МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 2 22.07 - 28.07

• 30 000
  • 656
  •   1
Отговори
# 300
Честно казано много ми стана жал за Вили.Въпреки всичките й изцепки аз я харесвам.Тя е на 17,което не е оправдание,но просто още не е пораснала.Аз я виждам като дете и тя така се и държи.Децата са наивни,чувствителнии до болка честни ( вчера малкият ми братовчед ми каза,че не съм кака,понеже съм много стара ).При положение,че е развълнувана от елиминациите,камерите и факта,че явно не може да пее,мисля че всеки би реагирал така.В този случай осъждам родителите й,защото не са наложили мнението си и не са я спрели,защото все пак са хора с опит и би следвало да знаят що за предавания са това.Като цяло риалити форматите може да те изкарат герой или пълен идиот,трябва да си с предварително изградена стратегия.В този ред на мисли смятам ,че Звезделина и Миглена доста са помислили преди да влязат,Мисля,че лансирането на Звезди е явно и скоро ще повярвам,че е девица или най-малко Майка Тереза  newsm20
Не обичал дълги постове и затова спирам  Peace

# 301
Това , че Пенка е отново вътре е резервен вариант, т.е. Пенка
не трябва да излиза все още, ако бяха изкарали някоя друга
близначките нямаше да имат ментор и все невъзпитани
щяха да си стоят.  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Пенка ще ги възпита, такива отракани мадами ще станат. Joy Joy

# 302
Аз се минах  Mr. Green , пропуснала съм най- интересното. След като казаха, че Пенка си тръгва спрях предаването доволна, а то какво станалоо  Joy
Вече незнам  в какво точно го обръщат този "конкурс".....  Close

# 303
Аз последно да кажа, че Велина ме изненада приятно.

Лека нощ, момичета Hug

# 304
Добре де,няма ли кой да ги санкционира от Световния конкурс? Само ние не сме избрали Мис-та като нормалните хора,следователно (или би трябвало) от Мис Свят да знаят,че при нас ще е така,т.е. най-вероятно трябва да гледат Thinking Е,не виждат ли какво се случва? И тотално опорочават и без това много опороченият конкурс newsm78  Crazy
Хора,не разбирам.  Rolling Eyes
Трябва по цял ден да ходят с правилна стойка,да ги учат на правилен говор(снощи като слушах Ваня как И-ка ,нищо че и аз съм от Пловдив и не би трябвало да ми прави впечатление,но ...то няма как да не се забележи,а и не е само тя Tired ),да имат поведение, да си усъвършенстват талантите Whistling ,да ги разбият на Мис Свят Mr. Green

И между другото ТРЯБВА да върнат парите на всички гласували Naughty след като някои хора гласуват за изгонването на дадена персона,а те не я гонят,а директно си я връщат със задача Whistling

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 09:43 от sparkling eyes

# 305
Има ли го качен епизода вече някъде ?  newsm78

# 306
Кой изгониха? Не догледах

# 307
Кой изгониха? Не догледах
Никой. Най-много гласове имаше Пенка, но я върнаха в Тъмницата с нелепата мисия да "менторства" близначките.

# 308
къде можем да намерим епизода от вчера ? Thinking

# 309
  • гр. София
Добре де,няма ли кой да ги санкционира от Световния конкурс? Само ние не сме избрали Мис-та като нормалните хора,следователно (или би трябвало) от Мис Свят да знаят,че при нас ще е така,т.е. най-вероятно трябва да гледат Thinking Е,не виждат ли какво се случва? И тотално опорочават и без това много опороченият конкурс newsm78  Crazy
Хора,не разбирам.  Rolling Eyes
Трябва по цял ден да ходят с правилна стойка,да ги учат на правилен говор(снощи като слушах Ваня как И-ка ,нищо че и аз съм от Пловдив и не би трябвало да ми прави впечатление,но ...то няма как да не се забележи,а и не е само тя Tired ),да имат поведение, да си усъвършенстват талантите Whistling ,да ги разбият на Мис Свят Mr. Green
Точно това казах и аз в преден свой пост. Аз поне това си представям като чуя,  че претендентките за Мис България ще живеят един месец заедно и под формата на риалити шоу зрителите ще имат възможността да проследят техния път към короната, т.е. предполага се да има някакъв прогрес, някакво израстване в тези момичета. Защото никоя не се е родила достойна за Мис, само физическите данни далеч не са достатъчни, изискват се много други качества, а и допълнителни усилия, каквито обаче не виждам те да полагат. Ами тези т.нар. ментори за какво са там? За да им възлагат тъпи задачки от типа "подредете се сами по красота" ли? Че то едно дете ще им измисли по-адекватни и смислени задачи...

# 310
Абе мани Stop като отиде "избраницата" (ако отиде) на конкурса ще я пуснат там да лови жаби и скакалци в басейн с тиня Mr. Green ,ноооо Naughty нашата тогава ще е най-добрата,ойееее Party

# 311
Снощи го гледах специално да видя как ще извъртят нещата та Пена да не си тръгне. Е по обичайния начин. И то включих точно от представянето на Вили. Другите хич и няма да си правя труда да ги гледам.
А в поведението на Вили не виждам нищо неадекватно и ненормално. Та тя си го каза точно и директно, дори без да обвинява организаторите (че а глоба де). Очаквала е съвесм друг тип формат, гледала е миналата година и си го е представяла така. Всъщност и аз не очаквах, че ще бъде такава простотия, то едва ли някой го е очаквал. Явно въобще не им е обяснено какво ще бъде ако се съгласят, подпишат и влязат. А сега не може да се махне че кой знае каква неустойка ще дължи и се моли да я извадят зрителите. Ще я карат да бърка в кутия със змии и да пее, ама кой болен мозък измисля подобни изпитания за МИС, където отгоре на всичко голяма част от участничките са непълнолетни (не знам СЕМ не е ли редно да се намеси, тези деца са под 18). Напълно адекватно си постъпи, евала и за рефрена дето изпя. Сигурно на повечето участнички им идва да го изпеят в момента. Ама не са толкова директни да си го признаят. Аз харесвам директни хора, които си казват чистата истина, без да шикалкавят. Издигна ми се в очите Вили.
А и самата Вили не е грозна, хубавка е докато не се усмихне (зъбите и са недостатъка). Какво била казала на кастинга не е толкова фатално, е глупаво е постъпила на кастинга, но напълно целенасочено е била подведена, и тя с наивитета на 17-те си години се е поддала. Снощи също съвсем наивно си каза истината за предаването. Очаквам до края на формата и други участнички да реагират по този начин.
Направо късмет са извадили тези които са отказали да участват.
На тези организатори мисля ще им е за последно конкурса и сега си разиграват коня както искат, да изцедят парички от всичко. Няма непълнолетни няма красиви, всички под ножа ако ще после да са травмирани момичетата за години, важно е пари да падат. Ей това е наистина гнусно и долно. А не разни глупави постъпки на 17 годишни тинейджърки. 

# 312
# 313
# 314
Не можах да гледам епизода от снощни, но не съжалявам след прочетеното до момента...
Направо съм в...потрес и едва ли ще го гледам оттук нататък.

Ще следя само коментарите ви в тази тема.

п/с America's next top model е едно от любимите ми реалитита, но сме на светлинни години дори от опита си за подобен замисъл  Confused

Общи условия

Активация на акаунт