Nail art 62 тема

• 104 822
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте. 
 darissss,много хубави декорации си показала.  Интересува ме на втората снимка брокатеното как точно и с какво се прави?

# 736
  • Assenovgrad
Благодаря! На 2-та снимка съм вградила в гела 2 цвята брокат - черен и сребрист. Нанасям първия слой на гела,ноктите се изпичат за кратко след което нанасям 1-во единия, после другия брокат /може и да се смесят/ и се доизпичат в ув лампата. Отгоре нанасям и 2-ри слой от гел Simple Smile

# 737
# 738
# 739
Прекрасни нокти,Ради!
Ето нещо и от мен!
[url http://www.album.bg/lion_dess/?upload_done=1[/url]

# 740
Мерси Деска! Hug

Моделчето ти е хем семпло, хем елегантно и ефектно! Hug

Май Ивчето отдавна не се е появявала и не знам дали ще ни пусне новата тема... newsm78 Да взема да я пусна аз, а? Rolling Eyes

# 741
  • Sofia
   Пускай, Ради, сигурна съм, че Ивчето няма да има нищо против. Peace

Lion_Dess, наистина много стилно моделче!  bouquet

# 742
  • Sofia
   Ето я и новата тема, да не изпусне някой: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785008.new#new. Peace Благодарности на Ради, за което!

# 743

Кой лак е този оранжевия на модела с пеперудата ?

# 744
  • Sofia
   stteli, почти съм сигурна, че няма как да не е China Glaze Flip Flop Fantasy, но да изчакаме Ради да потвърди. Simple Smile

# 745
   stteli, почти съм сигурна, че няма как да не е China Glaze Flip Flop Fantasy, но да изчакаме Ради да потвърди. Simple Smile
Направо си го уцели! Mr. Green Той е. От втората партида, който, за съжаление, е доста по- оранжев от първия ми... Confused

# 746
Направо си го уцели! Mr. Green Той е. От втората партида, който, за съжаление, е доста по- оранжев от първия ми... Confused
И моя е оранжев неон,а пък съм виждала много снимки където седи розовеещ,нищо общо с моя цвят,въпреки,че зависи и от апарата,но все пак... но твоя е като моя ,като гледам.

Общи условия

Активация на акаунт