Nail art 62 тема

• 104 844
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,момичета! Весели празници ви пожелавам! Искам да ви попитам,може ли с боички за нокти и лак да се рисува върху яйца,които после да стават за ядене или не е желателно?

# 661
  • Пловдив
Здравейте,момичета! Весели празници ви пожелавам! Искам да ви попитам,може ли с боички за нокти и лак да се рисува върху яйца,които после да стават за ядене или не е желателно?

С лак със сигурност недей, само като си представиш колко отрови има в него...

# 662
Христос Воскресе! Желая ви много здраве и поводи за усмивки!

И едно яйчице, специално изрисувано за мойта щерка Laughing
Скрит текст:

leila li Аз лично, декорираните яйца не рискувам да ги ям. То и ми е жал да ги счупя, честно казано. Laughing

И малко ноктета от мен:

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 11:36 от Radi D.

# 663
  • Sofia
   Воистина Воскресе, Ради!  Hug

Големи Великденски красоти си наредила!  Heart Eyes

# 664

Христос Воскресе!
Воистина Воскресе! Здраве и успехи на всички   bouquet

В моето семейство си хапваме рисуваните яйца, след като е изсъхнала акрилната боичка не цапа. Не ми се е случвало да виждам проникнало под черупката, а с традиционните бои често се случва. Снимам за спомен и чупим смело Simple Smile

# 665
Честито Възкресение Христово!
http://www.album.bg/lion_dess/images/31340485/

# 666
 Lion_Dess, благодаря ти за отговова, много ми помогна Simple Smile

Страхотни маникюри правите момичета, не мога да им се нагледам Simple Smile

# 667
# 668
И аз тук с едни балеринки-

http://radi-d.blogspot.com/2013/07/lady-ballerina.html

Ивче, мерси за новата темичка!  bouquet
Тези балеринки са много красиви и идейни, сама ли си ги прави Simple Smilebouquet

# 669
...
Тези балеринки са много красиви и идейни, сама ли си ги прави Simple Smilebouquet
Благодаря. Аз съм ги рисувала- да, но не са на моите ръце. Peace

# 670
След като публикувах въпросът си, разгледах и разбрах, че явно си маникюристка, много красиви неща правиш Simple Smile чудя се как успявате да нарисувате на такова малко нещо като нокът, такива красоти Simple Smile Браво !   bouquet  bouquet  bouquet

# 671
  • Пловдив
Ради е най-доброта - много ме е яд, че не е в Пловдив...  bouquet

# 672
Сега видях, че е в София, някой път значи може да дойда за едни балеринки, ама... като цена горе долу...  newsm78 newsm78 newsm78  bouquet

# 673
Здравейте, много красиви неща правите, поздравления! Аз искам да попитам, тъй като гледам, че повечето се занимавате професионално, а не знам към кого да се обърна, а попаднах в продавалник (или Olx вече Simple Smile ) на ув лампи, гелове, продавани от частни лица на много достъпни цени. Та, въпросът ми е, ако си поръчам лампа и гел примерно, за лична употреба дали биха ми били полезни и какво точно трябва да си поръчам? Аз предполагам, че са ми нужни лампа, гел, четка и това, което премахва лепкавият слой. Има ли нещо, което пропускам и без което не може?
P.S. Забравих да добавя (не знам дали е важно), че няма да си правя ноктопластика, искам просто лакът ми да издържа повече от ден, два.

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 17:03 от glezenata92

# 674

Общи условия

Активация на акаунт