КРУИЗИ /тема 2/

• 78 913
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • София
eleni_traveller   bouquet Благодаря, линка от круизи.bg, наистина не се отваря, но аз там съм го видяла, зле е подредено.
Ето оригинала, на който аз също съм гласувала и някои от наградите съм ги познала, и се радвам за това...
http://cruise-international.com/winners

# 406
Като разгледждах победителите се подсетих, че обсъждаме морски предимно.За речните,то ясно,че по р.Дунав-някой да сподели  Hug

# 407
  • Варна
Въпроса е малко мъгляв.
Смисъла е доколкото разбрах е за един и същи круиз и маршрут в едно и също пристанище и маршрут дали да се закупи тук още предварително или на самия кораб.
В този смисъл съвета ми е да се остави за последния момент  , хем цената няма как да е по висока , хем да може човек без опит да се ориентира на място.
А иначе е разбираемо различните компаний , насищане с храна и маршрути да имат различни цени.
Утре сутринта тръгваме за 12 дни до Халкидики и наоколо с надежда да избягаме от дъжда.Днес дават там морската вода 24 градуса Heart EyesJoy Joy JoyStop

# 408
ООО радам се, намерих някой ходил на круиз с Деличиоза - yav4e_mrav4e...  bouquet
Пиши моля те нещо за кораба, впечатления - хубави и лоши...  Ще ми е интересно...
Питаш защо през ноември ще ходим... просто лятото не можахме да вземем отпуски, а после гледах да е по-евтино и така... Аз искам да не е сезона и да няма многоооо хора и деца.... Ние отиваме без децата, уж да си починем и ноември е добре за нас.... Но дали ще случим да няма много хора на кораб с 3000 и нещо пътници и 1000 души персонал... ха-ха.... Shocked
Поне на време да случим, ще се радвам да не вали е да има слънце, та дори и да е хладно и студено...
Иначе тук намирам много полезна информация, нали това е първия ни круиз, а няма и къде да питаме.. Ние направихме резервация online в сайта на Costa cruises, а плащането ще е чрез една туристическа агенция, но тя още не ни е пратила фактурата.
Колко дена всъщност преди тръгване става плащането на 100%? На нас ни казаха 2-3 седмици преди датата на тръгване...

# 409
eleni_traveller   bouquet Благодаря, линка от круизи.bg, наистина не се отваря, но аз там съм го видяла, зле е подредено.
Ето оригинала, на който аз също съм гласувала и някои от наградите съм ги познала, и се радвам за това...
http://cruise-international.com/winners

Блед, благодаря за линка, много ми е интересна тази класация   bouquet

Като разгледждах победителите се подсетих, че обсъждаме морски предимно.За речните,то ясно,че по р.Дунав-някой да сподели  Hug

Ние се каним да направим речен, вероятно лято/есен 2014 от Амстердам.
И...в тази връзка ще се радвам някой да сподели опит.  Hug

# 410
  • София
Здравейте, търся отзиви за състоянието на морето по източното крайбрежие на САЩ, от Ню Йорк на юг до Бахамите и обратно, по Нова година. На нас определено NCL ни се е "усладила", искаме пак, само ме притеснява да не е много клатещо морето (дребния повръща 2 пъти предния път, докато бяхме в по-люлееща зона, после не сме имали проблеми).

# 411
Отзиви за кораба Луис *Queen Orient
харесах круиз за грьцки острови и Турция;Трябва да платя до края на деня или поне да потвьрдя,
Помагаите ,моля!!!

# 412
  • Варна
Отзиви за кораба Луис *Queen Orient
харесах круиз за грьцки острови и Турция;Трябва да платя до края на деня или поне да потвьрдя,
Помагаите ,моля!!!
[/quote

Това е може би най нискотарифната и нелуксозна компания на пазара
Не е за препоръчване , особено за първи круиз
Самия кораб е доста стар и сравнително малък

# 413
  • София
Cherr-y Имаме два речни круиза, един Дунавски и един по Рейн… Беше прекрасно, голяма красота. Цените са доста високи и промоции са рядкост.
Ако обаче имаш повече от другите круизи се чувстваш малко кофти, липсва това на което си свикнал, пространство…
Но при всички случай си заслужава, ако се намери подходяща цена.

Sharky* Гаранция няма въобще, особено ако пресичате океана през този сезон. По принцип корабите се прибират в тази посока още октомври и се връщат на пролет. Удряли са ни големи вълни в добър сезон още около Мадейра. Имали сме 3-4 метра вълни и в Средиземно море. Така, че който каже, че ще е спокойно, може да излъже.
КОКУЛИН може да се взима и от деца, дори под 6 години като се стрива на прах и сe дава с течност. Така, че вземете повече и не го пропускайте, дори да няма вълнение, профилактично, още преди круиза. Ако можете да му сложите една гривничка на китката, с малко топче към вените, леко да ги притиска, има ефект. Също и за вас.
Успех и хубаво време…

presi1974  В момента има страхотни промоции за гръцки острови и Турция с хубави кораби и не си струва да ползваш за същите пари Orient Queen - Louis, ако вече не си платила. Ако пък да, пак ще изкарате добре, маршрутите са прекрасни, но с тази компания много се бърза и времето е малко за хубавите места. Приятно плаване.

# 414
# 415
  • Пловдив
Дзак! Моя круиз наближава и скоро започвам подготовката за всички пристанища. По този повод имам неясноти само по Марсилията. Ако някой е бил, моля, да сподели - заслужава ли си екскурзия, или да си ходим на свободна разходка из града.
Блед, чакаме те да разказваш, като се върнеш и благодаря, че се включваш дори и сега. Петерки и на теб приятно прекарване на Халкидики.
Лек и усмихнат ден  Simple Smile

# 416
В Марсилия ние взехме такси от порта, което ни закара до върха с катедралата Нотр Дам дьо ла Гард. Там има страхотна гледка от високо. После слязохме пеша, разходихме се около пристанището в центъра, по главната улица Ла Канебиер. После до крепостта, намираща се в противоположния край. Опитахме се да направим по-далечна обиколка, но бързо се отказахме. Извън района на старото пристанище града не е приятен. Страшно много пришълци и мнооого мръсно. В центъра е ок. Има хубави ресторанти.

# 417
  • Пловдив
Здравейте момичета, един спешен въпрос и моля за бърз отговор. В момента има промоция на круизи на МСЦ ако се резервират в периода 7-11.10- цените са от 289 евро за Средиземноморието със Сплендида. Харесах си този круиз , но имам въпроси-м. декември как ви се струва-става въпрос за 7.12-дали ще е кофти по това време-много студено например или не? От друга страна предполагам че предколедно градовете ще са много красиви и много се съблазнявам. Както знаете може би, мислих за първи круиз април 2014, но сега...изкушавам се. Пък и сам.билети на уизеър в момента за този период са много изгодни. Моля, дайте ми съвет, че няма време-да резервирам ли или да чакам догодина? newsm78

# 418

rrp-с.не се колебай!
Вярно декември е студен месец,но градовете са с топъл климат,няма да измръзнете.
Личен съвет-ако ви е удобно резервирайте кабина с балкон. Hug

# 419
Момичета, имам спешна нужда от инфо и по точно помощ. Времето ми е ограничено, а аз не мога да реша  newsm78  дали да пътуваме с Princess Cruises или Norwegian Cruise Line или Holland America Line.  Знам че  компаниите са доста различни като стил на круизите, но в момента имат добри оферти за моя мечтан регион Кариби.   Иска ми се този път да остана доволна, че като си спомня за майската си обиколка страх ме хваща  Mr. Green 

Общи условия

Активация на акаунт