Лидл ::30::

• 87 066
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • Стара Загора
Купувала съм ОМО от Метро, не переше.  Peace
Купила си си това ОМО и не е перяло?! Честно казано, не мога да го повярвам, защото при мен няма петно, което да му се е опряло. Трябва да се спазват указанията за дозиране.
Не, не беше това. Това може да е по-хубаво. За цветно говоря аз.

Аз ОМО за цветно не съм виждала. А това много го харесвам и пера всичко с него.
Guess Who, има ли отделно за цветно? (за знам, че няма, ама все пак)

# 466
Купила си си това ОМО и не е перяло?! Честно казано, не мога да го повярвам, защото при мен няма петно, което да му се е опряло. Трябва да се спазват указанията за дозиране.

Не разбирам от прахове, оценявам ги от използването им, но този от снимката е много добър и според мен, харесвам го.  Peace
Guess Who, благодаря за мнението, очаквах да си кажеш тежката дума! Grinning   bouquet
точно с този прах не успях да махна кал от бяло клинче ( купих го от кауфланд на 5 лв )

# 467
Не.

точно с този прах не успях да махна кал от бяло клинче ( купих го от кауфланд на 5 лв )
При мен пък успешно пере онази оранжева настилка от тенис игрищата (как ѝ казват), която е по-гадна и от кал. В дозата е отровата. Wink

# 468
ами мисля че я спазвам правилната пропорция 
нямах възможност да го подържа с препарата на лидъл за петната  и нали имам омо  пуснах бяло пране на 60 гр. със 150 мл прах

# 469
  • Русе
Яко оспамихме темата, но 160 мл. на твърдата ни русенска вода са малко. Аз в Ловеч слагам по толкова, но там водата е много по-мека. Сега като съм си в Русе, пълня чашката с прах до горе.

# 470
Ох, тъкмо и аз щях да пиша, че не е мястото тук.
Само това и край: DENICA3, твърда вода + ОМО = 200 мл прах за 4-5 кг пране. При силно замърсено - 280 мл.
И за да сме по темата за Лидл, да предложа на DENICA3 вместо да хаби колосални количества прах, да ползва ето тези таблетки за омекотяване на вода. Слага се една таблетка и прах като за мека вода. Май бяха 7 лева за 51 пранета.

# 471
За мен ОМО е един от наи-добрите прахове. Това ОМО от Лидл никога не съм го ползвала, но съм ползвала ОМО носено от Гърция, Германия и определено има разлика в качеството от това, което се предлага в Кауфланд и другите вериги. Лидълското не съм гледала къде е произведено, но съм убедена че ще е добро също. Видях, че е универсален прах. Ще си го купя, предвид и цената.

# 472
И аз да попитам за машинката дали е хубава? Само за брада ли е наистина и някак единия нож изглежда пластмасов?  Shocked

# 473
Guess Who това с таблетките съм го пропуснала  newsm78 Хайде не е спам ,но постоянен асортимент ли са и на нашата гадна ( за Меден Руник ) вода ще помогнат ли ? В пералнята ли се слагат или в отделението при праха? Боже колко въпроса , ама винаги си помагала за което   bouquet

# 474
Да, постоянен асортимент са. Стоят в близост до белината, а до тях обикновено има Калгон прах на същата цена, но за по-малко пранета.
Това са таблетки, които омекотяват твърдата вода, така че да се пести прах и да не се развалят дрехите. Слагат се в чекмеджето при праха и се разтварят напълно без остатък.
Нямам идея каква е водата в Меден рудник. От Ясна поляна е май или греша? Не е ли средно твърда като в останалата част на Бургас?

# 475
Да от Ясна поляна , твърда и толкова варовик с вода от Камчия не съм виждала.Благодаря ти ще купя още утре .

# 476
  • София

И аз не съм виждала прах Омо за цветно пране, но в брошурата на Лидл има течен препарат за цветно пране. Не знам нищо за качеството му, но има.  Wink

# 477
И за да е тотален спам  Embarassed аз ползвам устройство Калзит и нямам проблем с варовика 
Скрит текст:
smile3534

И да се оплача, че от предното намаление на стягащото бельо вместо боди съм си купила потник  Tired Ама нали бях с тумбака и не пробвах, та сега като го извадих и честит сбор. Малко ми е късно вечее да го връщам, така че ще му търся някакво приложение или нов собственик.

# 478
А да имате впечатления от кухненския робот в промоция - видях, че е на TEFAL, а цената ми се стори супер удобна  Heart Eyes

# 479
  • Пловдив
Някой да е вземал акумулаторната самобръсначка на 12стр  от предишни промоции?

Общи условия

Активация на акаунт