Лидл ::30::

• 87 019
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • софия
Браво, че сте пуснали нова тема Hug

Отивам да разглеждам брошурата.

# 196
Днес отидох рано-рано, за да купя плодови млека на детето и банани и ми направи впачетление, че народа вземаше като за световно свинско за готвене на -50% със срок на годност 31.07.Вие бихте ли взели такова месо на което срока му изтича след броени дни?

# 197
Да, бих взела и съм взимала. Готвя веднага или замразявам. Винаги е било наред, не е миришело или лепнело.

# 198
Днес отидох рано-рано, за да купя плодови млека на детето и банани и ми направи впачетление, че народа вземаше като за световно свинско за готвене на -50% със срок на годност 31.07.Вие бихте ли взели такова месо на което срока му изтича след броени дни?
Аз лично съм взимала, купувам и готвя в рамките на няколко часа , нищо му няма, все пак днес е 29.07 , не е 2.08.

# 199
И аз бих взела, но вече наистина само ако ще го готвя същия ден или най-много на другия - защото онзи ден взех охладено месо (от друга верига) и след 2 дена в хладилника замириса сериозно на мърша - указаният срок за "използвай преди: ... " не го бях минала Sick

# 200
Често има такива намаления на различни продукти с оставащи дни до изтичане срока на годност. Купувала съм, до сега не съм попадала на развалено. Естествено и вкъщи не ги задържам, или се консумират за няколко дена или готвя, ако е някакво месо.  Peace

Moringa, и на мен ми се е случвало с охладени меса от други големи вериги (две), но от ЛИДЛ, дори на намалените с изтичащ срок не съм попадала на вмирисано месо, поне досега.

# 201
Така, както сте описали си струва, но идеята ми беше да го взема днес и да го готвим евентуално в събота и то за детето най-вече, аз лично не бих готвила за него с такова месо, дори и дотогава да е съхранявано в камерата на хладилника.

# 202
Така, както сте описали си струва, но идеята ми беше да го взема днес и да го готвим евентуално в събота и то за детето най-вече, аз лично не бих готвила за него с такова месо, дори и дотогава да е съхранявано в камерата на хладилника.

До съобота въобще не мисля, че ще издържи, а охладено месо да се замразява съм чувала, че не е много препоръчително (не помня какви бяха причините, просто така си спомням)  Rolling Eyes

# 203
Защото най-вероятно преди това е било замразено.

# 204
Отзиви за дамските панталони?

# 205
  • софия

До съобота въобще не мисля, че ще издържи, а охладено месо да се замразява съм чувала, че не е много препоръчително (не помня какви бяха причините, просто така си спомням)  Rolling Eyes
Но може да се купи и запържи леко с малко (лук и) сол  Wink, и след това в хладилника. Така ще си е ок до петък.

# 206
  • Mediterraneo
Купувам такова месо, готвя веднага или замразявам. Никога не съм имала проблеми. Доволна съм от месото в Лидл и откакто има тази верига в града, от друго място месо не съм купувала.

# 207
  • sofia
Е как ще държите толкова дълго време месото....то и да не е с изтичащ срок, повече от два дни не е желателно да стои в хладилника.

# 208
Днес направих добро пазаруване. От испанската седмица - пици (вече опечени и изядени), чорисо и зехтин, освен това "гащи" и от плодовите млека.

# 209
  • Viena
Вчера взех на децата от витрината за хляб уникални шоколадови мъфини със сладко от малини-страхотно очарована останах Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт