Лидл ::20::

• 67 220
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Кашкавал можеш да настържеш, но не бих оставила за другия ден да се яде, по принцип бутер тестото си е хубаво да се хапва топло, след 3-4 часа вече не е толкова хубаво, а за другия ден пък хич не става за ядене, това естествено е мое мнение  Peace

# 496
Аз в събота видях, че каймата вече не е Чира и Бай мезан, а някаква "Стара планина" и другата "Кайма". Дадох шанс на "Кайма", но няма да повторя. Да изключим разните сухожилия ли бяха, какви бяха тези бели тръбички из каймата  newsm78 , но и миризмата и беше странна .
 Някой по напред попита за  Silver Crest. Имам сауната за лице и чопъра и съм доволна.

Каймата "Стара планина" е по стандарта "Стара планина".  Wink Ние само такава купуваме и сме доволни - кюфтетата не се стопяват, няма сухожилия и други "бели тръбички".  Peace На "Бай мезан" не струва.  Confused

# 497
Искам да попитам някой купувал ли е от тенджерите, които са на промоция от днес /ако са ги пускали преди/? Дали са качествени, имате ли някакви наблюдения? Благодаря!

# 498

Някой видя ли вече конзолата? Моят е болен и днес със сигурност няма да ходим по магазини...
Отговарям ти веднага
Видях конзолата, само на касите има един брой и можеш там да я видиш. Аз също се бях засилила сутринта за нея, но понеже имах възможност да я отворя и разгледам добре, малко пластмасата ми се видя лоша, в инструкцията пише, че трябва да има най-малко 1 метър от ТВ-то до човека и радиус от 60 градуса от конзолата във всички посоки, абе с една дума трябва доста място без никакви мебели отпред. Като хванах "бухалката" за да пипна пластмасата нещо от нея /частица/ изпадна. Така че ако искаш погледни я, но аз лично се отказах.
М/у другото взех една от последните джипки с дистанционно, поне в люлинския лидъл.

Пожелавам ви бързо да оздравявате   bouquet

# 499
И аз питах преди няколко поста за тенджерите /комплекта от 139/, но понеже никой нищо не каза си правя извод, че са за първи път в мрежата.

# 500
Любимата ми скаморца намалена ли е? Само днес ли?

# 501
Благодаря, че отговорихте за водата за уста. Значи няма да я купувам изобщо, щом е такава ситуацията. За тези пари не очаквах кой знае какво...

Дамските самобръсначки съм ги ползвала и не съм много очарована. Изхабяват се бързичко, а тези с несменяемо ножче понякога се и чупят (в основата на ножчето).
Вече си ползвам Venus и не ги сменям за нищо на света.

За скаморцата нищо не мога да кажа, но съм купувала camembert и за цената му съм доволна.

# 502
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-166E1A56-929F6195/lidl_bg/hs … l/index_20760.htm този тип лампи дали хубаво светят, че  трябва да взимам за бюро някаква...или да търся друго...
Някой видя ли вече конзолата? Моят е болен и днес със сигурност няма да ходим по магазини...
Аз имам почти същата лампа,купих я от Бриколаж преди около година и съм доволна.Ползваме я в спалнята като нощна лампа.Редя си пъзелите с нея и ми върши добра работа.Предполагам,че и тази е същата или поне така изглежда на снимката.

# 503
Някой пробва ли вече портокалите, които днес са по 95 ст. Читави ли или стават само за сок?

# 504
Някой пробва ли вече портокалите, които днес са по 95 ст. Читави ли или стават само за сок?

И мен ме интересува, но аз ги искам сочни за фреш, така не ядем портокали ние  Peace

# 505
Скрит текст:
Не знам за лидълските, но кауфландските са страхотни, тия с кофите имам предвид

# 506
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-166E1A56-929F6195/lidl_bg/hs … l/index_20760.htm този тип лампи дали хубаво светят, че  трябва да взимам за бюро някаква...или да търся друго...
Когато ги пуснаха предния път купих две такива - и на двете им изгоряха много бързо крушките. (и все забравям  да питам в магазина дали продават за смяна) Изгарят при включване - нещо дава на късо май долу  при бутона

# 507
Скаморцата е намалена от 3.99 на 2.99 от днес до 19-ти. Peace
Деска,аз защо имам спомен,че бутер тестото беше на 1.99лв?Веднъж купих и не беше лошо.Не съм го размразявала,но то беше охладено не замразено.В предварително загрята фурна се пече,не се разточва,може да запечеш и с кашкавал от горе.Става за ядене и на другия ден предполагам,у нас не оцелява. Blush
Днес в 9.30 бяхме в магазина за конзолата.Не видяхме налична,питахме служителка,която не много уверено ни каза,че сигурно е свършила защото имали само две но изведнъж се появи с една от склада,последната. Mr. GreenЩе споделя мнение но още имаме разногласие с таткото кога да осведомим баткото,че е купена. Wink

# 508
Скрит текст:
Не знам за лидълските, но кауфландските са страхотни, тия с кофите имам предвид

Скрит текст:
Отново ли има промоция с кофа?  Laughing

# 509
  • Варна
Деска,аз защо имам спомен,че бутер тестото беше на 1.99лв?
Деска, те са две различни. едното е охладено и стои при корите за баница и салатите, а другото във фризера при замразените баници. аз купих това второто, с едни кроасани отпред на картинката, щото бях чела положителни мнения за него преди време.
абе ще пробвам и със сладко, и с кренвирши и кашкавал, и салам, и каквото има в хладилника, все ще му хвана цаката. а и моя големия е толкоз ящен, че какъвто и да е резултата, все ще бъде изядено за нула време Mr. Green

п.п. вчера купих и аз една кофа с портокали от К-нд, наистина са много хубави Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт