принцип мисля, че млякото Пилос  2 и 3.6% ги  развалиха, последния път купих от него, за да правя таратор, при разтваряне на млякото във вода, стоеше на парцали, които не можеха да се разтворят при доста продължително бъркане.
Предполагам, че и с голямата опаковка е същото.

# 164
Благодаря много alra!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт