Намаления 2013 - лято

• 93 184
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
  • I want it all and I want it now.
Благодаря. Подарих голям камион и дрехи.  Peace
Ще мина да ги видя и тези в Бриколажа  Peace за следващият път.   bouquet

# 166
  • София
Момичета, вероятно не е тук мястото да питам, но понеже говорите за покупки... Трябва да купя подарък за 5 годишно момченце. Бихте ли ми препоръчали нещо  newsm78 с какво си играят децата на тази възраст...? Ако е дрешка нямам представа за размер....знам, че върви дребничък за възрастта си. Бихте ли ме насочили с размери и идеи, а аз утре ще поразгледам из магазините. Ако сте видели и нещо на добра цена в София  Wink Моите момчета са вече доста големи и съм загубила представа.

# 167
  • София
За 5г. размерът е 110см. Обикновено нещата, свързани с Енгри бърдс, Бен 10, Бакуган, Колите са много актуални- и игри, и дрехи.

# 168
  • София
milasara Благодаря   bouquet

# 169
  • There I was on a July morning
milasara, ако купуваш дрешки, по-добре вземи ръст 116  Peace

# 170
# 171
 Laughing Най -добре попитай майката от какво имат нужда - дрехи или играчки/игри

# 172
  • Варна
Момичета, вероятно не е тук мястото да питам, но понеже говорите за покупки... Трябва да купя подарък за 5 годишно момченце. Бихте ли ми препоръчали нещо  newsm78 с какво си играят децата на тази възраст...? Ако е дрешка нямам представа за размер....знам, че върви дребничък за възрастта си. Бихте ли ме насочили с размери и идеи, а аз утре ще поразгледам из магазините. Ако сте видели и нещо на добра цена в София  Wink Моите момчета са вече доста големи и съм загубила представа.

Ако съдя по моя син, той е ужасно разочарован, ако му подарят дрехи. Затова - само играчка. Нещо от Angry Birds, трансформъри, писти, писти за топчета, конструктори, бакугани, блейдъри, динозаври.

# 173
  • София
В детския Бенетон на Витошка не е останало нищо от намаленията

# 174
Здравейте, някой знае ли конкретни магазини за обувки в София, където мога да се сдобия с боти или обукви до 50 мкас 60 лв, но да се на нито равни, нито с много висок ток макс 5 см. Гледах няколко сайта включително тези на deichmann, tendenz, но учи не видях нищо по  моя вкус.

# 175
Здравейте, някой знае ли конкретни магазини за обувки в София, където мога да се сдобия с боти или обукви до 50 мкас 60 лв, но да се на нито равни, нито с много висок ток макс 5 см. Гледах няколко сайта включително тези на deichmann, tendenz, но учи не видях нищо по  моя вкус.
На бул. Скобелев /между 5-те кюшета и НДК/ - в локалното платно от дясно като вървиш към НДК , трамвая минава точно там, има едно малко магазинче Vitorio. Обувките са бълг., собственика си подбира много добре стоката /каквото съм купила от там-няма грешка/ и по всяко време има и ботуши, боти и т.н. Няма голямо разнообразие, но може пък да има по твой вкус. Малко след това има и магазин на Comfort и гледам, че има намаление в момента.

# 176
  • София, България
Момичета, вероятно не е тук мястото да питам, но понеже говорите за покупки... Трябва да купя подарък за 5 годишно момченце. Бихте ли ми препоръчали нещо  newsm78 с какво си играят децата на тази възраст...? Ако е дрешка нямам представа за размер....знам, че върви дребничък за възрастта си. Бихте ли ме насочили с размери и идеи, а аз утре ще поразгледам из магазините. Ако сте видели и нещо на добра цена в София  Wink Моите момчета са вече доста големи и съм загубила представа.

Ако съдя по моя син, той е ужасно разочарован, ако му подарят дрехи. Затова - само играчка. Нещо от Angry Birds, трансформъри, писти, писти за топчета, конструктори, бакугани, блейдъри, динозаври.

Те никога не се радват на дрехи, но пък и да се пълни къщата само с боклуци ... де да знам, аз много се радвам като им подаряват дрехи хората, а винаги можеш да добавиш малка играчица - така и детето ще се радва - малка кутийка конструкторче Лего, или Плей до ... или карти Уно например. Също можеш да вземеш някоя кутия с някаква игра - по-смислено е от някой пластмасов боклук. Особено ако детето има братче и сестриче - така ще играят двамата.

# 177
  • София
Не е много за тук въпроса ми , но понеже става за покупка от намаление -ще мине Simple Smile Някой знае ли дали може да се върне/ замени стока взета от един търговси обект в друг (за LC Wikiki става въпрос)?

# 178
  • I want it all and I want it now.
Не е много за тук въпроса ми , но понеже става за покупка от намаление -ще мине Simple Smile Някой знае ли дали може да се върне/ замени стока взета от един търговси обект в друг (за LC Wikiki става въпрос)?

Купих от тях преди време детски панталони и понеже щях да пътувам ги попитах същото.
Казаха ми че може стига да пазя касовата бележка и да не свалям етикетите.  Peace

# 179
  • София
Благодаря момичета. Днес от намалението в Sprider stores взех един анцунг (горнище, долнище и тениска) Със сигурност ще е големичко, но реших, че ако за сега имат достатъчно, по-добре да е по-голямо. За да е доволно и детето от Хиполенд (има намаление на някой играчки) купих един баскетболен кош за двора, за по-малки деца, с по-малки топки. Ще видим дали ще му хареса... Не е типичния баскетбол. Гледах доста писти, влакове, бакугани, но накрая се спрях на игра за навън  Simple Smile Ще го видим утре, като го подаря! Благодаря на всички за съветите   bouquet
 радос май теб съм послушала, по интуиция.

Общи условия

Активация на акаунт