Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 840
  • 770
  •   1
Отговори
# 345
Напоследък съм изключително доволна от D&P- купувам и коментирам предимно тях. Но сега искам да похваля мноооого и нещо друго. Simple Smile

Подариха ми за Коледа два парфюма ''Moments'' и ''Mistery''  на Crystal Edition. Има ги най-вече в '"DM'', засичала съм ги и в други големи парфюмерии, струват около 20лв.- 50мл.

Доколкото знам не са имитации, но са в графа по-евтини и за това ги споменавам тук.

И от двата( една идея повече от ''Moments'' ) съм изключително доволна. Много приятни аромати- не са леки, наситени са...но не са и от моите любими отрови. Simple Smile Трайността им ме възхити! Издържат наистина по цял ден, като ароматът доста врене си се усеща плътно. Вечер след душ като си легна още ги усещам. А на дрехите стоят с дни.

Ако и някой друг ги е пробвал и има впечатления да сподели. Simple Smile

# 346

Здравейте,дами! Някоя от вас пазарувала ли е от магазина на БАРГЕЛЛО,на бул."Витоша"55 ? Интересува ме каква е цената на парфюмите там и за колко мл.?

Този магазин го няма може би вече повече от година. Не съм чувала и на друго място в София да се предлага ''Баргело''.
Много благодаря за отговора,мислех да ходя.  bouquet

# 347
  • София
Сега като се замисля май само 126 Императрицата и 155 be delicious fresh blossom харесвам от рефанските.
Тези леки ли са?Аз ще направя втори опит с Рефански.Харесва ми това,че имат трайност.

# 348
Да, лекички са и са много приятни и двата. Не ме бива хич в описанията да ти ги опиша по някакъв начин. Но определено са леки.  Wink

http://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/D-G-Anthology-L … trice-3-6086.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/DKNY-Be-Delicious … Blossom-5609.html

# 349
  • София
126 е с плодов аромат, а 155 с цветен. На мен ми харесва повече 126, а при мен е и по-траен.

# 350
  • Варна
 Днес съм очарована от Рефанското Chloe. Отидох с намерението да си взема пак "Животът е прекрасен",но определено бях изкушена.

# 351

Здравейте,дами! Някоя от вас пазарувала ли е от магазина на БАРГЕЛЛО,на бул."Витоша"55 ? Интересува ме каква е цената на парфюмите там и за колко мл.?

Има съвсем нов магазин на Баргело в Студентски град, в мола до Зимния дворец. Не съм сигурна, но цената май беше 17 лева за 50 мл.

# 352

Има съвсем нов магазин на Баргело в Студентски град, в мола до Зимния дворец. Не съм сигурна, но цената май беше 17 лева за 50 мл.
[/quote
Еее страшни сте. Благодаря,за информацията.

# 353
Някой може ли да качи списък с ВСИЧКИ номера и отговарящите им парфюми на Рефан? Моля Ви! Praynig

# 354
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=244565.540

тук е списъка на рефан, пост 554 Peace

# 355
Mики, златна си  Hug Hug Hug Пълният и най-новият ли е?

# 356
  • Lost in a fairytale ...
Mики, златна си  Hug Hug Hug Пълният и най-новият ли е?

По това, което съм взимала напоследък - Да  Peace

Само че тук-там има несъответствия, ми се струва  Thinking

Примерно 100 - което тук се обсъжда като CHLOÈ, в списъка е EDP CHOLOE FOR WOMAN / GUERLAIN  и 101 - Miss Dior Cherie (поне така съм си записала) в списъка е Шанел 5  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 11:31 от Shiny*

# 357
Mики, златна си  Hug Hug Hug Пълният и най-новият ли е?

По това, което съм взимала напоследък - Да  Peace

Само че тук-там има несъответствия, ми се струва  Thinking

Примерно 100 - което тук се обсъжда като CHLOÈ, в списъка е EDP CHOLOE FOR WOMAN / GUERLAIN  и 101 - Miss Dior Cherie (поне така съм си записала) в списъка е Шанел 5  Rolling Eyes

Мiss Dior Cherie e 001,a Шанел 5 е101 така,че всичко е наред.

# 358
От имитациите на Рефан съм много доволна. Първоначално взех да пробвам D&G LIGHT BLUE/ D&G, миризмата беше същата като на оригиналния. За моя изненада се оказа и доста траен. Ухаех на него дори след като си бях измила косата.

# 359
  • Deutschland
D&G LIGHT BLUE е любимият ми. Имах го в оригинал, имам и рефанският вече, няма разлика в аромата. Има обаче натрапчив мирис на лимон и усещам, че все някой ден ще ми втръсне

Общи условия

Активация на акаунт