Лидл ::30::

• 87 061
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Някой знае ли дали все още може да се намери пасаторът в някой от варненските магазини. По принцип Лидл изобщо не ми е по път и трябва да специално да реша до ходя до някой от тях и затова питам ако има останал в кой точно е?

# 481
Пасаторът е супер,както и чопъра към него Grinning,чудя се за машинката,която ще пуснат ж четвъртък за потстригване newsm78

# 482
Пасаторът е супер,както и чопъра към него Grinning,чудя се за машинката,която ще пуснат ж четвъртък за потстригване newsm78

И аз на нея се чудя. Надявам се, докато се накумя, да не са свършили пасаторите.

# 483
Ох, тъкмо и аз щях да пиша, че не е мястото тук.
Само това и край: DENICA3, твърда вода + ОМО = 200 мл прах за 4-5 кг пране. При силно замърсено - 280 мл.
И за да сме по темата за Лидл, да предложа на DENICA3 вместо да хаби колосални количества прах, да ползва ето тези таблетки за омекотяване на вода. Слага се една таблетка и прах като за мека вода. Май бяха 7 лева за 51 пранета.

а тези таблетки ги знам благодарение на вас   ....купила съм си  Grinning.....благодаря 
извинявам се че оспамих темата ........ днес доволно напазарувах от лидл

# 484
  • София
Някой пробвал ли е суровата наденица от последната страница?

# 485

да, хубава е! не се стапя много Simple Smile

# 486
  • София
Момичета, много моля за отзиви за лзкочистителя и ако е възможно и снимчица. Simple Smile

# 487
  • София

да, хубава е! не се стапя много Simple Smile

Мерси!   bouquet

# 488
  • София
Момичета, много моля за отзиви за лзкочистителя и ако е възможно и снимчица. Simple Smile
Чети тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=657846.135

# 489
  • Телиш/Плевен
Най-накрая и аз опитах мъфините и донътите. От вторите съм много доволна, мъфините ми се видяха малко сухички сякаш... Взех си от цветния локум, хареса ми много. Crazy

# 490
  • София
july1993, благодаря за линка.   bouquet  Ще го пробвам този лакочистител. Simple Smile

Лале в дъжда, мъфините стават сухи, когато са застояли, т.е. не са пресни. Пресните мъфини са разкошни! Simple Smile

# 491
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжда, мъфините стават сухи, когато са застояли, т.е. не са пресни. Пресните мъфини са разкошни! Simple Smile
Да, напълно е възможно. Значи ще опитам да се вредя за преснички. Laughing
Сега съм хвърлила око на сладкото от маслодайни рози и в скоро време ще се сдобия с него. Ще се радвам и на отзиви, ако някой има такива. Peace

# 492
  • Stuck in a moment
Бях поръчала да ми купят от панталоните тип шалвар докато бяхме на почивка, за съжаление ми е малък (по-точно къс) и са хвърлили касовата бележка, така че ако някой се интересува, може да ми пише на лични. Размер М, черен.

Иначе понеделник ще се редя за ОМО Simple Smile

# 493
  • Стара Загора
Да, напълно е възможно. Значи ще опитам да се вредя за преснички. Laughing
Сега съм хвърлила око на сладкото от маслодайни рози и в скоро време ще се сдобия с него. Ще се радвам и на отзиви, ако някой има такива. Peace

Не знам това точно дали е хубаво, защото на мен мама ми вари домашно  Heart Eyes, но нали
знаеш, че това сладко е разхлабващо.  Laughing

# 494
Май бяха 7 лева за 51 пранета.
Днес си  купих такива таблетки, точно това им е цената. Пише, че за профилактика на пералнята срещу котлен камък, да се сложат 3 таблетки в празна пералня и на кратка програма. Някой правил ли е такава профилактика?

Общи условия

Активация на акаунт