Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 542
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
Преди няколко дни разглеждах сайтът на базарбг в търсене на някоя парфюмна реплика. Открих този потребител: http://kaibacorp.bazar.bg/. Питах го, дали има Armani Black Code в наличност. Той ми отговори с - да. Отначало бях много съмнителен относно качеството на парфюмите. Попитах го многократно, тези реплики с добро качество ли са - той ми отговори много пъти, че по-добри реплики нямало на пазара, че парфюмите му били 1 към 1 откъм качество на миризмата на оригиналните парфюми., шишенце, кутийка. Ясно заяви, че по нищо неговите реплики не се отличават от оригиналът. А и аз го предопредих, че имам оригинала и мога да ги сравня.
И така, днес дойде парфюмът. Той нямаше нищо общо с оригинала. Като започнем с това, че бутилката с парфюм, която ми беше изпратена е 100 милилитрова, а Армани Бляк Коде го има само в 30,50,75 и 125 милилитрови бутилки. Бутилката най-отгоре трябва да има леко прозрачно стъкло. А миризмата му е ужасна, ужасно мирише на спирт!!! Пръснах го и изчаках около 30 мин., след което трябваше да допра носа си буквално на ръката, за да усетя миризмата, която беше ужасна. След този тест, реших да тествам парфюмът върху дреха. Напръсках се по дрехата и след няколко минути ми прилоша. Да, точно така, прилоша ми и ме заболя главата, изобщо не преувеличавам.
Днес писах на този потребител, ако иска да компенсира или да се извини по някакъв начин, чаках го цял ден, за да видя отговорът му, но накрая дори бях блокиран.
ВИДИТЕ ЛИ ИМЕТО kaiba_corp, БЯГАЙТЕ!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 631
Моля да постнете горе-посоченият ми коментар на всякъде, където става думи за парфюмни реплики, във всеки сайт, който знаете. Искам да си отмъстя. Дори, ако искате ще ви дам хронологията от скайпа, за да не си мислите, че ви лъжа.
Благодаря!!!  Hug

# 632
  • София
Много интересно какво си очаквал. За тези пари можеше да си вземеш реплика на Рефан/Баргело/Заг Зодиак/Роксан/La Rive/нещо друго и да имаш приличен аромат, макар и не в "оригинално" шише. Нищо. Човек се учи цял живот.

# 633
Човек се учи цял живот.
Peace

Тук неслучайно обсъждаме имитации, а не ментета. Разликата е, че първите подлежат на качествен контрол. Не е малка, нали?

# 634
  • София
Някоя от вас, ако има, да даде отзив за Слона на Кензо (на рефан) - сполучливо ли е докаран? Simple Smile

# 635
Да, аз
Добре е и е силничък и траен като оригинала
Имам едно голямо шише, което ще ползвам сигурно до живот

# 636
  • София
Да, аз
Добре е и е силничък и траен като оригинала
Имам едно голямо шише, което ще ползвам сигурно до живот
Благодаря ти много    bouquet ще купувам и аз голямо шише Simple Smile

# 637
Ходих до Рефан, за да си налая парфюм. Попитах за капки и ми казаха, че слагали до 50, и токова си сложих.
А, ако се сложат примерно 100, какво ще стане? Защо не слагат по-повече?

# 638
  • Там, където ме обичат
Ходих до Рефан, за да си налая парфюм. Попитах за капки и ми казаха, че слагали до 50, и токова си сложих.
Да попитам - къде Рефан продават наливни парфюми, че все попадам на капсуловани?

# 639
Някоя от вас, ако има, да даде отзив за Слона на Кензо (на рефан) - сполучливо ли е докаран? Simple Smile
Кой номер е това,бе хора Rolling Eyes newsm78

# 640
Да попитам - къде Рефан продават наливни парфюми, че все попадам на капсуловани?

Е как??? Винаги в Рефански магазин може да избираш, между капсуловен и наливен.

# 641
  • Там, където ме обичат

Е как??? Винаги в Рефански магазин може да избираш, между капсуловен и наливен.
За да питам, значи не е така.
В магазина на Витошка, например.

# 642
Кой номер е това,бе хора Rolling Eyes newsm78

145

# 643
  • In The Middle Of Nowhere
Какво ви е мнението за имитациите на Жасмин ноар и Мон жасмин ноар на Булгари? На Рефан по специално.

# 644
За Жасмин ноар- много добро. И като трайност и като аромат. За мен лично е много сполучлива имитация.

Общи условия

Активация на акаунт