Лидл ::30::

• 87 131
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Някой може ли да ми каже пасаторът на 6-а страница от актуалната брошура с какво качество е?
Аз имам пасатор, но нямам чопър и миксер, а това би ми свършило идеална работа, без да заема много място в кухнята?
http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=z9Suco&et_rp=1

# 436
Някой може ли да ми каже пасаторът на 6-а страница от актуалната брошура с какво качество е?
Аз имам пасатор, но нямам чопър и миксер, а това би ми свършило идеална работа, без да заема много място в кухнята?
http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=z9Suco&et_rp=1

Много е хвален при предишни промоции, когато са го пускали - всеки, който си го е купил, го е препоръчал Simple Smile

# 437
Много е хвален при предишни промоции, когато са го пускали - всеки, който си го е купил, го е препоръчал Simple Smile

Мерси  Peace

# 438
Точно в този момент реших, че много, ама много ми трябва пасатор (после ще мисля за какво!).
Дали го има в "Дружба" или "Младост"?

# 439
  • Русе
За ОМО-то трябва да се изкаже Гес, тя е експерта по праховете  Wink

Защо си мислите, че само ЛИДЛ ни правят на будали с промоциите? Така е с всички големи вериги. Салфетки, които в МЕТРО са 1,30 лв., в Карфур след 40% намаление струват 1,49 лв и написали, че старата цена е 2,39 лв. Е, то бива, бива, но чак пък 1 лв. разлика за едни и същи салфетки.
За протекторите - не съм ги виждала, не ми и трябват, но не всички живеем в София, където е ИКЕА, не във всеки град има мебели Виденов и не всички имаме възможност да си пазаруваме от чужбина. Peace

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 12:46 от viki_1974

# 440
Точно в този момент реших, че много, ама много ми трябва пасатор (после ще мисля за какво!).
Дали го има в "Дружба" или "Младост"?

В "Младост" го има.

# 441
  • софия
Чак пък да не съществува на такава цена протектор...в икеа има, даже и за 9,99 лв имат...
Наистина ли има протектори за 10 лв.? Аз бях решила да ги видя в Лидъл и ако ми харесат да взема, че ми са необходими, но ако в Икеа има по-евтини, ще се откажа от лидълските ....

http://videnov.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B1%D0 … D0%BB%D0%B5%D0%BE

Ето тези протектори са още по-евтини. Аз от тях се бях засилила да взимам, но няма размера, който търся... Confused На сайта има и матраци, чувала съм добри отзиви, но нямам личен опит. От фирмата съм поръчвала диван, останах мноооого доволна...

Състав: 100% полиестер. Това предполага запарване. Тези в Лидл и ИКЕА имат памук. Peace

# 442
Чак пък да не съществува на такава цена протектор...в икеа има, даже и за 9,99 лв имат...
Наистина ли има протектори за 10 лв.? Аз бях решила да ги видя в Лидъл и ако ми харесат да взема, че ми са необходими, но ако в Икеа има по-евтини, ще се откажа от лидълските ....

Каква роля играят тия протектори?

# 443
  • Русе
Например - предпазват матрака от замърсяване. Матрака не можеш да го переш, но протектора можеш. Или пък ако матрака е тип сатенен спомага да не се плъзгат чаршафите

# 444
  • София
Аз в къщи не бих ползвала протектор...избирали сме си достатъчно матрака, протектора само би го развалил...вярно може да се пере ако калъфа на матрака не се маха, дотам с плюсовете.... за деца по-вършат работа, ако детето се изпуска, ако е болно и повръща, ако се яде и пие в леглото...
Забелязала съм, че масово по хотели се ползват....може би ив къщиако има обилно потящ се човек да са полезни да не отива в матрака... някакви такива приложения ми хрумват.

# 445
# 446
  • Сливен
Някой с мнение за сьомгата от промоцията. Ще видя дали след работа е останала някаква в магазина Cry.

# 447
Пъпешите как са, защото за цената си са направо без пари, тук по пазарите цената за кг е винаги над левче.
При тях винаги можеше да поправиш фала като ги подсладиш със захар, докато една диня по-сладка не можеш да я направиш.

# 448
.............докато една диня по-сладка не можеш да я направиш.

Може, може......последната я изчистих от семките и пасирах, изцедих в сместа два лимона (това на вкус, но е приятно да се усеща киселинка), подсладих с малко захар пак на вкус, изсипах в кутия и във фризер или камера. Хубаво е да се поразбърка няколко пъти, но аз успявам най-много един, просто забравям. Стана чудесна скрежина. Heart Eyes

Скрит текст:

А пъпеши няколко съм купувала, май 4 бройки общо, все на много сладки попадам.  Peace

# 449
... или вместо скрежина директно цитронада диня - без лимон, само захар и пасиране на динята, тя е толкова водниста, че става страхотно - по някои заведения цените на тази простичка напитка стига до 5-6лв

Общи условия

Активация на акаунт