КРУИЗИ /тема 2/

• 78 891
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • София
yav4e_mrav4e Да, точно затова ти го пуснах. Като сметна полета и нощувките, круиза все едно го няма. Ако вземеш круиза за 116 и сам си уреждаш полета и хотела ще е много повече.
Нееее, аз мисля точно обратното - полета ми включен в цената от 299 паунда ми е абсолютно излишен, нощувките също не са толкова скъпи...Както и да е, през ноември не бих се качила на Коста за толкова пари. Laughing

# 121
  • София
yav4e_mrav4e Да, точно затова ти го пуснах. Като сметна полета и нощувките, круиза все едно го няма. Ако вземеш круиза за 116 и сам си уреждаш полета и хотела ще е много повече.
Нееее, аз мисля точно обратното - полета ми включен в цената от 299 паунда ми е абсолютно излишен, нощувките също не са толкова скъпи...Както и да е, през ноември не бих се качила на Коста за толкова пари. Laughing

Да, но се очертава да бъдем там по това време/за друг круиз/, затова ни трябва полета.....

# 122
  • София
Във връзка с многото въпроси относно по-ниска цена за круизи до Кариби и Бахами, вижте това предложение от Royal Caribbean :

http://www.iglucruise.com/independence-of-the-seas/1st-november- … 9770-inside-cabin

Като в тези цени има и включен полет. Ниски цени са възможни само ако се използва когато корабите преминават сезонно в други води.
За пример круиз в двете посоки вече видяхме колко струва:

http://www.pocruises.com/e401/mode-overview?Search=true

# 123
  • Бургас
има ли нужда да купувам лекарства за морска болест, препоръчайте нещо, ако сте ползвали

# 124
Аз използвах "Кокулин"-хомеопатично е и върши работа при вълнение.И за детето,което е на 6 г.-го използвах.

# 125
miamy -каква потенция?
Редактирам се-не е монохомеопатично.

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 21:34 от Sause baus!

# 126
  • София
Подкрепям казаното от miamy за Кокулин. Започнете да го вземате един ден преди да се качите на кораба, после го взимайте поне 3 пъти по две, дори да няма проблем.
Ако често ви се вие свят при дадени моменти, може да си носите и Вертигохил.
Може да си направите гривни, съвсем обикновени, примерно от еластичен плат със закрепено малко топче, прерязано наполовина. Слагате гривната на китката, като топчето притиска вените в долната страна, съвсем слабо. Има ефект, но при много силно вълнение, което в наши води се среща рядко, всичко зависи от организма.
 Последното поколение кораби имат огромни странични стабилизатори във вид на огромни перки, които поемат поклащанията.
Да се говори за морска болест дори е пресилено, за подобни плавания в сравнително спокойни води. Може да се появи гадене и повръщане, но далеч от това което се нарича болест.
 От толкова много круизи, досега сме имали леки проблеми само два пъти и то при доста силно вълнение, с което хората дори се шегуваха залитайки насам-натам.  

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 11:42 от Bled

# 127
  • Бургас
купих този Кокулин, 5 лева за 30 таблетки, пише профилактично 3 пъти дневно по 2,  със сигурност ще го пием ако не цялото време, поне първите 2-3 дни
да питам носенето на храната в каютата плаща ли се като руум сървис допълнително или е безплатно

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 15:51 от asya02

# 128
  • София
asya02 Съветвам ви да го взимате дори да няма проблем, особено ако има леки симптоми. Разтваря се в устата, не се пие......

# 129
  • Sofia
купих този Кокулин, 5 лева за 30 таблетки, пише профилактично 3 пъти дневно по 2,  със сигурност ще го пием ако не цялото време, поне първите 2-3 дни
да питам носенето на храната в каютата плаща ли се като руум сървис допълнително или е безплатно

Поръчвали сме закуска в каютата /MSC/ и не се доплащаше.

# 130
  • София
Рум Сервиза на повечето кораби във времето от 5.00 ч. до 24.00 ч. е безплатен. След полунощ на някои кораби има такса, която не е голяма.
Например на най-големият кораб в света Oasis of the Seas, поне за сега, тази такса е малко под 5 евро.

# 131
Храната на рум-сървиса е безплатна, но май се плаща нещо да доставката - може би се начислява някакъв процент в картата. Но, не съм сигурна на 100 процента.

# 132
  • Варна
Храната на рум-сървиса е безплатна, но май се плаща нещо да доставката - може би се начислява някакъв процент в картата. Но, не съм сигурна на 100 процента.

Самата храна е жизнена необходимост , но храненето е и удоволствие и ритуал........А и много по ми е интересно да разглеждам , пробвам , хапвам по една хапка от туй онуй от примерно 60 възможности .Дори и да няма сървис просто усещането е различно , все пак достатъчно време се храним двамата в къщи.

# 133
  • Бургас
извинете за тъпия въпрос, но предполагам на кораба дават някаква карта за ориентиране кое къде е нали

# 134
  • Варна
извинете за тъпия въпрос, но предполагам на кораба дават някаква карта за ориентиране кое къде е нали
[/quote

в сайтовете на КОНТИТРАНС и   ПРЕМИЕР ТУРС има всички кораби на доста компаний със схеми и чертежи на всеки кораб , дек по дек.

Общи условия

Активация на акаунт