Лидл ::20::

• 67 210
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Мерси за лампите, ще си взема нещо от икеа в такъв случай.

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 15:02 от Angel_Dust

# 511
Конзолата я купихме и ние за подарък на племенника, но не ми се разправя да я пробвам. Тук (Пазарджик) изобщо не бяха изнесени, извадиха ни я от склада след като попитахме.

# 512
Конзолата я купихме и ние за подарък на племенника, но не ми се разправя да я пробвам. Тук (Пазарджик) изобщо не бяха изнесени, извадиха ни я от склада след като попитахме.
Да,и при нас в Бургас на практика така бяха направили. Rolling Eyes
Деска,сега разбрах,явно има и замразено и охладено.Значи съм пробвала само охладено и става.

# 513
Конзолата е под всякаква критика! Мислите ли, че ще имам проблем с връщането и? Ако някой има опит нека сподели  Tired

# 514
Ще споделиш ли защо? Иначе напълно законно можеш да я върнеш, без дори да даваш обяснения защо. Единственото условие е да покажеш касовия бон за нея. Не те удовлетворява стоката и толкова   bouquet

# 515
  • София
Да похваля детските блузки поло за 7.99лв. Много приятна материя. Купих сивото от момичешките и зеленото от момчешките за ръст 122/128 за моята почти 5 годишна висока дъщеря. Много съм доволна. Ако има останали обърнете им внимание.
За сравнение две блузки поло в H&M са 20лв и са много по-тънки.

# 516
Ще споделиш ли защо? Иначе напълно законно можеш да я върнеш, без дори да даваш обяснения защо. Единственото условие е да покажеш касовия бон за нея. Не те удовлетворява стоката и толкова   bouquet

Благодаря  bouquet
 1. Изработката и е като на играчка от пуканки
 2.Картината и е ужасна
Изобщо за 80 лв мога да купя много по-хубав подарък на племеничето си  Tired

# 517
Някой пробва ли вече портокалите, които днес са по 95 ст. Читави ли или стават само за сок?

И мен ме интересува, но аз ги искам сочни за фреш, така не ядем портокали ние  Peace
Добри са!

# 518
Някой пробва ли вече портокалите, които днес са по 95 ст. Читави ли или стават само за сок?

И мен ме интересува, но аз ги искам сочни за фреш, така не ядем портокали ние  Peace
Добри са!

Ще докладвам утре, че сега не ми се пие фреш, но предните пъти бяха много хубави за целта (не и за ядене обаче)  Peace

# 519
  • Kozloduy
Днес купихме от въпросните портокали  не са лоши.

# 520
  • До хладилника, който обичам

На важния въпрос Mr. Green "откъде портокалови озахарени корички", отговарям - от Кауфланд, вероятно и от други места. Ето какво намерих днес:

На вид почти го докарва. На вкус е малко особено, без съмнение заради ряпата  Laughing и има доста силен аромат на алкохол (бренди? коняк? есенция е само, във всеки случай).
Цената е висока  Rolling Eyes 0,79 ст. за 40 грама (сравнено с 1 лев за 100 гр корички, както съм взимала от Метро преди години и миналата година от Лидл - тази година не успях да се доредя, много дефицитна стока, значи  Rolling Eyes)

Така че, макар на по-висока цена, си намерих с какво ще правя коледни щолени, кексове и сладки Simple Smile

# 521
  • София
Моля за още мнения за конзолата за електронни игри  Praynig Дотук едно, не особено ласкаво.

# 522
Аз също написах по-горе мнение за конзолата, предполагам, че за тези пари може в нета да се поръча подобна конзола, ако търсите точно това. Днес в джъмбо имаше нещо подобно, на по-нормална цена, но най-вероятно същото качество.

# 523
  • София-в сърцата на моите деца
Аз още търся Стойката за ноти!~свиркайте,ако я видите! newsm78

# 524
За лютеницата да кажа- едросмляна на Чира- 3,49....домашна на Чира-2,99...Домашната за мен е номер едно, много повече ми харесва като вкус
Сметана Пилос заквасена взех, не...не ми харесва, колкото заквасената на Данон...Капучиното им го харесвам много, бонбоните с кокос тип баунти също са ми любими...Имаше и едни тавички за пици преди време, много съм доволна от тях. Последна покупка като уред е Раклет грила с каменна плоча, но още не съм го пробвала и нищо не мога да кажа засега... От конфитюрите съм луд фен  на тия Sympathica, това за мен е истинския вкус на натурален вкусен и не безумно сладък конфитюр...Мюслито от 1 кг синя опаковка- божествено, това в оранжевата има твърде много стафиди и ми е прекалено сладко...
Това е засега...А, да, чая ми харесва много и черния и зеления във всичките им разновидности...Пия поне по 2 на ден...

Общи условия

Активация на акаунт