STOKKE колички, мнение от личен опит!

• 153 140
  • 783
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Според мен aleksandrova_ пита за winter kit:

# 601
Yess за същото питам   Grinning Grinning таа... някоя мама ползвала ли го е?

# 602
Търся да купя Stokke Xplory v3 или v4, ако някоя мама продава да ми пише, може и по стария модел, ако е запазена.

# 603
Мами които са ползвали зимния кит заслужава ли си парите? Живот и здраве ще имаме зимно бебе и се чудя дали да купувам такива глезотиики... И някоя мама има ли новото столче за кола Изи Го Модулар (мисля, че се казваше така)

Здравей имала сам зимен кит и бих казала че не е зле особено за отгоре на козирката пази от вятър за ръцете ти е супер но за покриването на бебчо е тъничко.Аз си закупих от бенетон нещто като космонафт имаше с цип между кръчетета и  може да е като чувалче а можеш да го направиш и като космонафт  за количката е супер заради разделението което е долу при крачетата.беше около 100лв.тъка беше супер за бебчо.

# 604
Мерси за инфото  Hug

# 605
  • Пловдив
Момичета, нали има едни , не знам как да го нарека, като скейтбордче за второто дете . Дали стават за Stokke Trailz и някой случайно да продава?

# 606
Мисля, че са универсални за всичките им модели..но не съм сигурна. По-добре звънни в Долче Вита или 9 плюс да ги попиташ. Погледни в олх мисля, че има в момента.

# 607
  • Пловдив
Под какво име да го търся?

# 608
На търсачката напиши stokke и ще ти излезне всичко което се продава под това име.

# 609
  • Варна
stokke rider се казва и като го гледам изобщо няма шанс да се сложи някъде на трейлз. По-скоро виж дали може да се сложи второ столче както е на crusi double

# 610
Kъде в София се продава stokke?

# 611
  • Пловдив
В 9 +:peace:

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 12:12 от armira

# 612
# 613
  • Пловдив
Търся си чадър черен меланж, някой да продава случайно?

# 614
http://stokkeshopwisestores.tk/ някой поръчвал ли е от тук и знае ли нещо за този сайт

Общи условия

Активация на акаунт