Лидл ::30::

• 86 884
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Лидъл не е магазин за матраци и честно казано аз не бих рискувала да си купя матрак точно оттам.

То нашият матрак като е от магазин за матраци та  ooooh! ooooh! ooooh!
... и за техника не е Лидл, но някои неща са с доказано качество, на много по-ниски цени  Peace

# 406
Влизам да похваля сладоледа Джелатели. По сппециално този с крем Забайоне и карамелизирани орехи  Heart Eyes Непременно и другите ще бъдат дегустирани! По хубав сладолед отдавна не съм яла, а съм опитвала доста. По напред някой беше писал за такъв със смокини- липсваше /или беше свършил или не съм доразбрала и не е на Gelatelli

За матраци не знам, но протектор за матрак, с такива размери, на такава цена - не съществува на нашия пазар  Peace Повече от задоволително

# 407
За матраци не знам, но протектор за матрак, с такива размери, на такава цена - не съществува на нашия пазар  Peace Повече от задоволително

Германско качество на същата цена-изборът е ваш:
http://www.amazon.de/Inkontinenz-Matratzenauflage-Molton-N%C3%A4 … zenauflage+90x200

# 408
Привет! Моля за мнение за двулицевите матраци от четвъртък. Ако някой е ползвал и има впечатления. Благодаря! Peace

Присъединявам се към питането. Преди имало ли е матраци в Лидл? Аз съм хвърлила око на този, който е 90/200.

90/200 взехме от предишната промоция, на мен ми е удобен, на детето също.

# 409
Аз имам такъв от пролетта. Даже късна пролет. По средата вече се е сплескал с 1см. Съответно не е удобно там.  На друго легло има и манифлекс от 7 -8 години, не е мръднал.

# 410

http://www.amazon.de/Inkontinenz-Matratzenauflage-Molton-N%C3%A4 … zenauflage+90x200

Написах : на НАШИЯ пазар
не в нета

# 411
  • София
Чак пък да не съществува на такава цена протектор...в икеа има, даже и за 9,99 лв имат...

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 21:37 от Angel_Dust

# 412

Извинявай, че пак на твоя коментар се пада да отговоря, но Лидл е немска верига и предполагам в този случай и техният протектор е с немско качество. Ако имаш конкретен лош опит с покупки от Лидл ще се радвам да споделиш или някаква конкретна причина да си видимо предубедена  Peace (с най-добри намерения)

# 413
Просто показвам друга възможност на същата цена, всеки може да избира.
Много са малко немските стоки в Лидъл. Известно е, че уреди, дрехи и пр. нехранителни стоки са правени в Китай. То си го пише на кутиите.
И аз съм купувала доста нехранителни стоки от Лидъл, но матраци, протектори, възглавници не бих купила оттам.

# 414
  • София
И правилно!  Grinning

# 415
И аз съм купувала доста нехранителни стоки от Лидъл, но матраци, протектори, възглавници не бих купила оттам.

Утре ще има възглавници за бременни за 22 лв., което е най-ниската възможна цена за такова нещо. Намислила съм да купя, но ще реша на място.

# 416
Made in China много отдавна не е признак за лошо качество и това не веднъж е било коментирано, масово големите фирми си изнасят производството там, но стандартите за качество остават същите  Peace 

Хвърлих един поглед из страниците за матраци и протектори (българските) - има на същата цена или близка на нея и от други фирми, но аз никога не съм купувала и не мога на дам оценка кой е по-по-най ... Също гледах онзи ден и в Карфур, но не запомних цени, освен един, който беше над 100лв   Tired

# 417
  • Mediterraneo
Но обикновеното им прясно мляко в плик не става за нишестета,

Защо да не става  newsm78 Млякото в плик е страхотно и става за всичко. Само от Лидл млякото в плик не ми се е пресичало нито веднъж, дори сега в жегите!

Ама, има ли го вече прясното мляко в пликове? В събота ходих последно в ЛИДЛ и нямаше.

При нас го пуснаха отново преди десетина дни.

А това е промоция в Лидл, дами! Така ни мотаят, че чак е тъпо! И плачат за КЗП!

# 418

Ама, има ли го вече прясното мляко в пликове? В събота ходих последно в ЛИДЛ и нямаше.

При нас го пуснаха отново преди десетина дни.

А това е промоция в Лидл, дами! Така ни мотаят, че чак е тъпо! И плачат за КЗП!

[/quote]

Лидл отдавна се гаври с българските потребители, изобщо не е за пръв път. Би трябвало да не прави впечатление.

# 419
  • Mediterraneo
Толкова фрапиращо няма как да не ми направи впечатление! Но съм решила да им послугувам, ще пиша до КЗП наистина.

Общи условия

Активация на акаунт