МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 2 22.07 - 28.07

• 29 955
  • 656
  •   1
Отговори
# 270
  • Балчик
 Shocked Shocked водещите трябва веднага да ги уволнят дисциплинарно
продуцентите само губят  с тия двамата, Камелия ми е като някаква маман,
само подканя - "Миличка" това "миличка" онова
а Киро - Дамян им изтика половината предаване

# 271
Събраха се Joy Трите кокошки Joy

# 272
Аз си го помислих това, че ако зрителите изгонят Пенка, ще прибегнат до "случая Пацо". Нали е интересна и прави шоу (все едно какво шоу, важното е рейтингът да е висок). А задачата, която й поставиха, "да надъха близначките", не знам по какви критерии ще преценят успешна ли е или не. Все едно са си изтискали между пръстите идеята.

# 273
Ще се върне за постоянно, ако успее да строи близначките.

В какъв смисъл? Не мога да гледам в момента.

Да ги била научила на характер

Чухте ли какво каза Вили на Звезди?
Звезди: Щом не искаш да си тук, защо не си тръгнеш?
Вили: Не ми се дават 50 бона за глупости..

Значи, ако някоя иска да си тръгне 50 000 лева ....

И аз го гледах и чух това Shocked

# 274
Виждате ли колко тиха вода е всъщност Пенка ? Няма надувки, говори тихо и сдържано. Без пози. Май се стресна, че и дадоха такава отговорна роля. Тя беше готова и да си ходи към катуна.

# 275
Ще се върне за постоянно, ако успее да строи близначките.

В какъв смисъл? Не мога да гледам в момента.

Да ги била научила на характер

Чухте ли какво каза Вили на Звезди?
Звезди: Щом не искаш да си тук, защо не си тръгнеш?
Вили: Не ми се дават 50 бона за глупости..

Това не съм го чула.. newsm78

# 276
На Пенка и става смешно от нещата, които сама говори.  Joy

# 277
Виждате ли колко тиха вода е всъщност Пенка ? Няма надувки, говори тихо и сдържано. Без пози. Май се стресна, че и дадоха такава отговорна роля. Тя беше готова и да си ходи към катуна.
И на мен ми направи впечатление, че говори и се държи много различно. Grinning

# 278
Цитат
Логично имат подписан хонорар и при доборовлно напускане неустойката е неизплащане на хонорара за участие. Все пак само една ще стане Мис България, а другите за без пари ли да стават за смях.

# 279
Колко са насметени от Мис България, Киро вика "Продължаваш", Камелия вика "Ти си тръгваш"  Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy

# 280
Или по-скоро 1вото място струва толкова..

Ами не в договорите на тези предавания има разни клаузи с 4 нулички отзад. Примерно, когато се кандидатирах за Мюзик Айдъл имаше клауза, която гласеше, че ако спомена името им някъде (медии или където и да е) без тяхното изрично съгласие (и без разбира се да са проверили какво ще кажа) глобата беше около 20 000 лева. Но като цяло договорите са много съмнителни и така и не го подписах.имаше още доста клаузи, които ме отказаха....

Но 50 000 лева глоба, ако изявиш желание да си тръгнеш... Не е нормално

# 281
  • Балчик
е нали е вече ментор  Joy, нищо , че не знаеше какво означава, важното , че
е родена за ментор

# 282
е нали е вече ментор  Joy, нищо , че не знаеше какво означава, важното , че
е родена за ментор
Бързо, бързо се сприятелиха с близначките. Joy

# 283
50 000 лв при нарушаване на договора??? Положително са се оляли...
Но като има патки, чиято най-голяма мечта е "да станат Мис България", мисля, че си го заслужават   Stop

# 284
  • гр. София
Първо, това с Пенка е поредната тъпотия, която измислиха #2gunfire Какъв е смисълът от номиниране, пускане на СМС-и и цяла вечер циркове като накрая никого не изгониха... И съм абсолютно сигурна, че това го направиха съвсем умишлено, точно с Пенка заради т.нар. им конфликт с близначките и отново е пълна измишльотина това гласуване с СМС-и! Пак ме разочароваха, пак се търсят конфликти и скандали!
И друго нещо, само на мен ли ми направи впечатление в разговора накрая между Звезди и Вили, когато Вили обясняваше какво е станало и как й се излиза и не й се стои повече, Звезди я попита тогава защо просто не си излезе сама и Вили отговори, че "не й се дават 50 бона" newsm78 Дали наистина нямат някакви санкции в договора, как мислите? Но не са ли 50 бона твърде много? А и много смешно ми стана, защото така го каза сякаш тя сама от собствения си джоб ще ги даде  Joy
П.С. Гледам, че и други са го забелязали за 50те хилки... Вие вярвате ли,че е така?

Общи условия

Активация на акаунт