МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 2 22.07 - 28.07

• 29 941
  • 656
  •   1
Отговори
# 285
Жал ми стана за Вили, като някаква заложничка се прибра обратно в "двореца".
Изгавриха се с нея - може ли да те накарат да пееш караоке при положение, че не можеш да пееш и междувременно да бъркаш в кутия със змии. Аз не бих се подложила на такова унижение. С какъв акъл се навиват тия девойки да влизат в такъв тип формати направо не знам!

А за Ваня нямам думи - подиграват се с най-святото!
Искаш ли да видиш видеото - Не! Все пак да го видим - отговаря водещата. И после: Прощаваш ли му, че е убил майка ти?  ooooh!  ooooh!  ooooh!
Малоумници!!!!

# 286
  • Балчик
Това , че Пенка е отново вътре е резервен вариант, т.е. Пенка
не трябва да излиза все още, ако бяха изкарали някоя друга
близначките нямаше да имат ментор и все невъзпитани
щяха да си стоят.  Joy Joy Joy

# 287
Цитат
Значи, ако някоя иска да си тръгне 50 000 лева ....
Логично имат подписан хонорар и при доборовлно напускане неустойката е неизплащане на хонорара за участие. Все пак само една ще стане Мис България, а другите за без пари ли да стават за смях.

Май имам спомен, че обясняваха, че не са им обещали пари, а известност и договори за ангажименти

# 288
  • Sofia
а баща и ли да ги дава,че щерка му не е помислила в какво се забърква...

# 289
Точно така, нямат хонорари момичетата, просто клауза в договора е, ако я нарушиш... бам!
Обясних накратко по-нагоре за тези договори  Peace

Ами Доли то е ясно, че баща и ще ги даде Confused

Под спящата снимка на Вели във фб има коментар

Raina Terziiska Познатата история - '' Big/Vip brother'' - ЗА ЕДНИ МАЙКА, ЗА ДРУГИ МАЩЕХА... За едни - прочувствени визитки , за други - прощални.. Sad(

Нещо не я разбрах Райна какво иска да каже

# 290
От кратките ми наблюдения този медиен продукт е касапски сглобен като идея и като осъществяемост. Това, което се случва с тези момичета е само и единствено гавра с цел вдигане на рейтинг и комерсиализиране на иначе съмнителен продукт. Да казваш на дете, чиято майка е убита от бащата, че вече е време да му прости и че всеки прави "грешки" трябва да е морално подсъдимо. Не знам дали осъзнават, че по-нестабилна емоционалост може да бъде смазана от такова публично представяне на "бащата". Гавра. Дано си напълнят джобовете. Половината момичета са приятни за гледане, но нищо особено. Има няколко индивида, на които не им е мястото там. Пенка е ясно, че няма да бъде махната до края, защото на този етап е двигател на цялото шоу. Водещите са неуместно поставени и се държат неадекватно - Кирил има говорни дефекти и липса на всякакво усещане на сцена, Камелия е уж по-"отраканата" водеща, но не го показва по никакъв начин - аматьорско излъчване.

# 291
Къде мога да гледам епизода ?  Rolling Eyes

# 292
Цитат
От кратките ми наблюдения този медиен продукт е касапски сглобен като идея и като осъществяемост. Това, което се случва с тези момичета е само и единствено гавра с цел вдигане на рейтинг и комерсиализиране на иначе съмнителен продукт. Да казваш на дете, чиято майка е убита от бащата, че вече е време да му прости и че всеки прави "грешки" трябва да е морално подсъдимо. Не знам дали осъзнават, че по-нестабилна емоционалост може да бъде смазана от такова публично представяне на "бащата". Гавра. Дано си напълнят джобовете. Половината момичета са приятни за гледане, но нищо особено. Има няколко индивида, на които не им е мястото там. Пенка е ясно, че няма да бъде махната до края, защото на този етап е двигател на цялото шоу. Водещите са неуместно поставени и се държат неадекватно - Кирил има говорни дефекти и липса на всякакво усещане на сцена, Камелия е уж по-"отраканата" водеща, но не го показва по никакъв начин - аматьорско излъчване.

Шепоте ти ли си ?

# 293
Криза е бе дами!
Едно време взимаха парите за първото място. Сега, не само, че никой не дава толкова, но и много предложения има да платят. Бизнеса си се е бизнес, защо да не вземем парите на всички? Спонсори. Ми и аз да съм и аз ще ги взема.
Значи, на Петкан, се казва, че за тези ХХХХХХ пари няма как да направят миска от Джералдийн (примерно, с тези имена, оле мале). НО, НО ще вземем парите, а тя...ТЯ, ще стане известна, ще снима реклами.......ще й отвориш път към....Рая Simple Smile

Има си изисквания, за този конкурс, пренебрегвайки ги, правейки ни на глупави, всъщност публично признавате, че мамите. Ядосвах се първоначално, сега Ви стискам ръцете.......такава очевидна измама и простотия....и пари да ми изкара, много пари.
Евала. И никой нищо да не направи.  Освен да се гордея, че съм българка, защото в моменти на криза в икономиката, съм част, от толкова тъпо общество, че и с плакат срещу тях да ходя, пак ще забогатея.
Вие си ме мразете.........

# 294
Не гледах предаването, може ли някой на ЛС да ми даде линк, където е качено, че не искам да влизам в темата, да не видя кой е отпаднал Simple Smile Мерси.

# 295
Последното момиче което пя,има сериозни психически отклонения.Друг е въпроса за шизофренията на продуценти,психолози и въобще всички създатели на тая позорна,унизителна пародия.Момичетата трябва масово да напуснат,ако искат да си запазят достойнството.Каквато държавата,такива и шоа-та

# 296
Горката Вили много се ядоса и се изложи... тя направо полудя на сцената   Laughing

# 297
Горката Вили много се ядоса и се изложи... тя направо полудя на сцената   Laughing
Ами ако има панически страх от змии наситина, не е ли нормално да реагира така?

# 298
Разбира се, че е нормално да се изплаши... но тя каза, че със сигурност знае, че ще има змии  в кутиите, но ще се справи.  Незнам..  и от мишки и гълъби ли има панически страх... Simple Smile

# 299
Въпросът ми е /съвсем сериозно/ , от какво печелят продуцентите, при положение, че и на слепия, глухия и малоумния е ясно, че този вид формати са предварително режисирани и нагласени и никой не гласува? Мисля, че конфликта между Звезди и Вили е предварително изкоментиран с двете, както и арогантното поведение на Пенка, която, както видяхме тази вечер си говори съвсем нормално  Mr. Green. Само не знам водещите  с конкурс ли са ги избирали или по сценарий тъпеят всяка вечер  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт