Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 25 Ти,аз и камъчетата....

• 23 828
  • 752
  •   1
Отговори

Gunesi    Beklerken

Резюме:
 Зейнеп е младо момиче което живее с майка си в село и води скромен и спокоен живот заедно с нея.За съжeление обаче нещата не вървят на добре и Демет губи всичко което има и шивашкото си ателие.Междувременно Жале нейна приятелка от детството и подава в ръка в този труден момент.Тя е директорка на един от най-престижните колежи в Истанбул-Колеж Сайер.Въпреки че Зейнеп не желае да се принесе в големият град по настояване на майка и която иска дъщеря и да се изучи и крои мечти за нея те заминават за Истанбул.Но всъщност Жале има други намерения,тя крие тайна която може да обърне живота на всички с главата надолу.Зейнеп е младо инатливо момиче до последна степен,безмилостна и щура още от първият ден тя си взема проблем на главата като започва да се занимава с един от най-непокорното момче в училището Керем и стават врагове.Керем е момче което до ден днешен е правило каквото си поиска,разглезен и използващ фамилията си пред всички в училището единственият който опитва да му се противопостави е Зейнеп.Зейнеп която вижда безмилостният Керем успява да му се опълчи.След като вижда нещата които Керем причинява на Зейнеп най-добрият му приятел - Баръш с който той е израснал от детство и чуства като свой брат и подава ръка в този момент.Зейнеп е привлечена от Баръш и неговото топло и мило държание,но има и друго Баръш е влюбен в едно от най-популярните момичета в училището- Мелис.Мелис е дъщеря на учителят по физическо - Джихан.И за съжаление много силно влюбена  в Керем.Докато Зейнеп се опитва да свикне с новия си живот и училището си,майка и Демет започва работа при сестрата на Жале - Мелда в модната и къща където има неприятна среща с миналото си.

Продукция: D Productions
Режисьор:Алтан Донмез
Сценаристи:Гьокхан Хорзум
Музика:Демир Демиркан
Жанр:Драма

В ролите :

Сериалът може да гледате
всяка неделя от 20.00 часа по KANAL D

# 1
Диди Hug благодаря за новата Коледна темичка newsm51 newsm51 newsm51

# 2
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ние посред нощите се разписахме  Joy Joy

# 3
Хайде и тук да кажа лека нощ и хубави сънища Hug Heart Eyes Hug

и отивам да лягам Joy Joy Joy

# 4
да рипнем със замах у новата тема Joy
Диди newsm51 newsm51 newsm51

# 5

и тук ли да кажем Joy айде лека нощ и от двете Hug Hug Hug

# 6

и тук ли да кажем Joy айде лека нощ и от двете Hug Hug Hug

на три и лягаме Joy Joy Joy

# 7
  • Под Сините камъни
Айде да се запиша и аз в новата тема и да фтивам да си лягам.Изгледах серийката  Heart Eyes още не мойм се усвестим  Shocked.Много хубава.Не съм гласувала че не мога да си събера мислите още.Айде до утре по някое време.
Лека нощ и от мен  Hug

# 8
Ох,мен сън не ме лови

Тая сцена ми беше много забавна  Joy

# 9
  • Керодиспансера
ДИДИ,БЛАГОДАРЯ ЗА НОВАТА ТЕМА  newsm51 newsm51 newsm51
Изгледах отново цялата серия ,а момента в хижата -няколко пъти. Не мога да им се нарадвам - такава нежност, любов , лъха от погледите им , от докосванията им , тази страст ,стаявана от много време,  сега изригва като вулкан. Но и двамата са много объркани , невярващи на случващото се между тях.Сега всичко е ясно и въпросът е дали ще защитават любовта си или ще се поддадат на угризенията си и чувството за вина ,че предават " приятелите "  си.
   ДАНО ДА БЪДАТ СИЛНИ И ИЗЖИВЕЯТ ТОВА ХУБАВО ЧУВСТВО ,ЧРЕЗ КОЕТО СЕ ПРЕОТКРИХА

# 10
Добро утро,слънчеви душици  Hug
И аз да си кажа по въпроса от снощната дискусия  Mr. Green Керем и на мен отначало не ми харесваше...втпреки,че аз не разбрах от снимките,че е рижко,не от всички си личи...та обаче реших да погледан за какво толкова го приказвате и страшно ми хареса играта му и комбината със Зейно...Според мен има страшно чаровна и завладяваща усмивка...ей така ме грабна да ги гледам.  Mr. Green

Слагам ви кафенце и отивам на работа
Скрит текст:

Момичета,никой ли не може да преведе момента на откровения на Зейнеп  newsm78 нещо искрено и лично ми се струва...след като разбра,че фойерверките са също дело на Керем,тя започна да говори доста неща...и Керем сменяше няколко емоции в него момент...беше учуден и доволен като,че ли  Thinking

Ди,честити гащури и благодаря за темичката  Hug

# 11
Да се запиша и аз, че отсъствах една тема. Снощи бях гроги и не можах да изгледам серийката, но сега ще наваксам
 Hug Hug Hug за всички

# 12
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug

# 13
Добро утро слънчица Hug Hug Hug Hug Hug

Ирче Hug Heart Eyes Hug Ани  Hug Heart Eyes Hug благодаря за кафенцата Hug Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

Ели  Hug Heart Eyes Hug Теди Hug Heart Eyes Hug

Ани  Hug приятна работа Hug

Слагам кафенце и закуска за по-късно ставащите Hug Hug Hug

Скрит текст:

Диди  Hug  Heart Eyes Hug честити нови гащурки  bouquet  bouquet  bouquet

Хубав и усмихнат ден ви желая Hug Hug Hug Hug Hug

И да сложа малко китки newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51, като минат Зизу Hug и Мимка  Hug да си ги вземат да са им точнУ...... Joy Joy Joy

# 14
Добро утро слънчеви  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
Чудесна серия имахме снощи, много са сладки Зейкер. Тази хижа добре им се отрази и на двамата, имаха нужда да останат сами, за да си изяснят отношенията, много добре се получи. Според мен, май няма значение за тях кой ги видя,ако е собственика на къщурката-добре, ако е Баръш- още по-добре/ крайно време беше/.
Ди благодаря за новата коледна темичка   bouquet  Hug
И аз гледам Нериман и Маджит, най -накрая се събраха, красива снежна приказка пресъздадоха и много добро озвучение имаше на сцените  Crazy
Благодаря за кафето
Усмихнат ден ви желая момичета   bouquet   bouquet   bouquet   

Общи условия

Активация на акаунт