Лидл ::30::

• 86 994
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Снощи ходих специално за слънцезащитното олио и не взех. Много воднисто и разредено ми се стори, изобщо не ми се видя мазно... имам още седмица за размисъл. Но пък на плакат в магазина видях страхотно дълго спортно долнище - 13 лева от понеделник мисля/не съм сигурна/ ако някой ходи и погледне от кога точно , моля да сподели   bouquet

# 106
Сглобих си сама етажерката за обувки... снощи по нощите ... Simple Smile

Но наистина, и аз не бях съобразила, че в правилно положение е само за обувки с някакъв ток...

Сега се чудя да взема ли още една и да я монтирам на обратно, с наклона към стената  newsm78 ... за другите обувки....

# 107
Днес си взехме от стойката за обувки. Супер е и по нищо не отстъпва на тези от по 60-80 лева по другите магазини. Само едно нещо не съобразихме. А именно, че е подходяща само за обувки с поне малък ток. Чехли, джапанки и прочее летни чепици просто не се закрепват и се изхлузват Simple Smile. Приемам идеи всякакви за закрепване Simple Smile

И ние я купихме Simple Smile Завъртете я обратно, към стената и така не падат, освен това става по-удобна, могат да се поставят обувки и най-отдолу, на пода Laughing

Супер! Благодаря за идеята ! Иначе я бях опаковала и щях да я връщам. Единственият недостатък е, че обувките така се опират в стената и ще трябва чат - пат да се пребоядисва Simple Smile

# 108
Или само веднъж, но с миещ се латекс Simple Smile

# 109
здравейте
вчера в лидъл загледах препарата за баня и макар че чета редовно темата не съм засичала мнение за него........... и не го взех казах си че първо ще питам тук  Mr. Green
взех си сладолед нобилисима     страхотен е

# 110
  • София
Кой наричаш за баня? Аз ползвам за тоалетната и универсалния им и двата ми харесват.

# 111
един в жълта опаковка с помпа на табелката в магазина пишеше препарат за баня

# 112
От термометъра и аз не съм доволна.

Вчера опитах и ваниловия сладолед на Ноблисима - хареса ми Peace

# 113
  • София
Момичета, виждам, че слънцезащитният крем Cien е на първа страница и е харесван продукт. Актуална ли е информацията или е копи-пействана от тема в тема?  newsm78

Ама как е копи-пейст - след всяка тема щателно се разглеждат страниците една по една и се прави списък с най-харесваните продукти  ooooh! ирония - купувай, спокойно, актуална е информацията ...
Така си и мислех!  Wink Благодаря!!!   bouquet

# 114
  • София
Виждали ли сте такова ОМО в Лидл? Специално ме интересува някой от бургаските. Струвало 24 лева за 70 пранета.
Ето това:

Има го в Меден рудник,днес го гледах и доста му се чудих,но не разбрах дали е за бяло,цветно или универсален.Произведен е в Германия.Питах едната касиерка,тя даже не знаеше,че имат такъв  прах.Чакам отзиви,надява се на качество,преди години беше много добър.
Записвам се най-накрая в темата,като доволен клиент от  Лидъл.
В Слатина видях това ОМО. Преди две седмици бях в Германия и  купих същия от Лидл. Там имаше и течен. Майка ми вече го е ползвала и каза, че е доволна. Дано да го пуснат в някаква промоция, защото в Германия струваше 8 евро.

# 115
От термометъра съм доволна, меря Т за 1-2сек., на слепочието. идеална работа ми върши за малко дете, което не може да стои мирно и 2 минути. Купих го от пролетна разпродажба за 10лв.

# 116
Там имаше и течен. Майка ми вече го е ползвала и каза, че е доволна. Дано да го пуснат в някаква промоция, защото в Германия струваше 8 евро.

Много е добро течното ОМО, дано и до тук се дотътри, аз съм го купувала от Гърция, за около същите пари, но май не от ЛИДЛ.

# 117
Някой купувал ли е бял ром от Лидл? Намерих в нета снимка на този - дали го има из нашите магазини и хубави ли е  newsm78 - не, че разбирам от ром, искам да пробвам разни летни коктейлчета и затова ми трябва (а и предполагам в някой сладкиш ще намери приложение) ...

# 118
и в Младост 4 го има голямото ОМО - 24лв за 70 пранета.

Взех още една етажерка за обувки, ще я монтираме на обратно Simple Smile
1 торба праскови взех на 50% - няма и левче
1 кило моркови.... сега гледам че са ми ги таксували 0,79  newsm78

# 119
Вчера са го заредили Омото. И в „моя“ магазин до автогара Запад в Бургас има, а в неделя нямаше.
Не е немски, за съжаление. „Произведен в ЕС за Германия“, така пише на опаковката. Вероятно е полски.

Общи условия

Активация на акаунт