Лакове за нокти- 60

• 50 485
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Хънт,страхотноооо е Heart Eyes  bouquet
А как направи 'триъгълниците' толкова добре?

# 136
  • София
Depend holographic
Скрит текст:

# 137
  • В къЩи.

И да ви похваля този лакочистител
от Lidl, има и без ацетонов. Много силно мирише на бадеми, и трие от раз. Харесва ми, мисля да пробвам и без ацетоновия  newsm78 все си мисля че няма да е толкова агресивен.

Без ацетоновия мирише доста силно,а и на мен ми се счупи помпичката и повече от половината лакочистител отиде в коша. #Cussing out Мисля,че и други имаше ,който се оплакваха ,че им се е счупила помпичката.Иначе е много удобна. Peace

# 138
         Безацетоновия лакочистител на Лидл е голяма смрад, на всичко отгоре не сваля лесно лака. Последно останах доволна от лакочистителите на Класик - ухаят приятно и чистят добре.

# 139
*Л-и-я*   bouquet
Е ако е само помпичката ще го преживея  Simple Smile Ще го прелея в друго шише, но мерси за предупреждението   Simple Smile

Pink Flower Със тиксо.  Grinning Ето тази мацка използва много тиксо за да си декорира ноктите. Разгледай и блога, прави страхотни неща http://nailside.blogspot.com/

# 140
# 141
  • София
Pink Flower Със тиксо.  Grinning Ето тази мацка използва много тиксо за да си декорира ноктите. Разгледай и блога, прави страхотни неща http://nailside.blogspot.com/

Да знам го този блог,благодаря ти  bouquet
Проблема с тиксото при мен е че като нямам сеш и трябва на следващия ден примерно да си правя декорацията или след часове като е хубаво изсъхнал лакът Tired

# 142
  • София
Аз току що си поръчах голям Сеш. Едното малко шишенце от онази игра преди време вече привърши. И просто по-хубаво нещо от него няма. Вчера отново му изневерих следобед и сложих трети вид топ от неделя вечер насам, и след всичкото пазене и внимаване днес имам чаршафи на единия палец.
Предполага се, че на голямото шише и четката ще му е по-обемна от на малката разфасовка нали? Че само това ме дразни на мъника.

# 143
  • МАРС
Наде, нямам търпение да видя Floam на твоите нокти Hug

# 144
  • София
Наде, нямам търпение да видя Floam на твоите нокти Hug

Имаш снимките в неделя  Hug

# 145
  • Варна
Тези холограми на Дипенд изглеждат много добре, особено 2036. Дали ги има в БГ?

# 146
Няма как да не се похваля какво пристигна абсолютно неочаквано сутринта на вратата ми от размени!Щастието ми е трудно да се опише с думи  Crazy Обикновено ходя до пощата за пратки,но сега бях удостоена с привилегията да ми ги донесат на крака  Crazy
Страхотни!
Скрит текст:

# 147
Аз пак да се похваля  Laughing
От днес, благодарение на една много мила съфорумка  Heart Eyes
съм горда собственичка на цели ДВА от тези прекрасници  Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 148
elfi4ka, честити! И на мен от време на време ми ги носят до вратата, но напоследък явно не им се разкарва Laughing

Ето аз какво си имам- http://media.snimka.bg/s1/0493/027229590.jpg?r=0 поръчах си само термо лака + малко ваденки, другия лак ми дойде като подарък  Grinning

# 149
  • София
elfi4ka Честити  Peace
Миш, верно ли два  Shocked. Не те е срам  Laughing, единият ще го подариш ли на добрата си приятелка, ей така ако някога ми се приноси сив холограм да не ти идвам на гости  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт