Лидл ::30::

• 87 072
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
И аз да се изкажа за стоките "Made in China" (от позицията на имаща вземане-даване с продажба на въпросните) - работя в магазин за риб. принадлежности, голяма част от нещата ги внасяме ние, други прекупуваме от тук - ами има китайски неща за 10, 100 и 1000 лв., които на пръв поглед някой ще каже, че изглеждат идентично. Въпросът тук е кой точно ги поръчва в Китай, и кой ги контролира. Всички фирми, с които работим, са европейски, и си поръчват нещата там - съответно, няколко пъти в годината ходят до Китай и контролират качеството, което изискват. Ако същият този продукт, който тук се коментираше, е направен в Германия, едва ли ще има голям процент от хора в България, които ще могат да си го позволят. А качеството, предвид контрола на по-евтиния вариант, следва да бъде идентично  Peace
И за да не е само спам, да похваля последните си открития от Лидл - готварския шоколад от 200 г(който и като нат. шоколад си е прекрасен), както и крема-сиренето в синичките кутии. Даже снощи направих cheese-cake от него, тази вечер ще дегустираме  Heart Eyes Грил-продуктите също мога да препоръчам  Peace

# 421
  • София
Цитат
А качеството, предвид контрола на по-евтиния вариант, следва да бъде идентично  Peace
"Следва" и "е" са различни неща. По въпроса за цените често евтиното излиза по-скъпо по един или друг начин. Peace

# 422
  • София
Здравейте, момичета!
Някой знае ли дали са пускали тази конзола до сега: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_26141.htm
Помня, че преди време имаше някаква, но май беше доста по-евтина, т.е. не е била тази.
Благодаря предварително!   bouquet

# 423
Имам спомен, че и конзолата, и цената ѝ бяха същите - имаше недоволни.

# 424
  • Варна
о да, готварския шоколад е страхотен, аз си го хапвам така  Simple Smile

за китайските стоки не съм предубедена, има доста качествени. мъжа ми пътува на контейнеровоз, непрекъснато са в Азия и разнасят стоки до Австралия, Америка и т.н...преди 9 години ми донесе бебешки чорапки Томи Хилфегер /или както там се чете/, мейд ин чайна, второ дете вече гледам с тях и не са мръднали
както и да е, всеки има право на мнение  Peace

# 425
  • София
Помня и аз, че някой я беше взел и после върнал, но тогава не ми е била интересна и не съм обърнала много вниемание. Благодаря!

# 426
Чак пък да не съществува на такава цена протектор...в икеа има, даже и за 9,99 лв имат...
Наистина ли има протектори за 10 лв.? Аз бях решила да ги видя в Лидъл и ако ми харесат да взема, че ми са необходими, но ако в Икеа има по-евтини, ще се откажа от лидълските ....

# 427
Помня и аз, че някой я беше взел и после върнал, но тогава не ми е била интересна и не съм обърнала много вниемание. Благодаря!

Тук е коментирана конзолата - на тази страница, която ти пускам и на следващата ... предполагам става дума за същата  Peace

# 428
  • 1st floor
Чак пък да не съществува на такава цена протектор...в икеа има, даже и за 9,99 лв имат...
Наистина ли има протектори за 10 лв.? Аз бях решила да ги видя в Лидъл и ако ми харесат да взема, че ми са необходими, но ако в Икеа има по-евтини, ще се откажа от лидълските ....

http://videnov.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B1%D0 … D0%BB%D0%B5%D0%BE

Ето тези протектори са още по-евтини. Аз от тях се бях засилила да взимам, но няма размера, който търся... Confused На сайта има и матраци, чувала съм добри отзиви, но нямам личен опит. От фирмата съм поръчвала диван, останах мноооого доволна...
Мерси за снимката на изварата, която става за сладкиши. Ще си взема обезателно!
Кажете нещо за течното Омо. Промоцията ми се вижда много добра, но дали пере хубаво? newsm78

# 429

http://videnov.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B1%D0 … D0%BB%D0%B5%D0%BE

Ето тези протектори са още по-евтини. Аз от тях се бях засилила да взимам, но няма размера, който търся... Confused На сайта има и матраци, чувала съм добри отзиви, но нямам личен опит. От фирмата съм поръчвала диван, останах мноооого доволна...
Благодаря за инфото!

# 430
  • София
Тези от виденов изглеждат повече като  плат с найлон отдолу, а в икеа са такива http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=18630 като това е размер като от лидл 90/200, има и по-големи... но като гледам са същия типаж общо взето. Естествено има и много по-скъпи. В икеа по принцип също има доста евнити неща, пък и качествени, миналата седмица мислех да взема от лидл стъпало за баня - 6,99, произведено мисля от бертони, те ги продават същите, взехме от икеа за 4,99лв, та лидлските оферти далеч не винаги са най-изгодните.

Тъкмо се зарадвах, че пак пускат топ марките, пък се оказа, че този път нашето кафе липсва Sad

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 10:26 от Angel_Dust

# 431
  • 1st floor
Тези от виденов изглеждат повече като  плат с найлон отдолу...
Нямам идея какви точно са. Само на снимка съм ги виждала. Вярно, че икейският изглежда по-добре!  Peace

# 432
  • София
Естествено отчитам и тази подробност, че икеа все пак е в София само, а лидл има и по други градове и е по-достъпен за повече хора Wink

# 433
Бихте ли ми казали колко вата бяха пресите за коса Thinking

# 434
Предпочитам да купувам китайски стоки от Западна Европа, а не от България. Качеството е различно, произведени са за различни пазари. В България винаги идват дефектните китайски стоки и тези с по-ниско качество. Например нехранителните стоки в Кауфланд, Технополис - има доста боклуци сред тях.

Общи условия

Активация на акаунт