Лидл ::30::

• 87 045
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Протекторът за матраци не става за цена 19,99 лв.

# 496
Протекторът за матраци не става за цена 19,99 лв.
Потвърждавам, много е тънък, не ми хареса изобщо! Ще търся от Икеа.

# 497
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжда, мъфините стават сухи, когато са застояли, т.е. не са пресни. Пресните мъфини са разкошни! Simple Smile
Да, напълно е възможно. Значи ще опитам да се вредя за преснички. Laughing
Сега съм хвърлила око на сладкото от маслодайни рози и в скоро време ще се сдобия с него. Ще се радвам и на отзиви, ако някой има такива. Peace

Не знам това точно дали е хубаво, защото на мен мама ми вари домашно  Heart Eyes, но нали
знаеш, че това сладко е разхлабващо.  Laughing
Аз знам, ама на мен много разхлабващи неща не ми действат по този начин, така че няма проблем. Досега съм си взимала такова сладко два-три пъти само от Билла и не съм пробвала друго, та ми е интересно да го видя и това. Wink

# 498
изварата Пилос дали е в постоянния им асортимент ?
много е добра ...

# 499
изварата Пилос дали е в постоянния им асортимент ?
много е добра ...

В постоянния е, да  Peace

# 500
благодаря  Peace, случайно бяхме там взехме един пакет , сега ходихме за още ,
ще е купува често , това е много хубава извара ,
интересно как може да се разбере къде се прави един продукт ,
гледах , гледах и не видях , просто ми е любопитно ,
ясно ми е , че не е българска ( уви ) ...

# 501
За момичета, които питаха - има ОМО за цветно. Ето това е http://www.google.bg/search?q=omo+color&source=lnms&tbm= … %252F%3B469%3B313
Донесено е от Германия, но още не съм го пробвала,, довършвам друг прах за цветно.

# 502
  • София
Днес бях много щастлива, защото открих, че в Лидл продават Rote Grütze:

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-ACF5EDFC-6277E5A6/lidl_bg/hs … l/index_25987.htm

За съжаление, забелязах, че е от седмичния каталог и едва ли ще е от постоянния асортимент.  Sad 

# 503
Здравейте, бях в ЛИДЛ и ми попадна каталога.  Simple Smile
От другата седмица ще има робот за 125 лв .
Какво ще кажете, май е добър? Аз не разбирам много, но искам да си взема.Дали да е от ЛИДЛ?

# 504
Днес бях много щастлива, защото открих, че в Лидл продават Rote Grütze:

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-ACF5EDFC-6277E5A6/lidl_bg/hs … l/index_25987.htm

За съжаление, забелязах, че е от седмичния каталог и едва ли ще е от постоянния асортимент.  Sad 

Таня, това мармалад ли е или има друг вкус?Simple Smile

# 505
  • София
Днес бях много щастлива, защото открих, че в Лидл продават Rote Grьtze:

Таня, това мармалад ли е или има друг вкус?Simple Smile

Не, прилича на конфитюр с цели плодчета, но не е сладко, а киселее. И е пресен продукт, който е с кратък срок на годност и се държи в хладилник. Ако се забрави - мухлясва. Става идеално да се сложи в кисело мляко със зърнена закуска или мюсли. Яла съм го и като заливка на крем в Nordsee, но в Германия (може би и тукашната верига да го предлага) и като пълнеж на берлинери (понички). А може спокойно да се яде и с лъжицата от кофичката, защото не ти става сладко. Лидлското не ми е любимо, но тъй като в България го няма, и на това се зарадвах. Иначе го обичам като е малко по-тъмно на цвят (зависи от червените плодове, които са сложили) и малко по-гъсто.

# 506
Мерси!  bouquet

# 507
в Търговишкият Лидъл дали има още пасатор да пратя мъжът ми да купи..

# 508
Ако го няма, го поръчайте на управителя и ще го доставят.Simple Smile

# 509
  • Пловдив
Момичета,оня ден видях тиган...мисля беше 22.99 или нещо такова Rolling Eyes с тефлоново покритие беше и много тежък.Пише произведено в Италия.Дълбок е.
Дали си струва?

Общи условия

Активация на акаунт