Лидл ::30::

• 87 000
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • Телиш/Плевен
Харесах си и аз това-онова от испанската седмица, ама и мен малко ме мъчи бюджета, та ще видим. Гофретника май ще го сънувам само... Cry

# 181
поне коментарът ми да е в полза ако ги пуснат пак, друг да не се излъже ... а ако им хвана цаката, ще споделя, някой беше казал тук, че има такива на друга фирма и ги препоръча като цяло  Tired
Аз ги препоръчах. С прозрачното фолио никога не съм имала проблем, защото то залепва за резците. С алуминиевото ми се случвало това, което ти описваш, но не ми е проблем да развия отстрани, когато се случи /рядко всъщност/

# 182
Влизам да изкажа разочарованието си от течния шоколад с оранжева капачка който е на 1-ва страница с предпочитани продукти. Течния шоколад със зелената капачка Choco nussa е 100000 пъти по вкусен от другия който има вкус на сладък маргарин бляк.

# 183
  • Варна
Прасковите (не нектарините), мисля че бяха по 1.59 лв, са много хубави - големи, сочни, ммм...

# 184
  • София
Детските коли, които ще са от четвъртък, пускали ли са ги преди? Имате ли впечатления от тях?

# 185
  • София
Ми те количките не са някаква лидлска стока и подруги магазини ги има. Марката е още от моето детство позната(може и от преди това, знам ли) на нашия пазар. Колички, като колички.

# 186
  • София
Понеже малкият е голям унищожител Mr. Green се чудех, дали са издръжливи. Да не са някакви еднодневки. По всяка вероятност ще ги купим. Добра им е цената, нали?

# 187
  • София
Цената е...стандартната 1:43 са им по 5-7 лв количките, според моделчето...  За  здравината не знам, в този средноват размер, моят син всички успяваше да ги потроши, независимо от фирмата.

# 188
Пробвах от хвалените топени сиренца с ананас. Хареса ми, но много ми сладни. Направо на чийзкейк докарва. Случайно някое от другите 2 вида да е по-солено? Thinking

# 189
Пробвах от хвалените топени сиренца с ананас. Хареса ми, но много ми сладни. Направо на чийзкейк докарва. Случайно някое от другите 2 вида да е по-солено? Thinking
Ммм, много ми хареса и на мен. Вчера взех и от това с лука- много хубаво отново. Ама състава им нещо не ми се нрави, та И предвид цената, ще мина само с пробването  Wink
Аз на моите синове им купувам от време на време от количките на Карс, малки са и цената им е 10лв., но пък са здрави с години. Надраскани, ожулени, че ги носим и навън, но са здрави. Реално други колички почти не купувам, или са ни от подаръци или останали от баткото. А тези си ги и събираме, та и с колекционерска цел купуваме.

# 190
Цъфс, ти говориш за "Пилос", а аз за едни кръглички "Голдеса".Simple Smile

# 191
Ох не помня марката, но и това с ананас и бадеми взех, от същия вид е и другото с див лук мисля беше. В кръгла кутийка, с дупка по средата, намалени бяха.
На Пилос взимам с пържен лук и редовно го хапваме вкъщи. Обаче това е друго  Peace
Утре съм заплюла ризата, дано остане до довечера. А за сутЮена се чуствам дискриминирана, искам до С чашка  Crossing Arms

# 192
Значи за едно и също говорим.На мен зеленото ми се видя, че е с чесън.Simple Smile

# 193
  • София
http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_39036_01_b.jpg то освен тези има ли други сирена с ананас в лидл?

# 194
http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_39036_01_b.jpg то освен тези има ли други сирена с ананас в лидл?
Хм, вярно с чесън пише...Ми няма вкус на чесън, аз защо съм запомнила див лук...то има ли такъв въобще  ooooh! хаха...много съм зле...Както и да е, хареса се вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт