ВМ-НВХ (НВ-ВМХ), част 61

• 45 748
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Привет от мен! Simple Smile По отношение на това сваляне на килограми с масивно въглехидратно зареждане според мен може причината да е просто задържане на вода - преди това по някаква причина организмът си е бил задържал повече вода за продължително време, това е напълно възможно, и с голямата доза въглехидрати се задържа още повече, но после водата се изхвърля и така може би увлича със себе си и част от задържаната преди това - тогава се регистрира и намаление на килограмите. Това ми хрумва като обяснение. Някак не мога да приема, че може такова рязко качване и сваляне да бъде на мазнини - трябва да е вода. Но каква е причината за упорито задържане на вода - не знам Embarassed При мен понякога също се получава и не всеки път имам обяснение.

# 421
  • София
ха, Мис вал, още като излезе си я поръчах, но все още не съм я отворила ... Радвам се, че така горещо я препоръчваш, определено ще се позабързам с прочита й.

Рейнче, за какво я пиеш вечерната иглика?
Нямам много информация за нея, освен че помага много при менопауза ...  Embarassed

Шоки, определено свалените кг. след въгл. зареждания не могат да са от мазнини. Абсурд. Вода ще да е, както казваш.

# 422
Вечерната иглика я спрягат като естествен регулатор на хормоните, за кожни проблеми - пробвали сме я за второто - без особен ефект.
Според мен в голяма степен го има елемента на реклама - като се появи някакъв продукт - дали ще е Омега 3 или Вечерна иглика, или масло от черен кимион - и изведнъж започват да се роят статии колко е полезно - едва ли не панацея!
Не винаги е вярно, за съжаление.

# 423
Еха благодаря ви много за бързите отговори  Hug по принцип не пиша във форуми ,а само ги чета,но този път сигурно доста ще досаждам с разни въпроси,защото ме е много страх да не объркам нещо  Grinning ..пробвах с един калкулатор на калории да изчисля за това ядене колко белтъчини,мазнини и въглехидрати има и ми показа,че белтъчините са около 70-80 % а мазнините и въглехидратите около 10-20 % да му вярвам ли на това? И още един въпрос имам,ако на етикета напр. пише за 100 гр продукт,че има 5,6 гр белтъчини как да разбера това колко процента са или поне тия 30-40 % дето са допустими гд колко грама са?....И защо не пилешко?
То си стана цял ферман,но мисля ,че е по добре да питам от колкото да направя нещо което не трябва  и да си мисля,че е правилно Grinning

# 424
Да дам отчет за вчерашният мазен фаст, резултата е -0.800кг, въпреки 100-те грама пържена цаца с която прегреших вечерта. Mr. Green  Дали ще се запази разултата в следващите дни не зная, пробвах го от любопитство, просто да видя дали ще мога да издържа. Вечерта обаче много ми се ядеше.

# 425
Да дам отчет за вчерашният мазен фаст, резултата е -0.800кг, въпреки 100-те грама пържена цаца с която прегреших вечерта. Mr. Green  Дали ще се запази разултата в следващите дни не зная, пробвах го от любопитство, просто да видя дали ще мога да издържа. Вечерта обаче много ми се ядеше.
Lemy, би ли написала вчерашното си меню  Mr. Green Hug

# 426
Ами гледах да е горе долу по 200 калории на ядене, 5 приема, но не съм ги смятала точно

1.1 пълна супена лъжица кокосово масло с кафето
2. резен масло
3. сметана
4. 1 сварено яйце с малко топено сирене
5. малко сметана и 100гр. пържена цаца с няколко глътки бира Mr. Green

И много вода, мерси на fata_morgana за подсещането. Simple Smile

# 427
  • Пловдив
Момичета, дайте идея как да сготвя пилешки сърца. За първи път купувам и се чудя какво да ги правя...

# 428
Момичета, дайте идея как да сготвя пилешки сърца. За първи път купувам и се чудя какво да ги правя...
Варени и после с масло в тигана за малко запържване ги правя аз.

# 429
Сърчицата ги измивам, слагам ги в тавичка с подправки и лук, добавям вода и ги мятам да се пекат във фурната. Не слагам мазнина, защото обикновено пускат доста. Бързо стават.

# 430
Аз ги оставям да постоят в марината и после ги готвя.

# 431
Изчезнал ми е един пост, толкзо бях изписала  newsm78
Аз също пия вечерна иглика, уж за регулиране на цикъла и пмс, ама то май се оправи само от храненето. Та сега редувам като се сетя, един ден  магнезии, един ден рибено, един ден иглика, витамин Д . А понякога по седмица две нищо. Сега си купих витамин С на ампули концентриран, и ще си направя 10 дневен курс.
Вики, не му се карай на детето, помня като бях дете, как дядо ми носеше шоколадчета, тогава голяма рядкост, и не знам и други качества имаше ама това точно ме накара много да го обичам. Смешно е ама децата са си деца.... При вас е по-драстичен случая, ама аз като се накарам на моите и после имам угризения. Вчера малкото ми каза, мамо не е полезно да ядем сладко и бонбони и сладолед. Аз се съгласих и то едно жално, ама може ли само едно сокче....  В това общество и начин на живот, е трудно да възпитаваш деца. Но пак тук се храним по-добре от бг фактора баби и гости го няма, съответно няма сладки и шоколади толкова.

# 432
С децата е много трудно Hug Но със сигурност може много по-зле - вие поне им говорите, а и вкъщи ядат хубава храна, в училище си носят също. Ще имат добра основа.

# 433
Сърчицата ги измивам, слагам ги в тавичка с подправки и лук, добавям вода и ги мятам да се пекат във фурната. Не слагам мазнина, защото обикновено пускат доста. Бързо стават.
Така не ти ли остават жилави  newsm78

# 434
  • Пловдив
Благодаря ви за идеите!  bouquet Този път ще ги сваря и после на тигана с масло. Другия път ще пробвам на фурна.

Общи условия

Активация на акаунт