МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 2 22.07 - 28.07

• 29 931
  • 656
  •   1
Отговори
# 315
Аз пък снощи умишлено се отказах да го гледам, като прочетох тук какво се канят да направят. Гледах новия сериал по БТВ - 'Опасни лъжи".
Някой е написал, че не е очаквал да бъде такава простотия. на мен пък ми стана ясно, че ще бъде същата простотия като БрадърА. и психоложката е пак същата - Ани Владимирова. Погнусява ме такъв начин на използване на науката психология - за всяване на конфликти, раздори, предизвикване на отрицателен стрес и изкарване на най-лошите качества на участниците. Тези, които са вътре са като опитни мишки, подложени са на различни въздействия с една крайна цел - удържане на рейтинг. Гадно!

# 316
Сега гледах края на вчерашния лайф- олеле колко издънки на куп.
Камелия към Ваня, след като се разбра, че тя е първата спасена: " Отиди да прегърнеш татко си"  ooooh!
И Вили не разба от изгонените ли е, от останалите.....
Киро и Камелия не се научиха да се изчакват като говорят и това си е.
Велина ми хареса. Много чувствителна и сладка.

# 317

Камелия към Ваня, след като се разбра, че тя е първата спасена: " Отиди да прегърнеш татко си"  ooooh!

Shocked Shocked Shocked

# 318
  • София
Явно просто е объркала участничките, но предвид бащата на Ваня, много кофти и груба е грешката.  Peace

# 319
Хайде и аз тук. Определено съм разочарована от простотията на Пенка. Загледах се миналата вечер в предаването и се замислих, че това момиче е претенднтка за короната Мис България, а се държи като че ли е на улицата- невъзпитано и просташки . ooooh!

# 320
Не знам точно името на русото момиче, което току що "пя", но се вписва чудесно в профил за психопатия на личността. Работил съм с такива хора години и вече се научих да ги познавам още по погледа.
На мен силно ми напомня на героя Ам Гъл като поведение.

# 321
мн почнаха да се гаврят с момичетата Naughty Stop

# 322
  • София
Не разбирам какво искате от Вили - да пее с гласа на Селин Дион, увивайки змии около врата си?!

Аз имам фобия от влечуги. Ако бях на нейно място, щях да изпадна в истерия. Нищо и никой не е в състояние да ме накара да се докосна до влечуго. Мога да откача!

Предаването удари дъното. Гледам и не вярвам на очите си.

# 323
Разбира се, че е нормално да се изплаши... но тя каза, че със сигурност знае, че ще има змии  в кутиите, но ще се справи.  Незнам..  и от мишки и гълъби ли има панически страх... Simple Smile
Ами аз точно от гълъби имам панически страх и ако ме накарат да си навра главата при тях, определено биха ми избили чивиите. Mr. Green

# 324
  • София
Според мен Вили си се представи много добре. Очаквала е едни неща, обещали са й и думите й за Звезди да не излизат, а после във визитката й ги вкарали. Видя, че на нейн гръб искат само пари да изкарат, че и да им е благодарна за това и да пипа змии, при положение, че не иска.

# 325
  • София
Тези визитки разкатаха майките на участничките.
Признавам си, че благодарение на визитката си Велина веднагически ми стана супер противна. Викам си - гледай го това младо момиче как е заоблизвало пачавренски тая близалка и се кълчоти като евтина стриптийзьорка... Сега си давам сметка, че каквото са й казали - това е правела. Май не е глупаво момиче и наистина изглежда мило и чувствително.

# 326
Тези визитки разкатаха майките на участничките.
Признавам си, че благодарение на визитката си Велина веднагически ми стана супер противна. Викам си - гледай го това младо момиче как е заоблизвало пачавренски тая близалка и се кълчоти като евтина стриптийзьорка... Сега си давам сметка, че каквото са й казали - това е правела. Май не е глупаво момиче и наистина изглежда мило и чувствително.
И аз преминах през същата последователност от мисли за нея.

# 327
  • София
На мен също Велина ми стана симпатична. Визитката й беше ужасна.

# 328
Онова със меренето на сланинките и отбелязването на проблемните области само при нея го дадоха. Много обидно ми се стори. Crossing Arms

# 329
  • София
Онова със меренето на сланинките и отбелязването на проблемните области само при нея го дадоха. Много обидно ми се стори. Crossing Arms
И беше супер идиотско да й драска с маркера по бузите. Момичето си каза, че винаги е имало бузки, ама не - можеш ли да обориш шестата в света.  Naughty
Не знам дали и на Миранда Кер някой така й е драскал по бузите.

Общи условия

Активация на акаунт