Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 554
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
Купувам от РЕФАН редовно за синовете ми.Най-харесват 217,226,246 Simple Smile

# 616
А някой чел ли е какво съдържат ментетата , а имаше и разследване на журналисти преди известно време , информацията е доста страшна ако човек го интересува и здравето .

# 617
А някой чел ли е какво съдържат ментетата , а имаше и разследване на журналисти преди известно време , информацията е доста страшна ако човек го интересува и здравето .
Е да, ама зависи за какви ментета става на въпрос. На Рефан не вярвам да са такива.

# 618
Последните ми 2-3 опита с Рефан:
Bright Crystal - не съм ползвала оригинала, но имитацията не беше зле; свежак, без претенции; изпръсках едни скромни 8 мл с удоволствие.
Miss Dior Cherie - не ми хареса, но имам подозрения, че не е толкова в качеството на самата имитация, а по-скоро магазинът, от който го взех, нещо ме съмнява напоследък.
Сега реших да пробвам Alien - ми не е направен зле, обаче ми липсва онова пепелно-цигарено усещане, заради което всъщност го харесвам.

# 619
  • In The Middle Of Nowhere
И моят опит с Bright Crystal на Рефан е подобен - взех си го за проба след като прочетох, че е много добре направен. Само съм тествала оригинала, но този доста се доближава и е приятен, и свеж и не омръзва както други имитации, които съм тествала. Поизпръсках и аз едно мини от 10 мл.
Alien - с него се запознах след като ми дадоха едно виалче без да знам, който точно парфюм имитира, даже мисля че помня номера 306. Разпознах го и честно казано не помня много, но мисля, че не беше зле, но и му липсва толкова много от оригинала. Един такъв измит беше.

# 620
Последните ми 2-3 опита с Рефан:
Bright Crystal - не съм ползвала оригинала, но имитацията не беше зле; свежак, без претенции; изпръсках едни скромни 8 мл с удоволствие.
Miss Dior Cherie - не ми хареса, но имам подозрения, че не е толкова в качеството на самата имитация, а по-скоро магазинът, от който го взех, нещо ме съмнява напоследък.
Сега реших да пробвам Alien - ми не е направен зле, обаче ми липсва онова пепелно-цигарено усещане, заради което всъщност го харесвам.
BRIGHT CRISTAL имам на ЕYFEL,мога да кажа,че е също много добра имитация.Изпръсках 50 мл.за нула време.

# 621
  • Ямбол
Тук намерих малко информация за парфюмите La Rive и ароматите, които имитират.  Wink

# 622
Търся отзиви за Барджело Hug

# 623
Много добри и трайни имитации,някои по-добри от оригинала.Струват си парите. Simple Smile Дайте малко инфо къде да видя парфюмите GALERIA и кои аромати имитират.

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 11:44 от Mimeto74

# 624

Аз съм много доволна! Втори флакон си вземам вече. Комбинацията цена-трайност-сполучлива имитация на аромата е добра.

# 625
А за точно кой аромат става дума? Heart Eyes

# 626
  • Пловдив
Преди две седмици си купих тяхната имитация на Adict 2 - най-близко е до оригинала от всичко което съм купувала, и с трайност като оригинала . Определено вече съм им фен. Но не всичко което помирисах тяхно ми хареса като имитация. Най-добре, сама да прецениш за качеството на имитацията на аромата, който си избрала.

# 627
А къде в София има Барджело?

Айфел също много искам да пробвам, но местата, където ги има, хич не са ми на път.

# 628
Питаах и преди-искам Armani-Mania-къде да погледна сред имитациите-пробвах D&P- на Графа, харесва ми, но понеже не съм имала оригинала и не мога да кажа конкретно- newsm78 newsm78 newsm78

# 629
А къде в София има Барджело?

Айфел също много искам да пробвам, но местата, където ги има, хич не са ми на път.

Барджело има в Студентски град, до Зимния дворец с така наречения Саут мол. Айфел има в едно турско магазинче в подлеза на Гурко, но според една съфорумка не са официален вносител. Мога да кажа, че от въпросното магазинче си харесах много имитацията на класическия Жан-Пол Готие, тъй като имах оригинала, мога да кажа че е отлично изимитиран, но 100 мл. са ми много.

Общи условия

Активация на акаунт