Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 602
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
Знаете ли добра реплика на мъжкия парфюм Bvlgari Aqua? Видях, че в рефан го има, но не ми е останало време да отида до някой магазин.

# 511

Момичета, малко ме просветете, каква е разликата между показаните:

,  ,   и  newsm78

Или кое си струва да се купи? Трите са парфюмни води, на едното пише парфюм, към който може да се поръча парфюмна есенция от 10 ml. за по-голяма дълготрайност на аромата. Ако някой е наясно, моля, да препоръча! Любим аромат ми е, оригиналът хич не е евтин, иска ми се да пробвам рефански.  Първата ми реакция беше да напоръчам наред, добре че се озаптих Grinning, реших да питам.   bouquet

# 512
  • София
Лабрекс аз си купувам от втория със синята капачка и съм доволна.Първия аромат,който купих беше Аква на Мисони-много силен и много траен.С едно-две пръскания сутрин изкарвах до вечерта,а като отида на работа се усеща в цялата стая.
Втория път си взех Каролина Херера(015)-аромата е лек,но е по-нетраен,пръскам се сутрин и на обяд.Пак се усеща от околните,но не вмерисвам цялата стая с него JoyВъпреки това този аромат ми допада повече.И пак съм доволна.
Първия пък като си купих Аквата и реших,че мириша на евтин парфюм.Постепенно свикнах с аромата и започна да ми допада,а и се харесваше на околните.

# 513
Ох, тази Аква, зариби ме  Heart Eyes Дай номерчето моля те пак  Embarassed Embarassed Embarassedда притичам след малко

# 514
Магика, благодаря!  bouquet Чудех се, като са все парфюмни води, защо са в различни опаковки. То и количеството е различно. Ще си купя от този, дето трябва да напомня J'adore на Christian Dior, ако ми хареса, няма да е лошо. Оригиналът почти ми свърши, а си го харесвам. Peace

Ох, тази Аква, зариби ме  Heart Eyes Дай номерчето моля те пак  Embarassed Embarassed Embarassedда притичам след малко

132 е Аква на Мисони.

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 11:05 от labrex

# 515
Днес придобих черната орхидея на том форд от люлински рефан ....трети час вече си го усещам върху мен, а колегите през 10 метра го усещат...страшен

# 516
  • Димитровград
Кой номер е тази черна орхидея?

# 517
На шишенцето ми пише 031.

# 518
В петък ходих до D&P на Македония 10, момичето наистина е страхотно, дава препоръки, обсъжда ароматите с теб.... Много съм доволна. В крайна сметка си купих Ричи Ричи 50мл да видя дали ще ми хареса, макар, че още там, след като си пръснах останах доволна от аромата. В сравнение с оригинала, който имам не намирам разлика, може би оригинала в момента на пръскане е една идея по-тежък, но впоследствие ароматът е напълно идентичен според мен  Peace Трайността е сравнително добра - около 5 часа горе-долу го усещам, после избледнява.
Също така купих 50мл от Beauty нa CK, не съм го ползвала, но майка ми го има и като го пръснах веднага ми напомни на нейния парфюм. Не мога да кажа за трайността му нищо, тъй като го подарих на нея, но на моята ръка си стоя цяла вечер и на сутринта също все още го усещах леко.

# 519
Дами, някой да знае добра имитация на Ellie Saab - Le parfum?

# 520
# 521
  • Истанбул
Дами, някой да знае добра имитация на Ellie Saab - Le parfum?

Bargello имат Ели Сааб ,номер 424.

# 522
Благодаря много  Simple Smile

# 523
Ако може да питам - има ли магазин на Баргело в София, на бул. Витоша 55?

# 524
Влюбена съм в този парфюм http://fimgs.net/images/perfume/o.152.jpg но в Рефан го нямат,а в Заг-Зодиак е кофти имитация,знаете ли хубава имитация някъде Sad

Общи условия

Активация на акаунт