МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 2 22.07 - 28.07

• 29 908
  • 656
  •   1
Отговори
# 330
И после защо се шири анорексия и булимия сред младите момичета...

# 331
Онова със меренето на сланинките и отбелязването на проблемните области само при нея го дадоха. Много обидно ми се стори. Crossing Arms
И беше супер идиотско да й драска с маркера по бузите. Момичето си каза, че винаги е имало бузки, ама не - можеш ли да обориш шестата в света.  Naughty
Не знам дали и на Миранда Кер някой така й е драскал по бузите.

На Калканджиева бузите са по-големи

# 332
Вчера не можах да гледам предаването, но днес реших да го гледам. Ами по шокирана и отвратена скоро не сам била! Стига с тоя рейтинг, стига с тези гаври. Ако бях на мястото на Ваня щях да ги съсипя.. Как може такова нещо?? Това е шоу за красота, та това нали е Мис България? Защо се ровите в живота на момиче което толкова е изстрадало? И гледате как плаче и ви казва, че не иска да гледа видеото и е категорична, баба й плаче отстрани, а те с цената на ВСИЧКО пускат някой който се радва и казва "татковото" . Колко му платихте, да видим поне струвало ли си е? Голям рейтинг направихте! Да продължаваме да гледаме жалките реалити предавания и да допускаме това да се случва. После протестираме.. За какво? Като самите ние сме се превърнали в изроди.. Ето затова хората ще гледат турските сериали.

# 333
Гнусна работа беше вчера предаването наистина. Peace

# 334
Голяма гавра с Ваня. Водещите бяха брутално гадни - едни и същи въпроси, при положение, че им се каза че не иска да го вижда или чува.
Вили не ми харесва, дори и хубава не е (според мен). Малко като сърдито дете се държеше. Поведението й беше много незряло, има си начини да покажеш че нещо не ти харесва. Пък и никой не я е карал насила да влиза. То трябва да имаш определени очаквания от такъв тип предаване.

# 335
  • София
Вили каза, че е очаквала да е като миналата година, когато й е харесало. Тогава бяха една седмица или нещо от този род в хотел и имаха фитнес тренировки, учиха ги на етикет, как да седят, как да ходят, имаше урок по хранене.  Отчете си грешката като нейна.

# 336
Предаването спешно трябва да смени посоката!
Дори мисля да пиша на ! no frame media !

# 337
Вили честно казано я разбирам защо се държа така. И ми се издигна в очите, че засега е единствената, която не е склонна на компромис със самата нея. Смятам, че обективно погледнато, Вили е по-хубава и в лицето, и в тялото, от Ваня и Велина примерно. Не мога да разбера Ваня защо беше толкова щастлива и нахилена като зелка, че остава след тази гавра с бащата. За мен нейното поведение в случая не е нормалното. По-нормално би било да им тегли едни майни или да помоли да я изгонят, щом има финансови неустойки. Надявам се скоро да я изгонят, защото не искам да ми навират в очите подобни лични драми във формати за забавление. Въобще не мога да си представя дори как е спечелила второ и трето място на конкурс за млад барман, ако са участвали повече от двама-трима кандидати - че тя половин час не можеше да отвори шейкъра. Неприятно впечатление ми правят хора, които парадират с личните си драми, за да ги съжаляват и да печелят някакви дивиденти от това.

# 338
Цялата ситуация с Ваня е изключително деликатна, но все пак, момичето съвсем съзнателно си е занесло нейни снимки за визитката си, разказа историята без някой да я насилва да го прави, сподели как иска да спечели в името на своята майка и т.н. Познавайки българската реалност и базирайки се на опита от подобни телевизионни формати, би трябвало цялото семейство да e предположило, че неизменно ще се стигне до ‘бъркане в раната’. Може би единствено никой не е предполагал до каква степен ще се разчовъркат.

Но все пак. Не ме разбирайте погрешно, съчувствам на това прекрасно младо момиче и на семейството, и никак не ми е приятно да търсят сензацията като лешояди (особено водещите, които бяха меко казано противни!), просто смятам, че малко или много самата Ваня го е позволила. За да избереш толкова лична история да излезе пред толкова много зрители, трябва да си много, много смел – или просто да оставиш емоциите да те водят, без реална преценка какво ще последва.

# 339
Цялата ситуация с Ваня е изключително деликатна, но все пак, момичето съвсем съзнателно си е занесло нейни снимки за визитката си, разказа историята без някой да я насилва да го прави, сподели как иска да спечели в името на своята майка и т.н. Познавайки българската реалност и базирайки се на опита от подобни телевизионни формати, би трябвало цялото семейство да e предположило, че неизменно ще се стигне до ‘бъркане в раната’. Може би единствено никой не е предполагал до каква степен ще се разчовъркат.

Но все пак. Не ме разбирайте погрешно, съчувствам на това прекрасно младо момиче и на семейството, и никак не ми е приятно да търсят сензацията като лешояди (особено водещите, които бяха меко казано противни!), просто смятам, че малко или много самата Ваня го е позволила. За да избереш толкова лична история да излезе пред толкова много зрители, трябва да си много, много смел – или просто да оставиш емоциите да те водят, без реална преценка какво ще последва.

+1

# 340
  • София
Да, лешояди са и аз лично определям поведението им като свинщина, без да имам усещането, че прекалявам с епитета. Отвратена съм и не смятам повече да гледам формата, надявам се от тук репортерстващите да се осведомявам от време на време. Силно вярвам, че от продукцията четат тук и ще променят курса на действие към нещо не толкова потресаващо отвратително.

# 341
Кой може да спре тези алчни идиоти, за да не опорочават конкурса?
Не съм го догледала снощи, но какви са тези змии, пеене и подобни, това да не е Страх?
Продуцентите: Вие сте едни алчни долни гадни същества, надявам се повечето от пишещите тук да не ви гледат, за да ви отиде рейтинга по дяволите Whistling аз смятам да приключа с предаването ви.

# 342
  • somewhere near the sea
Много моля, пуснете още веднъж линк към снощното предаване  bouquet

# 343
Вили честно казано я разбирам защо се държа така. И ми се издигна в очите, че засега е единствената, която не е склонна на компромис със самата нея. Смятам, че обективно погледнато, Вили е по-хубава и в лицето, и в тялото, от Ваня и Велина примерно.
Не съм съгласна, че е по-хубава. Намирам нещо особено несъразмерно в нея. Прекалено голяма глава за тялото има. Ужасно голяма уста...не знам има нещо дебилно във външния и вид и едни странни нотки в гласа. За излъчването изобщо да не говорим. Личи някаква подмолност и в начина й на говор - адски неприятно ми е това момиче.

Иначе изобщо за предаването - всичко видяно дотук ми изглежда като опит да се поругае и унижи изцяло личността на българската жена, да се покажат възможно най-грозните черти и низки страсти.
Каква красота, какви пет лева? Да не говорим изобщо, че някои момичета не отговарят и външно на изискванията за участие в конкурса: видях участнички с корекции, татуси....неща, които мисля, че не се допускат на Мис Свят. Отделно как може да ги дават навирили цигарите? Защо не ги провокират към по-здравословен начин на живот, лично усъвършенстване и вършене на някакви обществено полезни дела, ами към това да си подливат вода, да сплетничат и да се учат да губят достойнството си...
И как именно Пенка ще научи близначките на характер се чудя? Нима да си перде е най-важното.
Все си мисля, че има начин форматът да е позитивно насочен и едновременно с това интересен.

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 18:44 от Анонимен

# 344
  • София
Миналата година беше по-добре направен, правеха интересни неща. Освен както казах, че ги учиха на етикет, как се ходи, как се седи, как се яде, ходиха във винарна и ги учиха как се държат различните чаши за вино правилно, имаха и посещения на приют за кучета, център за наркозависими, имаха и ден на чистене на полянка в някой от кварталите

Общи условия

Активация на акаунт