Лидл ::30::

• 87 078
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Вчера майка ми за първи път купи диня от пазара и на мен ми се видя сладка, може би защото беше леко презряла.
Днес мислих да отида и да си купя пъпеш, но просто не исках да го мъкна на работа и после и до нас, та се отказах, но утре рано, докато все още е хладно ще се разходя до там.

# 451
# 452
Благодаря zvanche, май ще пада бой из магазините за маслото Пилос  Mr. Green

# 453
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ако някой се чуди - капакът за тоалетна е супер. не се удря в никоя посока  Hug

# 454
От брошурата бих си купила от плодовите млека, кафето якобс, шоколада Милка на супер събота и разбира се киселото мляко Пилос на 49 ст, останалите неща не ме заинтригуваха.
Поправям се, може и газирано да си купим.

Аз душ гел на Нивея вече си взех от друга промоция за 3 лв, тъй че тази покупка отпада от там.За първи път виждам душ гел на Нивея в опаковка от 500 мл.

# 455
Някой да може да каже нещо за мъжката машинка за подстригване от 12-а страница? Благодаря   bouquet

# 456
А за перфоратора какво мислите? Че ми се иска да направя подарък на ММ.

# 457
Мнението ви за праха за пране ОМО от лидл какво е?Преди много време съм ползвала омо и бе хубав,но сега не знам как ще е ?
Тази събота(утре)аз ще ходя за пиците,много ни харесват в нас,тези охладените със сирената особенно.

# 458
Машинката за бръснене дали е пускана преди, ако да и някой я има ще помоля за отзив.

# 459
Мнението ви за праха за пране ОМО от лидл какво е?Преди много време съм ползвала омо и бе хубав,но сега не знам как ще е ?
Тази събота(утре)аз ще ходя за пиците,много ни харесват в нас,тези охладените със сирената особенно.
Ако обикновено ползваш Бонукс, Рекс или Савекс, този ще ти се стори суперкачествен. Но лидълското ОМО няма нищо общо с качеството на ОМО, което се намира в Карфур, Кауфланд, Билла и т.н. Да не ме разбереш грешно, нашето тук е много, много по-добро. В темата за праховете едно момиче се изказа, че лидълското ОМО е най-лошият немски прах, който е ползвала (още преди да се появи в нашия Лидл).

# 460
Купувала съм ОМО от Метро, не переше.  Peace

# 461
Купила си си това ОМО и не е перяло?! Честно казано, не мога да го повярвам, защото при мен няма петно, което да му се е опряло. Трябва да се спазват указанията за дозиране.

# 462
  • Русе
Не може да бъде!  Shocked
От как пера с ОМО официален внос бялото ми пране светна. За сведение - преди това перях с Ариел и Персил, също официален внос.

# 463
Купила си си това ОМО и не е перяло?! Честно казано, не мога да го повярвам, защото при мен няма петно, което да му се е опряло. Трябва да се спазват указанията за дозиране.
Не, не беше това. Това може да е по-хубаво. За цветно говоря аз.

# 464

Не разбирам от прахове, оценявам ги от използването им, но този от снимката е много добър и според мен, харесвам го.  Peace
Guess Who, благодаря за мнението, очаквах да си кажеш тежката дума! Grinning   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт